Şimdi Ara

Cin'den Dreambox DM 800 HD getirtmek isteyenler? (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.613
Cevap
20
Favori
377.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hatta tinanin 800hd sini istanbula getiren istanbulda satan bir yer var mi ? kim bu tina bilmiyorum ama bizim dh da bayagi populer oldu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet2001

quote:

Orijinalden alıntı: necc7

selam arkadaşlar bende cihazı bu gün iş yerinden aldım. bir inceleme yaptım şöyle baktım. daha önce Tina dan bl75 almıştım hatırlarsanız. şimdi ki cihaz Kosta dan bl72
    iki cihaz arasında bana Tina dan aldığım daha kaliteli gibi geldi. Tina dan aldığım cihazda fan voltajı drenç ile düşürülmüş ve sürekli çalışır durumda idi. Kosta nın cihazında fan cpu ısınınca devreye giriyor. bu kısmını sevdim. ayrıca şu an klon cihazlar için çıkan bl72 li gemini 4,50 yükledim sorunsuz çalışıyor.

bu arada bence bu yeni image yükleme işinden sonra bootloader 72 ye dönüyor işi zannedersem şöyle oluyor şu an bence imageler içinde bootloader imageleride yüklü. böyle olunca siz bl75 olan cihazınaza içinde bl72 olan gemini 4,5 yada başka bir image yüklerseniz pat diye cihaz bir anda bl72 ye döner hatta bl70 li image yüklerseniz bl 70 e döner. bence image yükledikten sonra bootloader geriye dönerse yeniden bl75 yükleyin.

tinanin sattigi cihazlarin linki resmi var mi ?
    saygilar.

http://www.alibaba.com/product-gs/213500710/dreambox_800HD_factory_price_DM_800.html
    http://www.yaoxincn.com/

• benim arakadaş şangaya gidiyor.şangayda bu makinayı satan bir yer var mı
  • Arkadaşlar Herkezin KURBAN BAYRAMINI KUTLARIM.....Benim bir sorum olacak ben istanbul şişlide oturuyorum,2 gün önce TİNAYLA görüştüm HERŞEY İÇİNDE 255 DOLAR DİYOR SİPARİŞ VERMEYİ ......DÜŞÜNÜYORUM. .......DHL ...KARGOYLA DÜŞÜNÜYORUM..VAKAT DAHA ÖNCE YURT DIŞINDAN HİÇ BİR GETİRİMİM OLMADI...BEN BANA GELEN KARGOYU NASIL TAKİP EDECEGİM..BİRDE TİNADAN ALAN ARKADAŞLAR CİHAZDAN MEMNUNMU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çançin -- 29 Kasım 2009; 0:29:18 >
  • Arkadaşlar tinayı merak eden olursa resmi linkteki sayfada aşağıda.

http://yaoxincn.en.alibaba.com/product/269874377-200299471/New_version_boot75_gemi4_4_dreambox800hd_factory_price_DM800_dm800hd.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zargon45310 -- 29 Kasım 2009; 1:08:36 >
  • bana attığı mailde bootun 7.2 olduğunu söylüyor

• Oyyo yyy oyyyy Tina bumu Allah sahibine bağışlasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: zargon45310

Arkadaşlar tinayı merak eden olursa resmi linkteki sayfada aşağıda.

http://yaoxincn.en.alibaba.com/product/269874377-200299471/New_version_boot75_gemi4_4_dreambox800hd_factory_price_DM800_dm800hd.html

linkte Tony nin resmi var işte Tina nın resmi
    http://yaoxincn.en.alibaba.com/viewimg/img/portrait/20/01/30/15/200130158/1245300541112/original.jpg.html

• kızı begenmedim ben daha güzel bi kız varsa ondan alalım :P :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: abbet

kızı begenmedim ben daha güzel bi kız varsa ondan alalım :P :)))

vermezki :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

Bu gümrük olayı DHL yada Fedex le olunca farklı oluyor. Masrafları uçuk oluyor. PTT gümrüğü öyle degil.Zamanında DVD-R almıştık, 100 ytl birşeydi, gümrük masrafı 250 ytl mi ne istemişti UPS...Direk bıraktık gümrükte..

