Şimdi Ara

Cin'den Dreambox DM 800 HD getirtmek isteyenler? (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.613
Cevap
20
Favori
377.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tolga_06tr

Dm 800 sipariş verdim, firma fedex le göndermiş, normal posta ile göndermelerini istemiştim aslında....

bakalım, ayın 9 unda Türkiyede olacak tahminen, umarım gümrüğe takılmaz....

aslında şu yasayı uygulasalar, yılbaşından 1 ay önce gelen cihazla gift olarak gümrüğe takılmaması gerekiyor, hayırlısı,.....

O yasa artık geçersiz arkadaşım, yeni duyuru yayınlandı, bayram ve yılbaşı öncesi+sonrası 1 ay hediye kapsamında 300euro ya kadar olan gümrük muhafiyeti kalktı.
    Yerine, diğer zamanlarda 100 Euro olan gümrük muhafiyeti tutarı 150 Euro ya çıkartıldı. Yılın her günü 150 euro ya kadar muhafiyet var.
    İlgili yazı bu topiğin ilk sayfalarında da var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightbird

quote:

Orijinalden alıntı: xavi06

urun gonerılelı 1 hafta oldu sabırsızlıkla beklıyorum bende yaoxin den aldım bu mesajlar moralımı yukseltıyor umarım gumruge takılmaz cıhaz.

Gümrüğe takılsa bile Türkiye'den uygun fiyata alacaksınız, rahat olun.
    Karaköy'de 500-550 TL ye satılan cihazlarla karşılaştırmayın, onlar ellerindeki eski klonları çıkarmak için bu fiyatlara veriyorlar.
    Kullanınca ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.

tesekkurler ustad bakalım hayırlısı cıhazı kullanma anlamında pek bır bılgım yok zaten malum yardımlaşma ıle yayın ızleyecegım yalnız soyle bır problem var sıtede oturuyorum ve merkezı sıstem uydu ızlıyoruz hotbırd dıgıturk dsmart ve turksat uyduları var oysakı ben cogunlukla hd mac ve belgesel keyfı yasamak ıstıyorum kı bunlarda astra uydusundaymış herhalde bugun bır uyducu ıle gorustum en az 120 lık canak olmalı dedıler acaba dogrumu soyledıgı?

bırde catıya uydu antenı baglamak yasak buna bır cozum bulabılırmıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xavi06 -- 4 Aralık 2009; 18:44:28 >

• merhabalar arkadaşlar.bende tinadan dm 800 hd pvr 2 tane sipariş verdim.gerçekten bu tina çok uyanık.hiç fiyat düşmedi.ikisi için 500 usd istedi çok pazarlık yaptım fakat düşmedi.bende siparişi verdim .sanıyorum gümrüğe takılmadı.
    Gönderi dağıtılmak üzere anlaşmalı dağıtım şirketine yönlendirildi – Dağıtım bilgisi beklenmiyor dhl de böyle bilgi veriyor.umarım bir sorun olmadan kavuşurum cihaza.benim merak ettiğim bir şey daha var.bu hdserver nasıl .hangi kanalları açıyor.ben izmirde oturuyorum.izmirde nereden cccam hd server alırım ve kaça alırım. yardımlarınızı bekliyorum.teşekkürler...
  • Arkadaşlar dün bende Tinadan herşey dahil 250 usd dm 800 hd sipariş verdim.DHL ile gönderileceğini söyledi. ve ben öyle istedim ama Dhl yi nasıl takip ediyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightbird
    O yasa artık geçersiz arkadaşım, yeni duyuru yayınlandı, bayram ve yılbaşı öncesi+sonrası 1 ay hediye kapsamında 300euro ya kadar olan gümrük muhafiyeti kalktı.
    Yerine, diğer zamanlarda 100 Euro olan gümrük muhafiyeti tutarı 150 Euro ya çıkartıldı. Yılın her günü 150 euro ya kadar muhafiyet var.
    İlgili yazı bu topiğin ilk sayfalarında da var.

Bir saniye ben anlamadım , yılın her günü 150€ tutarında yurtdışından ülkemize eşya getirtebiliyorsak..
    150€ =225$ oluyor.

200$ tutarında olan dm800 ü getirmemiz durumunda hiçbir sorunla karşılaşmamamız gerekiyor bu durumda.

Öyle mi?

Peki ürünü gümrüğe takılanlar bu sorunla neden karşılaşıyor?

Teşekkür ederim.

• @badtrip, galiba üründe tuner olduğu için TRT onayı gerekiyor, o yüzden geçemiyor. TRT bandrol ücreti ödemek gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yxsdf
    @badtrip, galiba üründe tuner olduğu için TRT onayı gerekiyor, o yüzden geçemiyor. TRT bandrol ücreti ödemek gerekiyor.

Tamam ben de öyle biliyorum zaten, ama150 şartını koyup da üstüne sonradan bir de trt bindirmek ne kadar mantıklı bir iş.

