Şimdi Ara

çin malı n95 8gb (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
90.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Wifi yok

Gps yok

8gb hafiza yok

Yok oglu yok

Koca telefonu yukaridaki ozellikler olmadiktan sonra niye tasiyayim.

Bu telefonlari satan kisi yukarida yazmis ya,STATU telefonu buozellik ikinci planda imis. Masaya koyup statuyu belirliyorsunuz.

Bir bakima hakli aslinda,Turkiye de sirf statu belirlemk icin bu telefonlari alanlarda yok degil.

Ne olursa olsun,kimin ne aldigi umrumda degil.

Ben tavsiye etmiyorum.

Bir kisi baskasini kandirabilir fakat kendini asla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 9 Mart 2008; 15:42:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: camersel

Lütfen Mantığınız la yola çıkarak yorum yapmayın derim tekrar söylüyorum kafasına takılan sorunlarınızı
    bekliyorum

o zaman benim 3-5 sorum var yardımcı olursan sevinirim n95 8 gb la ilgili sorular

-3,5 mm jack girişi varmı
    -tam ekran video izleniyomu
    -sesi dışarı yüksek çıkıyomu
    -oyun tema program yükleniyomu
    -kulaklık kalitesi nasıl
    -kızılötesi varmı
    -şarjı kaç gün gidiyo
  • yaw 550 ytl de az para degil hani....
  • quote:

Orjinalden alıntı: pacosninos

yaw 550 ytl de az para degil hani....

o fiyata satılmıyo zaten normalde sıfırı 240 ytl ye bulunuyo 2. elini sen düşün
  • arkadaşlar birebir kullanan arkadaş varsa onun yorumları olursa daha iyi olur...
    görüşler ayrılmış gibi sanki...
    çift kızaklı ve tv li modelleri var bu telefonun bildiğim kadarıyla..dediğim gibi şu an elinde olan kullanan arkadaş varsa yorumalrını bekliyorum....
  • arkadaşlar yorumlar güzel hem n95 8gb hem n99i inceleme fırsatım oldu n95 8gb gerçektende çok orjinal duruyor ama ele alınca o şey gidiyor kuş gibi sonra surgusu bence iyi menusu aynı nokia menusu oda tamam seste yeterli ama kamerayı bir açtımkı adamlar vga bile koymamışlar nerdeyse :d oderce ama n99i hiç öle deyıl ona verilen 350 ytl hak edıyor nekadar çin malı olsada bence arkadaşlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: travego

arkadaşlar yorumlar güzel hem n95 8gb hem n99i inceleme fırsatım oldu n95 8gb gerçektende çok orjinal duruyor ama ele alınca o şey gidiyor kuş gibi sonra surgusu bence iyi menusu aynı nokia menusu oda tamam seste yeterli ama kamerayı bir açtımkı adamlar vga bile koymamışlar nerdeyse :d oderce ama n99i hiç öle deyıl ona verilen 350 ytl hak edıyor nekadar çin malı olsada bence arkadaşlar.

n95 alınmaz diyosun yani öylemi..n99i nin kamerası nasıl mesela nokia 2 mp ler gibi var mı??
  • quote:

Orjinalden alıntı: travego

arkadaşlar yorumlar güzel hem n95 8gb hem n99i inceleme fırsatım oldu n95 8gb gerçektende çok orjinal duruyor ama ele alınca o şey gidiyor kuş gibi sonra surgusu bence iyi menusu aynı nokia menusu oda tamam seste yeterli ama kamerayı bir açtımkı adamlar vga bile koymamışlar nerdeyse :d oderce ama n99i hiç öle deyıl ona verilen 350 ytl hak edıyor nekadar çin malı olsada bence arkadaşlar.

n95 8 gb ta program oyun tema vs yüklenebiliyomu birde kulaklık kalitesi nasıl sesi güzel veriyomu
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

quote:

Orjinalden alıntı: pacosninos

yaw 550 ytl de az para degil hani....

o fiyata satılmıyo zaten normalde sıfırı 240 ytl ye bulunuyo 2. elini sen düşün

Bu asagidaki link
    Alibaba.com dan bu site bu telefonların üretimini yapan şirketlerle direkt temas kurarak, özel siparişlerin alindigi bir site.

Linkte cakma N95 in ozelliklerini bulabilirsin.

Benim dikkatimi ceken,pilin mAH degeri,640 mah lik pil var saka gibi

cift hat ve o ekranda 10 dakikalik bir tv izleme ile dusunemiyorum bile stanby suresini. Kolay gelsin bu telefonu alip kullanana.

Cakma N95 8gb in hafizasida Orjinalinin 8 de biri

http://dtbak.en.alibaba.com/product/50368905/203355572/GSM_Mobile_Phones/N95_mobile_phone_with_1GB_memory_dual_sim_card_and_double_standby.html

• n95 in çakması çift hatlı n95 8 gb tın çakması çift hatlı değil youtube video incelemesi var bak isteyenler için TIKLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cedric... -- 9 Mart 2008; 23:15:24 >
  • tipten kaybediyor bence bu telefon. özellikler iyi fakat tasarımı kaba duruyor.
  • quote:

n95 in çakması çift hatlı n95 8 gb tın çakması çift hatlı değil youtube video incelemesi var bak isteyenler için TIKLA

Isterse tek hat olsun,ki verdigim linkte dual sim yaziyor.640 mah pil o ekrana bir gun bile dayanmaz.

