Şimdi Ara

Cin'den Dreambox DM 800 HD getirtmek isteyenler? (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.613
Cevap
20
Favori
377.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende sabırsızlıkla beklıyorum hakan_adana arkadasımızın yazdıgı mesajı yazmak ıstıyorum gelınce

umarım gumrukte bır problem cıkmaz bu arada cuma gonderıldı cıhaz ne zaman elıme ulasır problem cıkmaz ıse?
  • dhl ile göndermelerini isteiseniz en geç bir hafta. ems ise o zaman durum değişir iki haftayı bulabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: necc7
    evet resetleme için
    DREAM tusuna bas
    Setup tusu basili tutulacak ta ki DREAM tusu 2 defa yanip sönene kadar.
    991 tusla, DREAM tusu 4 defa yanip sönecektir.

Teşekkürler, bu bilgiler bir kenarda dursun.
    Akşam biraz daha kurcaladım, TV moduna geçtiğimde kumandadaki renkli tuşlar da işlevini yapıyor.

TV de video giriş (AV1, AV2, AV3, Component, HDMI1,HDMI2,SVideo ) bölümünü düzenleyen renkli tuşlar
    Dream kumandasıyla da çalışıyor.
    Ses, kanal, video giriş, av ... Zaten en çok kullanılan komutlar.
    Artık TV kumandasını elimde tutmuyorum, sadece Dream kumandası yetiyor...
    Keşke kumandanın altındaki play stop ileri geri tuşları da Philips DVD player ı kumanda etseydi süper olurdu.
    Philips DVD kodunu girersem muhtemelen TV komutlarım bozulur. O yüzden cesaret edemedim.

• Güncel fiyat bilgisi

1.sınıf 800HD 160USD + DHL 40USD + Western Union 40 USD

Dreambox 800HD > 4.4 Gemini Preloaded Sim 2.01 version with Bootloader 75
  • quote:

Orijinalden alıntı: uisik34

Güncel fiyat bilgisi

Nerenin güncel fiyat bilgisi bu?
    Firma adı veya link verin de almak isteyen arkadaşlara yardımcı olsun!
    Paypal kabul ediyor mu? Paypal 10-15$ arası komisyon alıyor.
    eğer paypal kabul ediyorsa 210-215$ arası bir fiyat çıkar, çok iyi fiyat... 320TL gibi bir fiyata denk gelir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightbird

quote:

Güncel fiyat bilgisi

Nerenin güncel fiyat bilgisi bu?
    Firma adı veya link verin de almak isteyen arkadaşlara yardımcı olsun!
    Paypal kabul ediyor mu? Paypal 10-15$ arası komisyon alıyor.
    eğer paypal kabul ediyorsa 210-215$ arası bir fiyat çıkar, çok iyi fiyat... 320TL gibi bir fiyata denk gelir...

Fiyat Çin Shenzhen de Dreambox cihaz üreticisi bir firmaya ait.
    Ben dış ticaretteyim alacak arkadaşlara yardımcı olabilirim ancak firma adı veremem. Paypal kabul ediyor mu sormadım. Bu fiyatı burda söylememim nedeni Çinde firma arayıp bulan ve pazarlık yapacak arkadaşların bunları göz önüne almaları ve daha az dövizi yurtdışına çıkış yapmaları nedeniyledir.