Ben çine gider getiririm aleti elimde :)

Arkadaşlar bana rg6 kablosu girişi ve çıkışı lazım uydu kartı için.
    Hangi firmanın ürünlerinde bu çıkışlar mevcut acaba?
    Resimlere baktım da bazı firmaların ürünlerinde antenna out çıkışı bulunuyor. Hangi firmanın ürünlerini düşünmem ilgilenmem gerekir? Hangi fimalari kafadan elemeliyim?

Teşekkür ederim arkadaşlar.
  • ARKADAŞLAR YAKLAŞIK 4 SAAT ÖNCE TİNAYLA GÖRÜŞDÜM VEDE BURADAKİ GÜMRÜK OLAYLARINI ANLATMAYA ÇALIŞDIM...VEDE KENDİSİNE ...NASIL GÖNDERECEGİ HAKKINDA BİLGİ VERDİM ....DAHA ÖNCEDE KENDİSİNDEN ALAN ARKADAŞLARDA OLDU....VEDE BAZI PROBLEMLER YAŞADILAR....KENDİSİNE ŞÖYLE YAZDIM.....FATURAYA ..25 DOLR .....İSTEYENE ....DHL ....KARGO VE ...FATURAYA, KENDİ İSMİYLE GÖNDERMESİNİ İSTEDİM.....SİZCE DOGRUMU YAPTIM....TİNADAN ALACAKLARA BİRAZ OLSUN YARDIM EDEBİLDİYSEM.......... NE MUTLU BANA CEVAP GELİRSE SİZ DEGERLİ ARKADAŞLARLA PAYLAŞIRIM.................TEŞKKÜRLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumhurfatih

dun alibaba da bakarken bır fırma gordum arkadaşlar...DREAMBOXI: 206 USDYE SATIYOR...alipayle...kargo dahil.....
    http://wholesale.alibaba.com/product-gs/272079222-Dreambox-DM800HD-wholesalers.html

206 usd dreambox...dhl ile kargo dahil..alipay kullanıyor...

fiyatı değiştirmişler 109USD kargo ilave etmişler... sanırım kargoyu yanlışlıkla sıfır girmişlerdi
  • evet kargoyu değiştirmişler ..geçmiş olsun:) ne diyelım.....
  • Arkadaşlar tinadan aldığım dm 800 hd cihazımı satmaya karar verdim.Almak isteyen arkadaşlarla özel pm yolu ile görüşebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumhurfatih

evet kargoyu değiştirmişler ..geçmiş olsun:) ne diyelım.....

Ama bnu kadarı da ayıp ya.. ürün fiyatının %33 ü kadar shipping cost mu olurmuş?
    Hangi akla sığar bu? Nasıl mantıktır?

Tüm firmalar mı böyle oldu arkadaşlar?
  • su meshur tinamizin dm800hd leri istanbulda satilmaya baslansada gidip cihazi yakindan gorsek .
  • [simage][/simage] İSTANBULDA DERKEN NE DEMEK İSTEDİNİZ ANLAYAMADIM BİRAZ ACARMISINIZ.........TŞK
  • tinayı da meşhur ettik donanımhaberde :) eminimki kendi arkadaş çevresinde bile bu kadar popülaritesi olmamıştır :P

Bu arada çançin kardeş küçük harf kullan mesaj yazarken. forum kurallarına aykırı uyarı alabilirsin yöneticilerden ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet2001

su meshur tinamizin dm800hd leri istanbulda satilmaya baslansada gidip cihazi yakindan gorsek .

Arkadaşlar, Yoaxhin midir nedir, onların ürünleri klonn ların arasında en iyileri mi ?
    Bana hem RG6 kablo girişi hem de RG6 kablo çıkışı gerek.. Bu alette var mı?
    Baktığım bir 800HD de anten çıkışı vardı da.

İkinci sorum, bu dreamboxların kendinden wireless lı mı ? merak ettim.

Bu arada sorayım..
    Tinanın ürünlerini (malum klon bu) legal şekilde getirip satmak mümkün mü ?
    Getiren olursa KayaCenter herhangi bi işlem başlatır mı?
    Sonuçta bir kopya ürün söz konusu.
    Yasal prosedürlerden haberdar olan birileri yazarsa sevinirim.
    Eğer bunun yasal olarak herhangi bir sorunu olmayacaksa, istek de olursa yüksek miktarda getirebiliriz. :)
    Tabi işin çin ayağı olacağından gidip konuşmak gerek!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badtrip -- 6 Aralık 2009; 3:23:54 >

