Şimdi Ara

çin malı n95 8gb (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
136
Cevap
0
Favori
90.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: camersel

Sayın arkadaşım bu çin malı telefon olayını neden milli toplumsal bir hale getiriyorsun anlamış değilim hoşuna giderse alırsın kimse sana gerçek diye satmı piyasada sadece düşük gelirli insanlar için alternatif çıkmış oldu
    bu ülkede kim istemez 8800 luna kullanmayı ama çin malı olursa kullanıyor hemde dıştan bakınca anlaması nerdeyse imkansız bırakta bu insanlarda çin malıda olsa hayellerini gerçekleştirsin zaten çin malının asıl gayesi STATÜ amaçlı telefonların özellik ikinci plan da şimdilik bu kadar

GAZİANTEP'ten SAYGILAR

Tipik ikincisi sinif satici agzi,

Elbette kimse bana zorla al demiyor.Mesele benim aLip almamaM degil zaten.Burada bu forumda tavsiye isteyen kisislere tavsiye vermek,bu cihazlarin kalitesizligini belirtmeyi ,sen ve senin gibi cebini doldurmaktan baska birsey bilmeyen kisilerden korumayi kendime ilke edindim.

Neymis dusuk gelirli insanlar icin alternatifler cikmismis peh peh peh

Eminim sende dusuk gelirli insanlari dusundugun icin bu ucuz adi telefonlari satiyorsundur.

Ben burada kimseyi al veya alma diye zorlamiyorum.Isteyen alir isteyen almaz.Kendi bilecegi bir durum.

Fakat konuyu tavsiye ve elestiri boyutunda istedigim sekilde degerlendiririm.

Buda benim bilecegim bir sey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 10 Mart 2008; 23:40:13 >

• quote:

YA SEN ÇİNLİLERDEN HOŞLANMAYA BİLİRSİN SEVECEKSİN DİYE SANA BASKIDA YAPMIYORUZ
    BENDE BÜLENT ERSOYDAN HAZ ALMAM AMA BÜLENT ERSOY DİNLEMEDİĞİM TEK GÜNÜM YOKTUR
    BENCE SEN OLAYI MİLLİ MÜCADELEYE GETİREN ARKADAŞLARDASIN LÜTFEN DAHA YAPICI
    OLALIM

Yazdikca sacmaliyorsun,hatta komik oluyorsun.Çin yapimi adi ikincisi sinif malzemeleden yapilmis telefonlari tavsiye etmemekle,Çinliler den hoslanmamanin ne alakasi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 10 Mart 2008; 23:45:02 >
  • Tabiiki her zamaan orijinal iyidir, kalitelidir fakat bu bir piyasa meselesi belki bu tarz telefonlar piyasaya çıkmasa orijinallerini daha pahalıya alicaz .bence olaya birde bu yandan bakmak lazim..
  • arkadaşlar haala kullanan bir arkadaştan yorum bekliyorum...
    satıcıların yaptığı yorumlar ya da kullanmamamış kişilerin yorumları biraz havada kalıyor açıkcası...
    youtube linkinde gösterilen siyah n95 ler gayet güzel duruyor ekran kalitesi de fena durmuyor açıkcası..
    KULLANAN BİR ARKADAŞIMIZ VARSA TELEFON HAKKINDA BİLGİ VERİRSE DAHA İYİ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM..
  • çin malı kompleksi diye bişey yok çin malına karşı insanların ön yargılı yaklasması cok normal cünkü çinde üretilen hiç bir ürün ne avrupanın ne amerikanın hatta hindistanın bile kalite kriterlerine uymuyo adamlar hem 10 dolar aylıkla çocuk yaşta işçi çalıştırıyorlar hemde malzemenin en kalitesizini kullanıyolar hatta insan saglıgına zararlı maddeleri bile kullaniyorlar
    ayrıca hiç şu çin malı motorları savunmayın o motorlardan 3 tane eskitmiş biri olarak söylüyorum o motorların çindeki fiyatları 100-150 dolar bunlar türkiyede 1500 ytl civarında satılıyolar yani yine kazık yemiş oluyuroz kaldıki okadar kalitesizlerki maksimum 5-6 aylık bir kullanım süreleri war sonra astarı yüzünden pahalıya geliyo yedek parça diye bi olayı yok hatta vidaları bile uyumsuz hem kalitesiz malı alıyoruz hemde gercek fiyatından 10 katına alıyoruz
    bu durum elektronik ürünler icinde gecerli su cep telefonlarının windows mobile işletim sistemini kullanabilmesine imkan yok zira microsoft çin firmalarına tam türkçe karşılığını bilmiyorum ama ruhsat gibi bişey vermiyo daha önemli handikapı telefonun elektronik aksamında bulunan iletkenler saf altından yada nikel kobalt gibi madenlerden yapılır ama çinde üretilen bu tür elektronik aksamlar bir sürü dandik kalitesiz kimyasalllardan yapılıyo bunlar saglık açısındanda son derece zararlı
    telefonun kasası yine öyle adamlar mikayla bi kaç kimyasalı karıstırıyolar al sana plastikten bozma kasa
    bu firmaların okadar büyük iş gücü varki günde seri biçimde 10-20 bin arası ürünü cıkarabiliyolar kalite kontrolu yok tabi üretim bandından çıkan ürün aynen ambalajlanıp piyasaya sürülüyo
    samsung,sony,toshiba hatta daha bir çok ünlü teknoloji sağlayıcısı firma çinde üretim yapıyo dogru ama bunun tek sebebi ucuz işçi bulunması adamlar sadece montajı oraya yaptırıyo parçalar yine kore japonya gibi uzak dogu ülkelerinden gidiyo
    bu telefonların bırakın windows mobile ı java symbyian gibi işletim sistemlerini bile destekliyo olması imkansıza yakın diyebilirim aldıgınız ürünün yazılımına dısardan müdahele etmeniz imkansız eskiden çin malı atariler wardi yazılım teknigi aynı hazır kodları kullanıp vermek
    çin malı alacak insanlar 2 degil 4-5 kere düşünsün derim ben

