Şimdi Ara

çin malı n95 8gb (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
90.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.hemalhemsat.com/Shop/Auctions/AuctionDetails.aspx?AuctionId=4514512&RN=13&SOrder=asc&SType=FinishDate

kendi yazdıgı yazıda 3mpx yazıyor

genel özelliklerde 5 mpx yazıyor.
    ayrıca- bakıldığı zaman çin malı oldugu kesinlikle anlaşılamamaktadır. (biz keriziz ya)
    -genel özelliklerinde ayrıca wi-fi 802.11 b/g yazıyor,gps var diyor. gülmekten koptum yaw

• arkadaşlar ankarada n99 tabiki çin malını 300ytl veriyorlar bu n95 8gb çin malını 250 -300 arası alabileceğimiz yer varmı ankara olursa sevinirim
  • Çin bodununun sözü tatlı, ipeği yumuşak imiş. Tatlı sözü, yumuşak ipeği ile aldatıp, uzak bodunu iyice yaklaştırır imiş. Yaklaştırıp kondurduktan sonra kötü bilgilerini o çağda düşünür imiş. İyi bilgili kişiyi, iyi alp kişiyi yürütmez imiş. Bir kişi yanılsa soyuna, bodununa, çocuklarına kadar barındırmaz
    -BİLGE KAĞAN-
  • çin malı kalitesizdir ama ucuzdur valla n99i diye bi telefon aldım çin malı ama şimdilik iyi ilerde bozulurmu bilmem ama hangi telefon 5 sene dayanıyor ki ? gidip hakiki n95 e milyarlarca para vereceğime ki (1 sene içinde onlarda çok ucuzluyor) çin malı tvli model alırım daha iyi.

Bazı arkadaşlar sanırım çok zengin olduğu için onlara hava hoş ama öğrenci adam gidipte bi telefona 1 milyar veremez wireless miş gps miş onlarada ne gerek var kardeşim wireless ile cep telefonuyla en fazla ne yapabilirsin ki ? yada gps i ne kadar kullanabilirsin ki ?

Ayrıca sırf hava olsun diye çin malı n95 alanları da anlayamıyorum yaw kardeşim telefonla hava mı atılır sırf telefon alıp hava atmak ta bizim ülkemize özgü bişey
  • quote:

Orjinalden alıntı: renta1

arkadaşlar ankarada n99 tabiki çin malını 300ytl veriyorlar bu n95 8gb çin malını 250 -300 arası alabileceğimiz yer varmı ankara olursa sevinirim

bende yazın ankaradan alıcam lütfen bilen varsa adres verebilir mi haa belki yaza kadar ellerinde n95 8 gb kalmaz ama sipariş üzerine getirirler belki bu arada telefonu gösteriş olsun hava olsun diye almıyorum o kocaman ekranı için alıcam bazı arkadaşlarda kuyruk acısı var galiba hava atmaya takmış durumdalar
  • ARKADAŞLAR BENİM ELİME ÇİN MALI N95 8GB GEÇELİ 3 GÜN OLUYOR
    BU TELEFONUN 1,500 YTL LİK TELEFONDAN GÖRÜNTÜ OLARAK FARKI YOK
    AMA
    WİRELLES ÖZELLİĞİ YOK
    RADYOSU YOK
    VE 3 GÜNDÜR GPRS BAĞLANTISI KURAMADIM
  • quote:

Orjinalden alıntı: telit35

ARKADAŞLAR BENİM ELİME ÇİN MALI N95 8GB GEÇELİ 3 GÜN OLUYOR
    BU TELEFONUN 1,500 YTL LİK TELEFONDAN GÖRÜNTÜ OLARAK FARKI YOK
    AMA
    WİRELLES ÖZELLİĞİ YOK
    RADYOSU YOK
    VE 3 GÜNDÜR GPRS BAĞLANTISI KURAMADIM

n95 8 gb hakkında merak ettiğim bir kaç soru var lütfen yardımcı olurmusun

1- kaça aldın
    2- dışarı yüksek ses veriyormu
    3- kulaklıkla müzik dinledinmi kalitelimi
    4- kutusu kulaklık şarj girişi falan orjinal n95 8 gb ile aynımı
    5- ekranı kocaman ama kalitelimi
    6- hafıza kartı takılıyomu orjinal n95 8 gb hafıza kartı takma yeri yok ya ondan sordum

yardımcı olursan çok sevinirim yazın bende bu telden alıcam
  • arkadaslar bugun moskovadan getirtim telefonu n 95 yaziyor sifir daha inceleme firsatim olmadi arka kapaganda yazi soyle «CCC MNHCAR3N POCCNN» goruntusu ve kalitesi iyi,cift sim kart calisiyor,sesi mukemmel,ilerki gunlerde inceleyince daha fazla bilgi veririm tel 100$ geldi bilginiz olsun
  • cin mali lüks segmet telefonlar ne yazik ki bilincsiz tuketiciler tarafindan aliniyor.. eh buda cin mali telefon satanlarin cebini fazlasiyla dolduruyor! ama icinde N95 8GB in özelliklerinin 10da 1i olmayan sahte ötesi bir telefonun, orjinaline tercih edilmesi yonunde yapilan aciklamalarina "iNSAF BE KARDESiM" diyorum...