• tahmin ediyorum bu bizim tina nın sirketi ondan başka bl75 gemini 4.4 newsim 2.0.1 üretiyorlar. yaoxin olabilir. ama tabi tek cihaz başına fiyatları bu değil bence. birden fazla alımlar için geçerli olmasın.
  • Alacakların acele etmeyip Dream 8000 i alması daha mantıklı olur.
  • sen gördünmü Dream 8000 ? Eski VHS videolar gibi birşey ve neden alasın 8000HD onca paraya ?
    Hiç akıl mantık işi degil
  • dreambox 8000 piyasada yok..orjınalıde 2 mılyar:)
  • evet hd8000 çok kaba cihaz esk vhs ler bile kibar kalır yanında üzerine 8 adet tuner takılabiliyor olmasından bile ne kadar büyük olduğun tahmin edebilirsiniz. birde lcd tv niz var diyelim 8000 için mutlaka sehpa vs olması lazım. hadi lcd yi duvara monte etmeyenler için fazla bir fark olmaz ama ya duvara monte edenler her halde duvarı oyup cihazı oyuga yerleştirmeleri gerekir. birde burada zaten 2500 tl civarına satılıyor. çinden de hadi yarı fiyatına alsanız 1250 tl bu işin riskini de çok yüksek.
    bence şu an için hd cihaz alınacaksa hd800 gayet güzel.
    ama bekleyelim derseniz hd500 cıkacak onu beklemek daha mantıklı olur gibi.
    umuyorum hd500 de kanal geçiş hızı biraz daha iyi olur. yoksa onuda beklemeye gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necc7 -- 2 Aralık 2009; 10:57:35 >
  • 160$ ' a tek fiyatmı yoksa toplu alımlarda geçerli olan fiyatmıdır?
  • quote:

Güncel fiyat bilgisi

Alibaba üzerinden en az 15 firmadan fiyat teklifi aldım, hiçbirinde adetli fiyatlarda dahil bu fiyatı veren olmadı. Bence hangi firma satıyorsa açıklamanız gerekiyor. Yoksa insanları yanıltmış olursunuz.
  • Şu fan sesine çare bulan varsa yazsın...
    Ben 500s gibi sessiz istiyorum. Belki sessiz 800HD ye takılabilen bir fan alıp takan olmuştur. Yada başka yöntem bulan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

Gemini 2.5 ?

Gemini 4.5 olacaktı düzelttim
    Clone Dm800 için image arayanlara adres :
    http://www.8a8f8.com/ubbthreads.php/forums/30/1/Gemini_for_DM_800_HD_patched

Ben çok aradım zamanında buradan takip edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teomanr -- 2 Aralık 2009; 13:47:48 >
  • quote:

Şu fan sesine çare bulan varsa yazsın...
    Ben 500s gibi sessiz istiyorum. Belki sessiz 800HD ye takılabilen bir fan alıp takan olmuştur. Yada başka yöntem bulan.

Benim uyducu (adam Dreambox konusunda oldukça iyi) fanın çok gereksiz olduğunu savunuyor.
    Benim fan oldukça sessiz çalışmasına rağmen, bir süre sonra gelip söktüreceksin diyor.
    Isınmanın sorun olmadığını, bunca zamandır elinden bir sürü DM geçtiğini ve ısınmadan kaynaklı bir sorun hiç yaşamadığını söylüyor.
    aşırı ısınırsa zaten cihaz kendini otomatik korumaya alır, hiç bir devresi yanmaz merak etme diyor.
    kaldı ki senin gibi evde kullanan kullanıcılar, günde en fazla 10 saat aralıksız kullanır, bu sürede cihaza birşey olmaz diyor.
    Orjinallerde fan olmadığını, bir sorun da çıkmadığını savunuyor.

Benim fanın sessiz çalışmasına da araya diyot mu nedir öyle birşey bağlıymış ve ondan sessiz miş...
    Elektronikten anlayan birine söylersen belki senin fanın beslemesine böyle birşey takarak sesi kesebilirsin.
    Bir de sessiz fanlar varmış, onlardan da taktırabilirsin.

Ses çok mu rahatsız ediyor, ben gece yarısı sessizken bile ses duymuyorum, cihazın yanına çok yaklaşırsam fanın döndüğünü anlayabiliyorum...
    Ses gelmeyince fan devreye girmiyor mu acaba diye dikkatli baktığımda üstteki deliklerden görüp, sesi ancak öyle duyabilmiştim...

Bir de forumda okumuştum harici fanlar var, cihazın altına konuluyor. Laptoplar için.
    Belki onlardan kullanabilirsin. Onların ses olayı nasıldır bilmiyorum ama en azından deneyebilirsin.
    Acaba çok kafaya taktığın için rahatsız ediyor olabilir mi?