SD yayın kalitesi 500s den kötü olmaz sanırım, bendeki 500s ve gayet memnunum görüntü kalitesinden...Eutelsat, türksat ve hotbird var...Ayarlarda RGB seçili ve tv de 2. scarta takılı. İlk scartta CVBS desteği yokmuş, tesadüfen farkettim, 2. scarta takınca inanılmaz netleşti görüntü..TV imzamdaki model

hocam scart ile neden kullaniyorsun dm500 ü scart-yuv ile dene goruntu bayagi degisecek. scart-kompenent kablolar var fazla pahali degil plazmada cok guzel goruntu veriyor dm500s . saygilar.

• bu kadar bekledik acaba 8000 klonu mu beklesek 8000 gercekten mukemmel bir cihaz.
  • 8000 i bekleriz 80,000 çıkar yarın birgün. Bu işin sonu yok teknoloji bu. ne zaman ne istiyosan onu alacaksın :)))
  • cuma gonderıldı alet tına dan umarım gereklı seylerı yazmıstır uzerıne eger bır aksılık olmaz ıse cumaya kadar yanı 1 haftada ulasırmı ems ıle yoksa en ıyı ıhtımalle dıger pazartesıyı mı bekleyecegız?
  • hayırlı olsun güle güle kullanın. keşke dhl ile göndertse idiniz dhl de tina nın gönderdiği hiç bir alet takılmadı.
    hatta gümrük kontrolü için içi bile açılmadı.
    çünki cihazın kutusunu direk dhl nin poşeti içine koyup yolluyor ve kutu küçük görünüyor.
    bazı firmalar ise ilave bir kutu içine koyduğundan kaba görünüyor gümrük kontrol amaçlı kutu kesilip kontrol ediyor.
    takılma riski daha fazla oluyor.
    ems de ise gümrük memurları işi çözdü bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xavi06

cuma gonderıldı alet tına dan umarım gereklı seylerı yazmıstır uzerıne eger bır aksılık olmaz ıse cumaya kadar yanı 1 haftada ulasırmı ems ıle yoksa en ıyı ıhtımalle dıger pazartesıyı mı bekleyecegız?

ne kadara geldi size?
  • 800HD ile kayıt yapan varmı kanal d hd vb kanalları kaydeden ?
  • Az önce Tinayla konuştum, kargo dahil 255 dolar diyor 800hd için. Daha önceden alışveriş yapan arkadaşlar ödemeyi falan nasıl yaptınız yani kredi kartıyla falan oluyor mu site üzerinden ve sanırım herkes DHL ile göndertme konusunda hemfikir, öyle değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Newwarrior

Az önce Tinayla konuştum, kargo dahil 255 dolar diyor 800hd için. Daha önceden alışveriş yapan arkadaşlar ödemeyi falan nasıl yaptınız yani kredi kartıyla falan oluyor mu site üzerinden ve sanırım herkes DHL ile göndertme konusunda hemfikir, öyle değil mi?

Arkadaşım DHL kargo ile (paypal dahil) 235$ 'a Lawrence tanda alabilirsin. Benim verdiğim sipariş arefe günü teslim alındı.

Lawrence Hong
    lawrence_hong@sz-evergreen.com
    http://szevergreen.en.alibaba.com/

Sz-evergreen firmasında çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pıncır -- 30 Kasım 2009; 21:09:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Pıncır

quote:

Orijinalden alıntı: Newwarrior

Az önce Tinayla konuştum, kargo dahil 255 dolar diyor 800hd için. Daha önceden alışveriş yapan arkadaşlar ödemeyi falan nasıl yaptınız yani kredi kartıyla falan oluyor mu site üzerinden ve sanırım herkes DHL ile göndertme konusunda hemfikir, öyle değil mi?

Arkadaşım DHL kargo ile (paypal dahil) 235$ 'a Lawrence tanda alabilirsin. Benim verdiğim sipariş arefe günü teslim alındı.

Lawrence Hong
    lawrence_hong@sz-evergreen.com
    http://szevergreen.en.alibaba.com/

Sz-evergreen firmasında çalışıyor.

Çok teşekkürler bir de onunla konuşayım ama cihaz tinanınkiyle aynı mı acaba? Yani onun cihazlarının çok kaliteli olduğunu yazmış ya arkadaşlar. Sen memnunsun sanırım. Paypal olması da ayrı bir güzellik:)

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.