Şimdi Ara

Çin malı ATRE yazılımı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere piyasada 1. 2. 3. kalite arteler var bu artelere mesela 3. kalite olana 1. kalite yazılımı yüklenebilirmi yada yazılım yükleyen yerler varmı bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim

• Bu telefonun yazılımı var nokia pc suite gibi,buna kesin eminim.

Çünkü bazı artenin menüsü tam türkçe bazısının azerice veya %50 türkçe fln.Çin malı üreten çin firması da fabrikadan türkçe yükletip satmıyor yani birileri bunun yazılımını biliyor ve yazılarını değiştirebiliyor ki bunu yapan tema da değiştirir,oyun da yükler,program da yükler.

Asıl sorun o pc suite gibi olan programı bulmada anlayacağınız...onu da bulan var işte fakat yayınlamıyor.Ama elbet bir gün çıkacak buna %100 eminim.Çünkü bu çin mallarını kullanan inanamayacağınız kadar çok kişi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salash1 -- 24 Kasım 2008; 22:31:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Salash1

Bu telefonun yazılımı var nokia pc suite gibi,buna kesin eminim.

Çünkü bazı artenin menüsü tam türkçe bazısının azerice veya %50 türkçe fln.Çin malı üreten çin firması da fabrikadan türkçe yükletip satmıyor yani birileri bunun yazılımını biliyor ve yazılarını değiştirebiliyor ki bunu yapan tema da değiştirir,oyun da yükler,program da yükler.

Asıl sorun o pc suite gibi olan programı bulmada anlayacağınız...onu da bulan var işte fakat yayınlamıyor.Ama elbet bir gün çıkacak buna %100 eminim.Çünkü bu çin mallarını kullanan inanamayacağınız kadar çok kişi var.

Salash1 malesef söylediklerin o kadar kolay değil...

Burada Türkçeleştirme yapanlar; telefonun orijinal flash yazılımını türkçeleştiriyor ve yüzlerce dolarlık Box lar yardımı ile telefona flash atıyorlar.
    Bu cihazların işletim sistemlerinde java desteği yok dolayısıyla bunlara java yüklenmesi mümkün değil. Başka işletim sistemi yazmakta mümkün olmayacağı için oyun tema vs. yükleme işini aklından sil.

• Bende bu gün şişlide bir yere sordum çin telefonlarının tamirini yapıyormuş durumu anlattım onların yaptığı standart bir yazılım var onu yüklüyolar 25 YTL gibi bir para istiyolar iyisimi böyle kullanmak.

Ama yotube da o kadar güzel replika videoları varki bizimkiler en dandikleri demekki
  • Orjinalden alıntı: tekilhan

Bende bu gün şişlide bir yere sordum çin telefonlarının tamirini yapıyormuş durumu anlattım onların yaptığı standart bir yazılım var onu yüklüyolar 25 YTL gibi bir para istiyolar iyisimi böyle kullanmak.

Ama yotube da o kadar güzel replika videoları varki bizimkiler en dandikleri demekki

O 25 ytl 'ye yükledikleri yazılım nasıl birşey acaba,bir bilgin var mı?
    Bir de senin izlediğin videolar gerçek arte olmasın ?

Orjinalden alıntı:

Salash1 malesef söylediklerin o kadar kolay değil...

Burada Türkçeleştirme yapanlar; telefonun orijinal flash yazılımını türkçeleştiriyor ve yüzlerce dolarlık Box lar yardımı ile telefona flash atıyorlar.
    Bu cihazların işletim sistemlerinde java desteği yok dolayısıyla bunlara java yüklenmesi mümkün değil. Başka işletim sistemi yazmakta mümkün olmayacağı için oyun tema vs. yükleme işini aklından sil.

Anladım,bilgi için tşrkler,belki bir gün bir şekilde çıkar,çıkmasa da ne yapalım böyle kullanacağız....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salash1 -- 25 Kasım 2008; 20:38:08 >

• Benim artenin menülere girince sol menü çık yazacağına açık yazıyor birde rehber bölümü çok kullanışsız geldi bana adama telefonumu gösterdim gayet iyi olduğunu söylemişti.

you tube linkleri birde buna bakın hele kamera ayarları pili bile tv li telefonların piline benziyo

http://www.youtube.com/watch?v=2tzB05oo9Ew

Ama bu Cabona hasta oldum gerçekten mükemmel

http://www.youtube.com/watch?v=S1k2On3AIVM

web siteside koymuşwww.thaihadigital.com

• Benimkinde karakter sorunu yok,tam türkçe,rehber de bence kullanışlı.fakat yazı boyutu normalin biraz altında.
    İlk video gerçekten inanılmaz .Bu hakkaten 1.e1 miş türkiyeye de gelir bence yakında.Açılışta windows yazısı bile çıkmıyor,nokia yazısı çıkıyor ve kamera da gayet güzel..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salash1 -- 27 Kasım 2008; 23:04:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şişli'de bu yer nerede hocam. Saygılar.
  • şişli camiinden osmabeye doğru giderken o sırada köşede bir banka var onun sırasında turkcell abone merkezi var o sırada takip edin bir tane telefoncu görürsünüz vitrininde çin malı telefonlar tamir edilir yazıyo tam adresini bilmiyorum.
  • Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.