• Arkadaşlar kolay gelsin, bende Çinden DB800HD getirmek için uzun zamandır araştırıyorum. Tina'dan 250$ (herşey dahil) teklif aldım. Seven Tan'dan 237$ (herşey dahil) fiyat aldım. Tina'dan ve Seven'den teknik özellikleri ve resimlerini istedim ikisi de link yolladı. Tinanın bahsettiği cihazda tuner ve Alps ne de Philipsdi. Tuner yerinde (kapalı metal kutu şeklinde bir tuner olması gerekirken) bir kart şeklinde olasılıkla kendilerinin yaptığı izole edilmemiş bir tuner vardı. ayrıca tunerin biri giriş diğeri çıkış olması gerekirken, ikincisi normal, bildiğimiz anten girişi şeklindeydi. Belki farklı donanımda cihazlar satmaktadırlar. Seven Tan'ın tuneri Alps, fanlı ve fansız cihazlar var. Ben Tinadan vazgeçtim. Kredi kartının kesilmesini bekliyorum, hafta içinde sanırım Sevenden fanlı olanı alacağım. Kullananlar fanlı olanın fan sesinin rahatsız edici olup olmadığını yazarlarsa sevinirim. Birde madem vergisiz almak için sınır yaklaşık 225$, bu ürünün faturasında kutu üzerinde 150$ cihaz fiyatı + 87$ kargo ücreti yazarsa gümrükte sorun olur mu, bandrolden bahsetmiyorum, vergi olur mu? Son olarak, biliyorum çokca soruldu fakat net yanıtlar yok, inpax 5100'üm (DB500S klonu) var, pli image yükledim, DB800HD alınca SD yayınlar daha iyi oluyor mu, bu konuda farkı bilenler bilgilendirirse sevinirim. Tv'im LG 47LH5020 (bazı arkadaşlar görüntü tvnizede bağlı demiş bu nedenle yazdım). İyi pazarlar..

• Tinanın sattığı 800HD nin tunerlerinde ALPS yazıyor resimlerin büyütünce görebilirsin. seven in linkinide koyda inceleyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebudak -- 6 Aralık 2009; 14:05:02 >
  • Resimlerini istediğimde Tina'dan gelen link aşağıda, tunerin markası belli olmuyor. Dediğim gibi kötülemek değil amacım birden farklı donanım ve kalitede üretiyor olabilirler. Bir hatam oldu tunerin çıkışının normal anten girişi şeklinde hatırlıyordum yanlış hatırlamışım, kusura bakmayın.
    http://yaoxincn.en.alibaba.com/product/244890388-200299471/dreambox_dreambox_500_s_c_t_dreambox_600s_c_dreambox800hd.html
    Seven Tan'ın ürünler ile ilgili bilgi istediğimde verdiği link aşağıda, Seven Tan herşey dahil 237$ alibay üzerinden dedi.
    http://szevergreen.en.alibaba.com/

• quote:

Orijinalden alıntı: cahitnt

Arkadaşlar kolay gelsin, bende Çinden DB800HD getirmek için uzun zamandır araştırıyorum. Tina'dan 250$ (herşey dahil) teklif aldım. Seven Tan'dan 237$ (herşey dahil) fiyat aldım. Tina'dan ve Seven'den teknik özellikleri ve resimlerini istedim ikisi de link yolladı. Tinanın bahsettiği cihazda tuner ve Alps ne de Philipsdi. Tuner yerinde (kapalı metal kutu şeklinde bir tuner olması gerekirken) bir kart şeklinde olasılıkla kendilerinin yaptığı izole edilmemiş bir tuner vardı. ayrıca tunerin biri giriş diğeri çıkış olması gerekirken, ikincisi normal, bildiğimiz anten girişi şeklindeydi. Belki farklı donanımda cihazlar satmaktadırlar. Seven Tan'ın tuneri Alps, fanlı ve fansız cihazlar var. Ben Tinadan vazgeçtim. Kredi kartının kesilmesini bekliyorum, hafta içinde sanırım Sevenden fanlı olanı alacağım. Kullananlar fanlı olanın fan sesinin rahatsız edici olup olmadığını yazarlarsa sevinirim. Birde madem vergisiz almak için sınır yaklaşık 225$, bu ürünün faturasında kutu üzerinde 150$ cihaz fiyatı + 87$ kargo ücreti yazarsa gümrükte sorun olur mu, bandrolden bahsetmiyorum, vergi olur mu? Son olarak, biliyorum çokca soruldu fakat net yanıtlar yok, inpax 5100'üm (DB500S klonu) var, pli image yükledim, DB800HD alınca SD yayınlar daha iyi oluyor mu, bu konuda farkı bilenler bilgilendirirse sevinirim. Tv'im LG 47LH5020 (bazı arkadaşlar görüntü tvnizede bağlı demiş bu nedenle yazdım). İyi pazarlar..

bir kere kardeş Tina nın ürünü kaliteli ve tuneri alps marka. tina sana yanlış bir model resmi yollamış bu dm800 lerde tuner soketli ve farlı yayınlar için farklı tuner takılabiliyor. sana göndereceği be bize gönderdiği üründe tuner alps ve f konnektör in ve out girişleri var. ayrıca philips marka tunerli cihaz bulursan bizede haber ver.
    yada üzerinde philips marka tuner olan modül bulursan oda olur. sonuçta tuner modülü sök tak özellikli.
    birde diger vatandaşın ürünü üzerinde ki bootloader versiyonu kaç linki ile bildirebilirmisin.

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.