• quote:

N95 8 GB GÜNDE ELİME KAÇ TANE GELİYO DİYE SORMUŞSUN
    belki inanmıycan ama şu ana kadar 1200 adat içinde 30 yada 35 adet arızalı bunun çoğunluğu batarya
    sadece 2 cihazda ses sorunu yaşadım bir cihazda da kızak film sorunu çıktı....

Siz ÇİN denildiği zaman çok dandik işe yaramaz bi şey sanıyorsunuz galiba bence bu kadar ön yargı biraz acımazsızca oluyo

önyargı deyil ayrıca neyin statüsünden bahsediyosun statü telefonu 8800 olur luna olur sen bunun içinde N95 i de katarsan yuh derim N95 tam bir multimedya telefonu o özellikler olmaza hiçbir işe yaramaz ki bu telefonlarda o yok o zamanda almanın bir anlamı kalmıyo madem çok eline o telefonu almak istiyonsun gider maketini alırım daha iyi insanlara 200 milyonluk telefonu 500 milyona satmak hoşunuza gidiyomu gaziantepte öyle deyildir ama istanbulda öyle parasını hiçbir zaman haketmiyoi,şu an sadece saçmalıyosun bir çinin yakınındaki japon malı ile o malı karşılaştır anlarsın demek istediğimizi şu an çin malı almıyomuyuz alıyoruz çünkü üreticiler ucuz diye orda yaptırıyo yinede daha kaliteli oluyo ama bu markaların ne olduğu belli deyil düzgün bir firma ismi bile yokken bir adam bu telefona 450 milyon veriyosa benim için kazık yemiş olur

• arkadaşlar öle demein telefonun markası var nokLa nokia nın yerine aday:p
  • Merhaba Arkadaşlar

Nokia n73 ve nokia 5310xpress music telefonlarında çin malı varmış. satan kişi varmı ve fiyatları nedir. Bilgi verirseniz sevinirim
  • bir insan bile bile nasıl sahtesini alır anlayamıyorum
  • http://www.hemalhemsat.com/Shop/Auctions/AuctionDetails.aspx?AuctionId=4511008&RN=8&SOrder=desc&SType=BidCount

bakın adam özelliklerine ne yazmış?

5mp kamera, wireless-navigasyon sistemi yok.
  • Ozellikler saymakla bitmez imis

Sadece iki ozellik eksikmis,

Var olan ozellikler hakkini veriyor sankide.

Symbian olmadiktan sonra,

Ne anladim.

Pardon ya unuttum,bu telefonlar statu telefonuydu.Masaya koyup,elde dolastirip milletin gozune sokup,statu belirleniyor.