Ayrica youtube daki videolarda dikkat ettiysen, Cakma N95 8gb in ekrani dokunmatik te degil bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 9 Mart 2008; 23:14:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaSSive

quote:

n95 in çakması çift hatlı n95 8 gb tın çakması çift hatlı değil youtube video incelemesi var bak isteyenler için TIKLA

Isterse tek hat olsun,ki verdigim linkte dual sim yaziyor.640 mah pil o ekrana bir gun bile dayanmaz.

Ayrica youtube daki videolarda dikkat ettiysen, Cakma N95 8gb in ekrani dokunmatik te degil bence.

evet bencede dokunmatik değil şarj olayı canımı sıktı en azından 1 gün dayansaydı çeşke akşamdan akşama şarja takmayada razıyım

• arkadaşlar bırakın bu telefon alınırmı 3 gün sonra ne olucağı belli deyil Kamerası 3 MP dir VGA lardan kötü çeker birde gaziantepten yazan arkadaş ben merak ediyorum günde eline kaç tane bozuk telefon geliyo
  • bugün çin malı n95 8 gb tı inceledim bulunduğum köyde 1 tane telefoncu var zaten onada ne hikmetse gelmiş 450 ytl dedi milleti kazıklamaya çalışıyo ama n95 8 gb tın aynısı yaa çokta hafif değil ama ağırda değil çift kızağı süper ben kesin ne olursa olsun alıcam bu telden isterse ertesi gün bozulsun telin öyle bir havası varki asla ama asla kimse sahte n95 olduğunu anlamaz kamerasında bile 5 mp yazıyo
  • quote:

bugün çin malı n95 8 gb tı inceledim bulunduğum köyde 1 tane telefoncu var zaten onada ne hikmetse gelmiş 450 ytl dedi milleti kazıklamaya çalışıyo ama n95 8 gb tın aynısı yaa çokta hafif değil ama ağırda değil çift kızağı süper ben kesin ne olursa olsun alıcam bu telden isterse ertesi gün bozulsun telin öyle bir havası varki asla ama asla kimse sahte n95 olduğunu anlamaz kamerasında bile 5 mp yazıyo

al ama en fazla 200 ver 400 e filan olmaz o alet bak arkadaş gaziantepte çin malı satıyo o söylesin sana kaç para aslında o alet
  • quote:

Orjinalden alıntı: vavuli

quote:

bugün çin malı n95 8 gb tı inceledim bulunduğum köyde 1 tane telefoncu var zaten onada ne hikmetse gelmiş 450 ytl dedi milleti kazıklamaya çalışıyo ama n95 8 gb tın aynısı yaa çokta hafif değil ama ağırda değil çift kızağı süper ben kesin ne olursa olsun alıcam bu telden isterse ertesi gün bozulsun telin öyle bir havası varki asla ama asla kimse sahte n95 olduğunu anlamaz kamerasında bile 5 mp yazıyo

al ama en fazla 200 ver 400 e filan olmaz o alet bak arkadaş gaziantepte çin malı satıyo o söylesin sana kaç para aslında o alet

450 ytl ye ordan almıcam yazın ankaradan 250 ytl civarında bulurum diye düşünüyorum gaziantepte 240 ytl miş bende 250 ytl den fazla vermem nede olsa çin malı

• Sayın arkadaşım bu çin malı telefon olayını neden milli toplumsal bir hale getiriyorsun anlamış değilim hoşuna giderse alırsın kimse sana gerçek diye satmı piyasada sadece düşük gelirli insanlar için alternatif çıkmış oldu
    bu ülkede kim istemez 8800 luna kullanmayı ama çin malı olursa kullanıyor hemde dıştan bakınca anlaması nerdeyse imkansız bırakta bu insanlarda çin malıda olsa hayellerini gerçekleştirsin zaten çin malının asıl gayesi STATÜ amaçlı telefonların özellik ikinci plan da şimdilik bu kadar

GAZİANTEP'ten SAYGILAR
  • N95 8 GB GÜNDE ELİME KAÇ TANE GELİYO DİYE SORMUŞSUN
    belki inanmıycan ama şu ana kadar 1200 adat içinde 30 yada 35 adet arızalı bunun çoğunluğu batarya
    sadece 2 cihazda ses sorunu yaşadım bir cihazda da kızak film sorunu çıktı....

Siz ÇİN denildiği zaman çok dandik işe yaramaz bi şey sanıyorsunuz galiba bence bu kadar ön yargı biraz acımazsızca oluyo
  • YA SEN ÇİNLİLERDEN HOŞLANMAYA BİLİRSİN SEVECEKSİN DİYE SANA BASKIDA YAPMIYORUZ
    BENDE BÜLENT ERSOYDAN HAZ ALMAM AMA BÜLENT ERSOY DİNLEMEDİĞİM TEK GÜNÜM YOKTUR
    BENCE SEN OLAYI MİLLİ MÜCADELEYE GETİREN ARKADAŞLARDASIN LÜTFEN DAHA YAPICI
    OLALIM
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.