• quote:

sendeki cihaz fanı 12 volt ile çalışıyor seri bir direnç bağlarsan voltajı düşürebilirsin yada direk 5 volt ver usb çıkşından (kasa içinde mevcut) alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightbird

quote:

Benim uyducu (adam Dreambox konusunda oldukça iyi) fanın çok gereksiz olduğunu savunuyor.
    Benim fan oldukça sessiz çalışmasına rağmen, bir süre sonra gelip söktüreceksin diyor.
    Isınmanın sorun olmadığını, bunca zamandır elinden bir sürü DM geçtiğini ve ısınmadan kaynaklı bir sorun hiç yaşamadığını söylüyor.
    aşırı ısınırsa zaten cihaz kendini otomatik korumaya alır, hiç bir devresi yanmaz merak etme diyor.
    kaldı ki senin gibi evde kullanan kullanıcılar, günde en fazla 10 saat aralıksız kullanır, bu sürede cihaza birşey olmaz diyor.
    Orjinallerde fan olmadığını, bir sorun da çıkmadığını savunuyor.

Benim fanın sessiz çalışmasına da araya diyot mu nedir öyle birşey bağlıymış ve ondan sessiz miş...
    Elektronikten anlayan birine söylersen belki senin fanın beslemesine böyle birşey takarak sesi kesebilirsin.
    Bir de sessiz fanlar varmış, onlardan da taktırabilirsin.

Ses çok mu rahatsız ediyor, ben gece yarısı sessizken bile ses duymuyorum, cihazın yanına çok yaklaşırsam fanın döndüğünü anlayabiliyorum...
    Ses gelmeyince fan devreye girmiyor mu acaba diye dikkatli baktığımda üstteki deliklerden görüp, sesi ancak öyle duyabilmiştim...

Bir de forumda okumuştum harici fanlar var, cihazın altına konuluyor. Laptoplar için.
    Belki onlardan kullanabilirsin. Onların ses olayı nasıldır bilmiyorum ama en azından deneyebilirsin.
    Acaba çok kafaya taktığın için rahatsız ediyor olabilir mi?

senin uyducu beni hiç tanımımış evde kullananlar en fazla on saat kullanır lafı biraz devede kulak misali kalır.
    bende uydu ya elektirik kesilirse kapanır. yada ben kapatırsam ki günlerce hatta aylarca açık

• arkadaşlar paypal kodu gelmedi. paypal kodu olmadan onaylanmadan paypal ile ödeme yapılırmı. 3 günden beri internet bankacılığımla kontrol ediyorum ama gelmedi. bu kod olmadan ödeme yapamazmıyım. daha önce bize güzel bir aydınlatma yapan necc 7 arkadaşıma teşekkürlerimi sunuyorum. bu konudada bilgilendirirseniz sevinirim. Sizin daha nice engin bilgilerinize ihtiyacımız olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Newwarrior

quote:

Orijinalden alıntı: Pıncır

quote:

Orijinalden alıntı: Newwarrior

Az önce Tinayla konuştum, kargo dahil 255 dolar diyor 800hd için. Daha önceden alışveriş yapan arkadaşlar ödemeyi falan nasıl yaptınız yani kredi kartıyla falan oluyor mu site üzerinden ve sanırım herkes DHL ile göndertme konusunda hemfikir, öyle değil mi?

Arkadaşım DHL kargo ile (paypal dahil) 235$ 'a Lawrence tanda alabilirsin. Benim verdiğim sipariş arefe günü teslim alındı.

Lawrence Hong
    lawrence_hong@sz-evergreen.com
    http://szevergreen.en.alibaba.com/

Sz-evergreen firmasında çalışıyor.

Çok teşekkürler bir de onunla konuşayım ama cihaz tinanınkiyle aynı mı acaba? Yani onun cihazlarının çok kaliteli olduğunu yazmış ya arkadaşlar. Sen memnunsun sanırım. Paypal olması da ayrı bir güzellik:)

Selam biz de 3 tane siparis vermistik ayri adresler e hepsi zamaninda ve saglam gelmisti bu Lawrence arkadastan.
    önceki mesajlarimizdan bakabilirsin aciklama yapmistik , ben tavsiye ederim 1 ay i gecti halen memnunum

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.