yazik sadece yazik!

camersel
  • görüşlerini bekliorum
    quote:

Orjinalden alıntı: tayfun6233

arkadaslar bugun moskovadan getirtim telefonu n 95 yaziyor sifir daha inceleme firsatim olmadi arka kapaganda yazi soyle «CCC MNHCAR3N POCCNN» goruntusu ve kalitesi iyi,cift sim kart calisiyor,sesi mukemmel,ilerki gunlerde inceleyince daha fazla bilgi veririm tel 100$ geldi bilginiz olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: c.alkan

cin mali lüks segmet telefonlar ne yazik ki bilincsiz tuketiciler tarafindan aliniyor.. eh buda cin mali telefon satanlarin cebini fazlasiyla dolduruyor! ama icinde N95 8GB in özelliklerinin 10da 1i olmayan sahte ötesi bir telefonun, orjinaline tercih edilmesi yonunde yapilan aciklamalarina "iNSAF BE KARDESiM" diyorum...

yazik sadece yazik!

camersel

sen çok zenginsin galiba ama bizim 1 telefona 1500 ytl vercek kadar durumumuz yok 2 yıl sonra 500-600 ytl ye düşer sende fazladan verdiğin 1 milyarla kalırsın o yüzden kime insaf be kime yazık görürüz

tayfun6233 4 gözle bekliyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

quote:

Orjinalden alıntı: c.alkan

cin mali lüks segmet telefonlar ne yazik ki bilincsiz tuketiciler tarafindan aliniyor.. eh buda cin mali telefon satanlarin cebini fazlasiyla dolduruyor! ama icinde N95 8GB in özelliklerinin 10da 1i olmayan sahte ötesi bir telefonun, orjinaline tercih edilmesi yonunde yapilan aciklamalarina "iNSAF BE KARDESiM" diyorum...

yazik sadece yazik!

camersel

sen çok zenginsin galiba ama bizim 1 telefona 1500 ytl vercek kadar durumumuz yok 2 yıl sonra 500-600 ytl ye düşer sende fazladan verdiğin 1 milyarla kalırsın o yüzden kime insaf be kime yazık görürüz

tayfun6233 4 gözle bekliyorum...

zenginlik farkli bir sey we 1 senedir 1000ytl'nin altina dusmeyen N95 önunuzde örnek teskil ederken we N95 8GB'in 2 sene sonra piyasaya da olmayacagini hele hele 500-600ytlye hic inmeyecegini dusunursek, dediklerinizin ne denli yersiz oldugunu anlayabilirsiniz.. cin mali N95 8GB'in orjinali ile arasindaki farkda 1 milyar eder sanirim.. arti 2 sene sonra GERCEK N95 8GB sahibi olarak fazladan werdigim 1 milyar yanima kâr olarak kalsin sizde memnun olun!

gercegi ile cin malini karsilastirani da ilk kez göruyorum.. sanada insaf kardesim.. ben göya 500-600 ytlye indiginde satabilecegim bir yer bulabilirimde siz cin malini 10ytlye satabilecek misiniz acaba?

• selamlar suanda elimde n95 cin malı telefon far gercekten berbat en önemli olan benim icin kaplosuz baglantı yok( fi-wi) ve cok karısık menü sü var ayrıca tv ye gelince sadece dısarıda güzel gösteriyor anlıyacagınız dısarıdaysanız sadece tv icin alınır yoksa 5 para etmez ;)
  • ben 400 ytl ye bir hafta önce aldım
    şimdi 300-350 arası satmaya razıyım çünkü
    wirelles yok
    hafızası 8 gb değil
    kamera 5 mp değil(640*480)
    radyosu yok
    sadece mp3'ü iyi ses kalitesi güzel
    görüntüsü güzel
    ama bu özellikler için b u telefonu yanımda taşımam
  • Adamların yapmadığı iş kalmadı elektroniğe çin geldi elektronik diye birşey kalmadı ömrü 1 haftayı geçmez onların bizim arkadasda 100 ytlye n99i almış
  • quote:

Orjinalden alıntı: telit35

ben 400 ytl ye bir hafta önce aldım
    şimdi 300-350 arası satmaya razıyım çünkü
    wirelles yok
    hafızası 8 gb değil
    kamera 5 mp değil(640*480)
    radyosu yok
    sadece mp3'ü iyi ses kalitesi güzel
    görüntüsü güzel
    ama bu özellikler için b u telefonu yanımda taşımam

alırken bilmiyomuydun 400 ytl lik telde bu özellikler nasıl olsun akıl var mantık var ama çin malı çinliler yapmıştır diye düşündün heralde ama ben bu telefonu o koca ekranı için taşırım
  • quote:

tmm senle bunu tartışmak istemiyorum nasıl olsa 2 yıl sonra anlarsın ne demek istediğimi senin paran varmış ki orjinal n95 almışsın benim param yok alamadım neyse bunlar gereksiz şeyler ama n73 ün 1,5-2 yıldır piyasada olduğunu ve 550 ytl ye düştüğünü hatırlatırım benim wifi gps gereksiz şeyler o yüzden ben çin malı n95 lerle muyluyum

hocam tartıştığımız bir şey yok. üstelik telefonu daha almadım ve alacağım telefon N95 8GB. bende fiyatının ucuzlamasını bekliyorum. onu bırak N73 ile N95'i nasıl karşılaştırabiliyorsunuz? aynı özelliklerde değillerki! herkesin bütçesi kendine artı demek istediğim tek şey şu..