Bir telefonla statu belirleyenin vay haline.

Neymis kayit konusunda omur boyu garnti veriyormus peh peh peh

Eski bir telefonun imei sini kopyalamistir kesin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaSSive

Ozellikler saymakla bitmez imis

Sadece iki ozellik eksikmis,

Var olan ozellikler hakkini veriyor sankide.

Symbian olmadiktan sonra,

Ne anladim.

Pardon ya unuttum,bu telefonlar statu telefonuydu.Masaya koyup,elde dolastirip milletin gozune sokup,statu belirleniyor.

Bir telefonla statu belirleyenin vay haline.

Neymis kayit konusunda omur boyu garnti veriyormus peh peh peh

Eski bir telefonun imei sini kopyalamistir kesin.

• 420 liraya veriyo aleti çinde o parayla 5 tane alırsın
  • biz de mi getirtsek çinden 1-2 tane
  • telefonun piyasadaki sıfır fiyatı 240 ytl herkez böyle diyo bir yerde duyupta söylemiyorum ve bence fiyatına göre mükemmel bir telefon samsung e250 bile 199 ytl bu telefon onu 3 e katlar 5 e böler bence fiyat performans süper 2.8 inç ekranıyla yüksek çıkan hopörlör sesiyle 2 mp kamerasıyla ben bu telefonu alırım mükemmel şu anki telefonum n70 de bana istediğim müzik zevkini kamera performansını vermiyo en azından çakma n95 in havası var ve n70 den artısı olarak 2.8 inç ekranı var mutlaka alıcam bu telefonu statü telefonu olabilir ama özellikleride çok kötü değil
  • bu yazıyı okudum ya bi daha asla internetten ya da yoldaki satıcılardan birşeycik almam. çinde üretilmiş philips, vb kaliteli mallara karşı değilim ancak kalitesiz taklit mala karşıyım. statü kültürlü, diğer insanlara saygılı, demokratik bir insan olmakla ilişkilidir. cepteki telefonun statü belirtmek gibi bir özelliği olsaydı tıp fakültelerindeki çoğu prof hala nokia 3310 vb telefonlar kullanıyor olmazlardı. hepsinin elinde n95 8gb olurdu. burada güzel bi Çin sözü iyi gidecek gibi duruyo: "kendini olduğundan fazla göstermeye çalışmak AHMAKLIK tan başka birşey değildir" gibi bir sözdü. belki de bu ürünler,statü sahibi olamamış insanların kendilerini tatmin etmek için aldıkları morallerini düzeltmeye çalıştıkları ürünler olabilir. neyse bu kadar yazı bile fazla. işi bilen biliyor zaten saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: neshter35

bu yazıyı okudum ya bi daha asla internetten ya da yoldaki satıcılardan birşeycik almam. çinde üretilmiş philips, vb kaliteli mallara karşı değilim ancak kalitesiz taklit mala karşıyım. statü kültürlü, diğer insanlara saygılı, demokratik bir insan olmakla ilişkilidir. cepteki telefonun statü belirtmek gibi bir özelliği olsaydı tıp fakültelerindeki çoğu prof hala nokia 3310 vb telefonlar kullanıyor olmazlardı. hepsinin elinde n95 8gb olurdu. burada güzel bi Çin sözü iyi gidecek gibi duruyo: "kendini olduğundan fazla göstermeye çalışmak AHMAKLIK tan başka birşey değildir" gibi bir sözdü. belki de bu ürünler,statü sahibi olamamış insanların kendilerini tatmin etmek için aldıkları morallerini düzeltmeye çalıştıkları ürünler olabilir. neyse bu kadar yazı bile fazla. işi bilen biliyor zaten saygılar.

belkide bu telefon 1 milyarlık telefon alabilecek parası olupta o kadar parayı telefonlara vermeyenlerin büyük ekranlı telefon kullanmak isteyenlerin gözdesi olucaktır belkide

• denemek isterdim şöyle elime alıp iyice kalitesizliğine bakmak isterdim....
  • ya arkadaşlar çakma telefonu alıcaksınız elinizden düşcek kırılcak gitcek.ya aynı fiyata gidin adam gibi bi telefon alın.
  • bide şöyle yazmış : zaten NOKİA'NIN TV'Lİ N95 MODELİ YOKTUR

bide olsaydı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.