Şimdi Ara

çin malı n95 8gb (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
90.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkese selam bakiyorum forum tartismasi uzamis gitmis tel dis goruntusu ve iscilik kalitesi cok iyi ozeliklerine gelince bluetooth mukemmel calisiyor ve 1 gb hafiza kartiyla kasma yapmadan aciyor cekim gucu cok yuksek ve sesi cok cok tatmin edici,mp3 duzgun caliyor kamera olarak vga kamera var uzerinde ve on panelinde bulunan kamerayi calistiramadin belki de sus. radiosu yok ve tv modu menude bulamadim ben su an 3,4 tel tasimaktan biktim bu tel cift sim kart olmasi benim isime geliyor dokumnatik ekranin cozunurlugu ve goruntusu orjinalden ayir etmek cok zor menude nokia simgeleri kulanilmis,
  • quote:

Orjinalden alıntı: tayfun6233

herkese selam bakiyorum forum tartismasi uzamis gitmis tel dis goruntusu ve iscilik kalitesi cok iyi ozeliklerine gelince bluetooth mukemmel calisiyor ve 1 gb hafiza kartiyla kasma yapmadan aciyor cekim gucu cok yuksek ve sesi cok cok tatmin edici,mp3 duzgun caliyor kamera olarak vga kamera var uzerinde ve on panelinde bulunan kamerayi calistiramadin belki de sus. radiosu yok ve tv modu menude bulamadim ben su an 3,4 tel tasimaktan biktim bu tel cift sim kart olmasi benim isime geliyor dokumnatik ekranin cozunurlugu ve goruntusu orjinalden ayir etmek cok zor menude nokia simgeleri kulanilmis,

abi peki wlan varmı?? batarya ne kadar gıdıyor?? sybian işletim sıstemı kullanılıyormu?
  • hacu wlan falan yok symbian da yok...

quote:

Orjinalden alıntı: 306cı

quote:

herkese selam bakiyorum forum tartismasi uzamis gitmis tel dis goruntusu ve iscilik kalitesi cok iyi ozeliklerine gelince bluetooth mukemmel calisiyor ve 1 gb hafiza kartiyla kasma yapmadan aciyor cekim gucu cok yuksek ve sesi cok cok tatmin edici,mp3 duzgun caliyor kamera olarak vga kamera var uzerinde ve on panelinde bulunan kamerayi calistiramadin belki de sus. radiosu yok ve tv modu menude bulamadim ben su an 3,4 tel tasimaktan biktim bu tel cift sim kart olmasi benim isime geliyor dokumnatik ekranin cozunurlugu ve goruntusu orjinalden ayir etmek cok zor menude nokia simgeleri kulanilmis,

abi peki wlan varmı?? batarya ne kadar gıdıyor?? sybian işletim sıstemı kullanılıyormu?

• ya benimde kafama yatmaya başladı bu çin malı n95..
    özellikle çift hat çalıştıran ve tv özelliği olan n95 8gb modeli var galiba..onlar gercekten güzel görünüyor..
    tayfun arkadasın dediği gibi de ekran kalitesi ve menü görünümleri de tatmin edici ise alınabilir...
    TAMAM ORJİNALİNDEKİ GİBİ WİFİ VE 5 MP KAMERA YOK AMA bundada çift hat olayı,tv ve dokunmatik ekran var...
    çin malını savunmuyorum,,hiç inceleme fırsatımda olmadı ama sanki o kadar da yere vurulacak bi telefon değil gibi...
    fiyatları ne civarda
  • fiyatları 400-450YTL civarı ama bence değmez.. yazık yani verdiğiniz o paraya..
  • çin mallarından uzak durmak en iyisi hem insan sağlığı açısından hemde verilen paranın boşa gitmemesi açısından
  • şimdi baktımda arkadas 100 dolara getirttim demiş dışardan...400 -450 tabii fazla ama 100 dolara da bulsam sırf merak gidermek acısından alırım hani
  • 100$ bugün 125YTL'ye fln geliyor.. gerçekten gerek yok arkadaşlar.. paranızı bu tarz şeylerle çarçur etmeyin derim ben.. ewt N95 diyorsunuz ama alakası yok işte..
  • Wlan çok önemli bir özellik bence ve symbianda bunlar yoksa daha ne anladım
    quote:

Orjinalden alıntı: ishtare

hacu wlan falan yok symbian da yok...

quote:

quote:

• arkadaslar n95i alacak olsam ben sahsen multı ozellıklerı kamerası ve ozellıkle wlan için alırım.bunların hiçbiri yoksa napıyım ben böle n95.şekil olsun diye o kocamn seyi tasıyamam yanımda.o yok bu yarım su eksık n95 degıl bence n47,5
  • quote:

arkadaslar n95i alacak olsam ben sahsen multı ozellıklerı kamerası ve ozellıkle wlan için alırım.bunların hiçbiri yoksa napıyım ben böle n95.şekil olsun diye o kocamn seyi tasıyamam yanımda.o yok bu yarım su eksık n95 degıl bence n47,5

• Telefonun Gerçek n95 le aynı yanı sadece görüntüsü gerçek n95 yanından geçemez ekran boyutu ve görüntüsü hariç hiç.bir alakası yok o telefonla
  • quote:

Orjinalden alıntı: musyun

denemek isterdim şöyle elime alıp iyice kalitesizliğine bakmak isterdim....

ben bakma şerefine erdim ve bi an kendi telefonumdan soğudum.. ama bir an.. şimdi aramızdan su sızmıyor..
  • beyler dunya oyle bır hal almıs kı adamlar bırak telefonu mercedesın cakmasını yapmıslar bız de burda telefonları knusuyoruz. Evet cın malı kullanıcılarından bırı de benım daha dogrusu kanıp kazıklananlardan.Adama gittim telefoncuya aslında amacım normal n95 2 . el bır telefın almaktı vıtrınde n95 8gb gördüm maksat muhabbet olsun dıye adama sordum fıyatını 700 cektı takas makas olurmu muhabbetıne gırdım bndede piranha twis vardı adam dokunmatık dıye almadı baska bır dukkana gıttım normal n95 sordum adam dedı onun sıahı var dedı dedım 8 gb mı evet dedı ve 500 ytl dedı ben tabe sevınmısım n95 8gb buldum dıye gozum donmus (telefonlara karsı ulgıyım baya yuksektır) alıyorum dedım adam bana getrıdı aldım ve aksamada otobusum vardı ben ogrencıyım aydında ona yetısmeye calısıyorum kurcalama fısatım olmamıstı otobuse bındıkten sonra bıraz bakmak ıstedım tabı baktıkca nokıa ıle alakası olmadıgını anladıkca delı oldum ama ıs ısten gectıkten sonra neye yarar aradan 1 ay gectı gerı dondum adama gıttıgımde dedım bu nokıa degıl dedım 8 gb hafıza yok bunda dedım bana verdıgı cevaba bakın O. cocugunun bızede oyle gelıyor bız de oyle bılıyorduk dıyo dedım takas yap bunu dedı bn onları almıyorum artık. su durumda yapıcagınız ne olurdu ? tmm ne kadar hatanın yarısı sızdede olsa vururdum.dukkanı dagatırdım dıyen olucaktır aranızdan ama ıste ımkanlar olmayınca o eylemler bazen sıze tepebılıyor hele kı aldıgınız yer kurt surusunun oldugu bır yerse...

olay cınlılerde baslayıp yıne bızım ınsanoglumuzda bıtıyor hayattan yasayarak tecrube edınılıyor....

bıde soyle bır yazı atmıslar CHIP Online - Çinliler Nokia'ya merak sardı!

yazıkkk sadece belescı ınsanlar

• geçen gün nokia nın öyle bir sahtesını gordumkı bukadar olmaz artık NOKLA yazıyor telefonda
    telefonu açtım menü yazıları karma karışık aralarında boşluk var harfler yer değiştirmiş "gareli" yazısını gördüm pesss !
  • arkadaslar telefon elımde mevcut aldım kullanıyorum merak edılenlerı soylıyeyeım oncelıkle

wi fi yok telefonda
    kamera 5 degıl 3 megapixel
    hafıza kartı yuvası var 8gb degıl onun dısında butun ozellıklerı orgınalıyle aynı
    bu telefonlardakı tek sorun orgınalında olan 1200mah lık bataryalar yerıne 950mah lık normal n95 bataryasıyla verılıyor olması sarj dolayısıyla 1 gun gıdıyor ama ınternette 2000mah lık bataryalar ıle sorunu cozebılırsınız tel gayet ıyı orgınalının yanında sonuk kalmıyor goruntu olarak aynısı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: THESHUCK

Nefret ediyorum bu heriflerden herşeyin çakmasını üretiyorlar! Millet onca emek veriyor bu ş...sizler kopyalayıp, satışı azaltıyor...

ne satışını azaltıyorlar anlayamadım..satıcıların bu foruma girmemesi lazım..bu forum genelde son kullanıcılar içindir..bende çin malı telefon aldım..bir iki arızası var ama bende amerikan avrupa ve gelişmiş ülke mallarından nefret ettğim için artık daha bi güsel sarılacağım çin malıma..yaşasın çin malları..yıkılsın gelişmiş ülkelerin krallıkları..birde yine dvdler olsun oyunlar olsun yine çin ve bulgaristan ve rusyadaki arkadaşlara teşekkür ediyorum.kurulmuş olan her türlü düzen ve kuruluşa karşılık tüketicilerin sponsuz hakları oldugunu düşünüyorum..ama bunu savunma anlamında kullanıyorum..yani en ucuza almaları anlamında..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuffguy -- 19 Mayıs 2008; 15:49:24 >

• o telefon mp3 çaları iyi ise bide ekranı erçekten iyi ise alınır hem arkadaşlar 250 ytl falan diyo çift sim kart falan da varmış insan 177 ytl ye e250 alıcaklarına 250 ytl ye bunu alsınlar bari bişeye benzesin (bana sorsanız benalrımıyım :almam)
  • g.antep tede çin malı var adamlar dışını aynen yapmış içi ama fiyasko ve fiyatı 230 ytl. hava atmak için 1 numara ama dua edin kız fotoğraf çektirmesin sonra allah çektirir size. :=)
  • Tam bi rezalet telefon arkadaşşlar! sakın ama sakın ! almayın derim bence!
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.