Şimdi Ara

Cin'den Dreambox DM 800 HD getirtmek isteyenler? (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.613
Cevap
20
Favori
377.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nihat1551

quote:

Orijinalden alıntı: satoyama

arkadaşlar bu dream box HD uydu alıcısından aldığımız taktirde türksattan hangi HD yayınları izleyebilceğiz ?

türksat HD şu an izlenmiyor

eee ozaman budamı ileriye dönük yatırım gibi bişey.. yada erken değilmi
  • kardeş herkez benim senin gibi sadece türksat izlemiyor. ayrıca bu cihaz ile altyazı ile yabancı kanallarıda izleme olanağı var.
    quote:

quote:

quote:

arkadaşlar bu dream box HD uydu alıcısından aldığımız taktirde türksattan hangi HD yayınları izleyebilceğiz ?

türksat HD şu an izlenmiyor

eee ozaman budamı ileriye dönük yatırım gibi bişey.. yada erken değilmi

• bende normal posta ıle bugun gonderttım aletı bakalım ınsallah sorunsuz elıme ulasır..bu arada fırma yetkılısı arayan arkadasıma bl75 oldugunu soylemıs..
  • 1 saat önce DM 800 için server bilgilerini cihaza yüklettim.
    HD kanallar için güzel buketler oluşturmuşlar. Dükkanda test ettik, gayet güzel çalışıyor.
    Uyducu arkadaş çok beğendi, kumandası bile oldukça kaliteli dedi.
    Daha önce birkaç klon 800 kurmuş, gördüğüm en kaliteli klon dedi.
    HD için ayrı server varmış, oradan verdi.
    HD serverda diğerine göre daha az kullanıcı var, çok daha keliteli paylaşım alacaksın dedi.
    500 için kullandığım server da gayet iyi, çok çok nadir 3-5sn lik donmalardan başka bir sorun yaşamamıştım.
    Sadece 50TL fark verdim. 500 üyeliğimi de 6 ay daha uzattı (150+50)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightbird

1 saat önce DM 800 için server bilgilerini cihaza yüklettim.
    HD kanallar için güzel buketler oluşturmuşlar. Dükkanda test ettik, gayet güzel çalışıyor.
    HD serverda diğerine göre daha az kullanıcı var, çok daha keliteli paylaşım alacaksın dedi.
    500 için kullandığım server da gayet iyi, çok çok nadir 3-5sn lik donmalardan başka bir sorun yaşamamıştım.

200

• quote:

quote:

200

2 Cihaz için ama... HD için ayrı server oluşturmuşlar. Normalde +150 alıyorlar.
    Ben 2. cihaz için +50 fark vermiş oldum.

• quote:

güle güle kullan kardeş. gerçekten çok kaliteli cihaza sahip oldun. keşke bende tinadan alsa idim ne ise sonuçta satılık cihaz.

• tanıdık çine gidiyor bayramdan sonra nasıl getirtebilirim acaba gümrüğe takılmadan.kargo masrafıda olmayacak.cihazı kaç dolara alabilirim?
  • ya arkadaşlar bir tinadır gidiyor.allah aşkına bir müslüman link eklesin
  • maalesef nakliye ücreti ödeyerek alanlar geçmiş olsun.alipayda nakliye ücresiz seçeneği eklenmiş...

http://wholesale.alibaba.com/product-gs/263165830-dreambox800-satellite-receiver-factory-price-DM-800-dm800-Free-Shipping--wholesalers.html
  • selamlar
    bu alipaydaki shipping free olan secenekteki fiyat makul mudur arkadaslar? sanirim tina'daki cihaz sorunsuz bir cihaz. shipping seciminde ems den baska bir sey secemedim gerci ama dhl ile dusuk faturali istesek sorun olmaz heralde. oneriyor musunuz bu fiyata?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aquablue

selamlar
    bu alipaydaki shipping free olan secenekteki fiyat makul mudur arkadaslar? sanirim tina'daki cihaz sorunsuz bir cihaz. shipping seciminde ems den baska bir sey secemedim gerci ama dhl ile dusuk faturali istesek sorun olmaz heralde. oneriyor musunuz bu fiyata?

fiyat iyi..

shipping seçimi en son onayda değitirilebilir herhalde.ilk sayfada ems-ups-dhl üç seçenekte free shipping yazıyor..

fatura konusu hakkında yorum yapamıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: digitalsistem

maalesef nakliye ücreti ödeyerek alanlar geçmiş olsun.alipayda nakliye ücresiz seçeneği eklenmiş...

http://wholesale.alibaba.com/product-gs/263165830-dreambox800-satellite-receiver-factory-price-DM-800-dm800-Free-Shipping--wholesalers.html

Adam zaten eklemiş o fiyatı

• DM800'ler için; Türkiye'nin her şehrinden Çin'e verilen siparişler neticesi, "bandrol" ücreti alınması uygulaması, PTT yada kargolar tarafından iyice öğrenilmiş bir uygulama haline geldi.

Sipariş verecek arkadaşların, cihaz bedeli + 70 euro bandrol ücretini ödeneceğini göze alarak siparişlerini vermelidir. Diğer bir deyişle toplam maliyetin 550 TL civarında olabileceğini göz önünde bulundurmalıdır.

Bu bağlamda seçenek olarak uygulamaya yeni giren, Alipay sistemi ile sipariş verdiğimizi değerlendirdiğimizde;

Alipay siparişi ile mal edinmek, bandrol ücretinden kurtulma garantisi sağlar mı?

