|
Bildirim
Biz yıllardır araçlardan alınan haksız vergiyle dolandırılıyoruz kime şikayet edelim
|
Oha adamların dolandırıcılığında bile ne kadar plan proje var :) Dünyada bizim üzerimize dolandırıcı yok zannediyordum ancak varmış :)
|
Onlarda dolandıran yakalanıp ortaya çıkartılıyor. Bizdekiler daha kaliteli. Örnek bı jet Fadıl vardı bizde. Adam toplu konut yapicam dedi. Topladı parayı. Dolandırdı. Sonra yerli oto yapicam dedi. Millet parayı bastı bu adama. Dolandırdı. Yaşam merkezi yapicam dedi. Millet gene bastı parayı. Dolandırdı. Sonra gene gündeme yerli otosunu çıkardı. Devleti de arkasına alarak dolandırdı. Gitti Malezya başkanıyla görüştü. Proton araçları ülkeye getirdi. Hem malezyayi hem ülkemizi dolandırdı. Sonra müslümanlara yasam merkezi yapicam dedi. Gitti Bayrampaşa ya dev bir yer yaptı gösterişten. Milyon dolarlar topladı gene dolandırdı. Ülkeden kacti. Millet dediklerimi yanlış anladi. Ülke bana gereken desteği vermedi dedi. Gitti milletvekili adayı oldu gene o arada dolandırdı. İşin ilginci her seferinde aynı ülkedeki insanları dolandırdı. Hayali bı dünya şirket acti. Hepsinden dolandirdi. Geçen hapse girdi ve beraat etti. Ben bu adamdan daha kaliteli dolandirici tanımıyorum. İnanmayan varsa jet Fadıl dolandiriciliklari yazsın. Hepsi internette mevcut. Şimdi yeni bir yatırım daha yapıyormuş. dolandırmaya devam yani. Gör bak gene milleti dolandiracak :D
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|