çin malı N95'de:

5MP kamera var mı?

GPS var mı?

WLAN var mı?

NOKIA Web Browser var mı?

Radyosu var mı?

ha tamam GPS, navigasyon senin için tercih sebebi olmayabilir ama sırf N95 diye gidip çin malı almak hiç ama hiç mantıklı değil.. konuştuğumuz telefonda garantinin olmadığını zaten bir kenara koyuyorum.. yarın birgün bozulsa direk çöpe atmak zorundasın..ama garantili alıp bozulduğunda garantisinden hangi firma sorumluysa gidip kafalarına fırlatabilirsin telefonu..

aldığın çin malı N95'de dediğimiz özellikler olsa diyecemki "tamam adamın parası yok gidip almış olabilir" eywallah.. ama yapma allah aşkına. N95 kullanıyorum diyip çinlilerin yüz karası olan bir telefonu kullanmaktansa gider ona vereceğim parayla KVK garantili uygun bir telefon alırım.. N73 ile de fiyat açısından hiç karşılaştırma.. çünkü N95 piyasaya ilk çıktığında 2.200YTL'den satıldı.. N73 ise daha düşük bir fiyattan satıldı piyasaya ilk çıktığında.. artı N73'ün 2 senedir piyasada olmasının sebebi fiyatının uygun olması sebebiyle daha fazla alıcı bulmasıdır..

ayrıca neden tartıştığımız bir şey yok diyorum.. çünkü sadece ikisininde üstünde N95 yazıyor.. geri kalan özellikleri zaten birbirini tutmuyor.. kısacası sana çin malı N95'inle mutluluklar.. bunu samimi söylüyorum ama tamamiyle farklı olan iki telefonun tartışmasını kimseyle yapmana gerek yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.alkan -- 26 Mart 2008; 23:42:10 >

• c.alkan çin malı telefonlarında 2 yıl garantisi varmış hatta parçası bulunmadığı için direk sıfırıyla değişim yapılıyomuş diye duydum ama satıcıdan değil hani satıcı taktiği falan diye düşünme haklısın kvk garantili uygun bir şey almak daha manyıklı ama merak ettiim ekranı n95 8 gb kadar büyük uygun telefon varmı haa tabi kocaman ekranlı telefon almak zorunda değil kimse ama merak ettim benim bildiğim en ucuz 550 ytl civarında n73 var
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_Wade

Altivi işi çok zor ya çok ucuza mal alabiliyorsun ama çoook zor.

malesef. üstelik sattıkları telefon garantili değil
  • quote:

c.alkan çin malı telefonlarında 2 yıl garantisi varmış hatta parçası bulunmadığı için direk sıfırıyla değişim yapılıyomuş diye duydum ama satıcıdan değil hani satıcı taktiği falan diye düşünme haklısın kvk garantili uygun bir şey almak daha manyıklı ama merak ettiim ekranı n95 8 gb kadar büyük uygun telefon varmı haa tabi kocaman ekranlı telefon almak zorunda değil kimse ama merak ettim benim bildiğim en ucuz 550 ytl civarında n73 var

işte bu işler duymakla olmuyor malesef.. bi sözle iş yapmak var birde elinde belge ile prblm çıktığında teknik servise gidip yapın lan şunu demek var.. ben senin yerinde olsam satarım telefonu 300-350'ye giderim üstüne bir o kadar daha koyup sıfır garantili orjinal E65 alırım...

2MP kamera, WLAN, Nokia Web Browser, Symbian S60 3rd Edition işletim sistemi (programların alayını destekliyor, bilirsin), NOKIA MAPS bile yükleyip navigasyonlu hale çevirebiliyorsun.. ilerde de 100YTL'ye orta halli bi GPS modülü alıp çatır çatır kullanırım.. hah işte buna laf eden olursa bende senin yanında olurum her zaman!

bütün bunları yaparsan N95'den tek eksiği 2MP kamerası ve radyosunun olmayışı oluyor.. mesela radyoda benim tercihim değil. N95 8GB alsam bile radyosunu dinliceni zannetmiyorum çünkü 80GB iPod Classic sahibiyim.. 8GB'ı napim? 8GB alıcak olmamın tek sebebi daha uzun ömürlü pil oluşu, ekranının daha geniş olması ve N95'e daha yüksek ram'e sahip oluşu(üstüste program açınca hafıza dolu uyarısı vermesin diye).

ben herkesin fikirlerine saygılı bir insanım ama verdiğin paraya yazık günah değil mi hocam?

anlatmak istediğimi anlamana sevindim. ilgi ve alakan içinde teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.alkan -- 26 Mart 2008; 23:58:32 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.