Şimdi Ara

Çin Malı Double Din[YARDIM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim bir sorum olcak çin malı bir double din aldım.. tv anteni ve gps anteni çıkmadı ama tv ve navigasyon özelliği varmış nasıl oluyorsa ben buna tv anteni ve gps anteni alsam gps hafıza kartı girişininede navigasyon programı içerin bir hafıza kartı taksam sorunsuz bir şekilde tv ve navigasyon özelliğini kullanabilrmiyim şimdiden cvplarınız için saolun..

• yokmu yavv bi bilen bi edennn
  • Navigasyon özelliği varsa, GPS antenini de göndermeleri gerekirdi. Aldığınız yere mutlaka sorun.
    Tv anteninin çıkmaması normal, satın alırken söyleseydiniz ek ücret karşılığı gönderirlerdi.
    Ama GPS sorununu mutlaka sormanız lazım. Çünkü o özellik yoksa, anten fayda etmez.
  • merhaba bazı ürünlerde gps ve tv anteni yok gps fiyatı 20 tl ile 250 tl arası tv anteni ise 1- 100 tl arası hafıza karına navigasyon prog yüklersen ve cihaza takarsan işlem tamam
  • kardeşim ne ugraşıyosun çin malıyla alsaydın adam akıllı bısey hepsı ıcınde garantisiz 3/1 fıyatı daha ınık oluyor kafanda rahat olurdu
  • Bende double din aldım (çin malı). GPS özellikli ve GPS antenide ürün ile birlikte geldi. Tv antenini sonradan aldım.
    Tüm çin malları kötü diye birşey yok,onu baştan söylemek gerek. Fakat aldığınız yerin önemi büyük. Satış sonrası destek çok önemli.
    Benim aldığım cihazı Türkiye den birisinden almıştım. Ürün dediği özelliklerde geldi ve sorunsuz kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: talisma

arkadaşlar benim bir sorum olcak çin malı bir double din aldım.. tv anteni ve gps anteni çıkmadı ama tv ve navigasyon özelliği varmış nasıl oluyorsa ben buna tv anteni ve gps anteni alsam gps hafıza kartı girişininede navigasyon programı içerin bir hafıza kartı taksam sorunsuz bir şekilde tv ve navigasyon özelliğini kullanabilrmiyim şimdiden cvplarınız için saolun..

probleminiz hallolumu, bende şuan aynı durumdayım. tv anteni aldım. ama gps anteni takacak yer yok. yalnız cihazda gps varmış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.