Yanıtlar için şimdiden teşekkürler.
  • alipay danda sipariş versende başka yollada sipariş versende hatta bir tanıdığın sana hediye etse bile cihaz kargo ile gelir ise sonuçta gümrükten geçecek. şansın var ise gümrük ödemezsin. yok ise ems olursa 250 tl civarı dhl olur ise 400 tl ye kadar bir ücret ödersin. ama şu ana kadar bir kaç kişinin cihazı ems de bir kaç kişinin cihazı dhl de takıldı. ems ye göre dhl den daha fazla cihaz sorunsuz geçti. fakat dhl ile takılır ise riski daha fazla birde dhl ile takılır ise istanbul gümrügünde işlemleri yapman gerekir. yada cihaz gümrüge girmeden dilekçe verip dhl ye takılır ise sana enyakın hava alanı gümrüğünde işlemleri yaptırabilirsin. ems de zaten ikamet ettiğin yerdeki posta işleme merkezinde gümrük işlemlerini takip ediyorsun.

quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

DM800'ler için; Türkiye'nin her şehrinden Çin'e verilen siparişler neticesi, "bandrol" ücreti alınması uygulaması, PTT yada kargolar tarafından iyice öğrenilmiş bir uygulama haline geldi.

Sipariş verecek arkadaşların, cihaz bedeli + 70 euro bandrol ücretini ödeneceğini göze alarak siparişlerini vermelidir. Diğer bir deyişle toplam maliyetin 550 TL civarında olabileceğini göz önünde bulundurmalıdır.

Bu bağlamda seçenek olarak uygulamaya yeni giren, Alipay sistemi ile sipariş verdiğimizi değerlendirdiğimizde;

Alipay siparişi ile mal edinmek, bandrol ücretinden kurtulma garantisi sağlar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: digitalsistem

maalesef nakliye ücreti ödeyerek alanlar geçmiş olsun.alipayda nakliye ücresiz seçeneği eklenmiş...

bu biraz eskidi daha iyi teklifler var 250 dolar civarına atop en uygun fiyatı veriyor. ücretsiz gönderi seçeneği ile.
    dikkat edersen bazı ücretsiz gönderilere girip te turkey seçtiğinde fiyat artıyor. aynı senin verdiğin linkteki gibi adam 252-273 iki farlı fiyat vermesinin
    sebebi bu. bizde sonuçta aynı kişiden 265 e aldık. sonuçta biz daha ucuza aldık. ama başka firmalardan gönderi dahil 240 a alan var. tabi kalite ve
    denenmiş yer olması önemli.
    mesela ben 255 e gönderi dahil kosta dan aldım. ama keşke 265 e Tina dan alsa idim.aradaki fark gelen cihaza ve kutu içeriğine kesinlikle değer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necc7 -- 26 Kasım 2009; 19:55:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: necc7

alipay danda sipariş versende başka yollada sipariş versende hatta bir tanıdığın sana hediye etse bile cihaz kargo ile gelir ise sonuçta gümrükten geçecek. şansın var ise gümrük ödemezsin. yok ise ems olursa 250 tl civarı dhl olur ise 400 tl ye kadar bir ücret ödersin. ama şu ana kadar bir kaç kişinin cihazı ems de bir kaç kişinin cihazı dhl de takıldı. ems ye göre dhl den daha fazla cihaz sorunsuz geçti. fakat dhl ile takılır ise riski daha fazla birde dhl ile takılır ise istanbul gümrügünde işlemleri yapman gerekir. yada cihaz gümrüge girmeden dilekçe verip dhl ye takılır ise sana enyakın hava alanı gümrüğünde işlemleri yaptırabilirsin. ems de zaten ikamet ettiğin yerdeki posta işleme merkezinde gümrük işlemlerini takip ediyorsun.

quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

DM800'ler için; Türkiye'nin her şehrinden Çin'e verilen siparişler neticesi, "bandrol" ücreti alınması uygulaması, PTT yada kargolar tarafından iyice öğrenilmiş bir uygulama haline geldi.

Yanıt için teşekkürler!

Cihaz yurtdışından geldiği için Alipay sistemininde önemi kalmıyor demekki...

500 TL'ye yurtiçinden satınalmak risksiz alışveriş olur diye değerlendirmekteyim.

Tabi Tina'nın gönderdiği cihazın kalitesinde ise !!!

• malesef aynı kalitede cihaz ı o fiyata kimse vermez. gecen ben tina dan gelen cihazı sattığım kişi. digital borsa ya bizzat gidip bakmış. oradaki cihaz duruşu vs çok farklı demişti. inanım ben olsam şimdi şu iki cihazıda gördüm ya kesinlikle 550 ye vermezdim. yani bir mal çok ucuza satılıyor ise helede emsallerine göre kesin bir iş vardır.
    kostadan aldığım cihazı isteyen olursa 550 ye verebilirim. bl72 gemini 4.50
  • tinadan aldıgım cihazdan gayet memnunum. sessiz v.s..
  • 2 gündür cihazı kullanıyorum, Gözünü seveyim DM 500 ün.
    Hiç alışamadım, evdekiler de aynı.
    Çok geç açılıyor, Gemini 4.40 menüsü çok garip geldi
    Elim hep 500 ün menüsünü arıyor.
    Nabilo Blackhole yüklettim, ona da alışamadım.
    HD kanallar çok güzel, ancak menüyü hiç sevmedim.
    İsteyen olursa benim cihaz da satılık. Hemde aldığım fiyata...
    Tina'dan alınma Boot 75 Nabilo Blackhole yüklü (isteyene geldiği image olan Gemini 4.40 yükleyerek gönderirim.)
    410 TL ye Tinadan aldım, 156 TL bandrol verdim.
    550 TL ye veririm. HighDefination server isteyen olursa 6 aylık full HD server ile alır (şuan içinde atılmış durumda)
    Bayram boyunca mesajlara cevap veremeyebilirim
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.