Şimdi Ara

çin malı n95 8gb (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
90.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • çin modellerinn sar değerleri çok yüksek oluyor ya
  • arkadaşlar ürün almak istiyorsanız ucuzteller.com hiç çin malı değil ama spot ürünlerdir birnci kalite
  • çin malına bulaşmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz0011

arkadaşlar ürün almak istiyorsanız ucuzteller.com hiç çin malı değil ama spot ürünlerdir birnci kalite

O DEDİĞİN SİTE DEKİ BÜTÜN MALLAR ÇAKMA CİN MALI
    SİTENİNDE NE OLDUĞU BELİRSİZ
    İLETİŞİM ADRESİ YOK.....
    ADRESİ YOK...NERDE OLDUĞU BELLİ DEĞİL ZATEN BU SİTE İLE İLGİLİ OLARAK FORUMDA ÇOK YAZILDI....HATTA BU SİTE HAKKINDA SANAYİ BAKANLIĞINA VE DE İLETİŞİM İLE İLGİLİ(SİTE) YASAL YOLLAR BAŞVURULDUĞU DA YAZILMIŞTI..
    AMAN DİKKAT BU SİTEDEN UZAK DURUUUUUUUNNNNN

AŞAĞIDAKİ LİNKLERİ İNCELEMENİZ BU SİTE HAKKINDA SİZE BİLGİ VERİR+
    http://forum.donanimhaber.com/m_34225352/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_34217336/tm.htm
    http://resim.donanimhaber.com/m_34564139/mpage_1/key_//tm.htm#34564336

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FKRKN -- 14 Kasım 2009; 22:06:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sercitekin66

ben bugün aldm beni çok ama çokk tatmin ediyor dışarıya ses süper çıkıyor 2 gb hafızası var menü felan süper arama sesi süper görenler kanka kaça aldn diyorlar :) tamamyla süper bi ürün saygılar :)

Bizim Esenlerde de Telefoncu Cam'a asmlş İp Phone N95 8Gb 200, 250 Civarında SatıyoR. NasıL KuLLanlşl Falan İyi mi.?. Girdim Sordum telefOnu Garantisizi aLırdan sOnra ßizi ßæğLamaz Dedi, Ama ßi sOrun Çıkarmayacagınıda söyLedi.. İçime sİnmeDi O Yüzden ParamLa ReziL oLmamaK İçin aLmaK İstemedim. Sen Memnun mUsun ??
  • Arkadaslar Ben satıyorum N95 kıza cift gayet kullanışlı ic bi sorunu yoktur menüsüne özel güncelleme attırdım cok tatlı bi menüsü var 3teması var kendinden oyun 1tane multimedya yası vardır her cin malında multimedya olmas tema olmas bağlantı olarak bluetooth vardır sadece fmradyo tv yok sesi gayet kaliteli yan kullanabilir haritası var ankara dan 250 ytl satılır almak isteyen arkadaslar söylesin...
  • Buyrun Buda Telin Fotoları
    http://www.hizliupload.com/img/7400141254.JPG
    http://www.hizliupload.com/img/7777919.JPG
    http://www.hizliupload.com/img/86690415454854.JPG
    http://www.hizliupload.com/img/71043918.JPG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maredeath -- 13 Şubat 2010; 22:30:36 >

• ARKADAŞLAR ŞUAN ELİMDE N95 8GB VAR YENİ ALDIM BEN BUNU KULLANAMIYORUM DIŞARDAN GETİRTTİM HAFIZA KARTLI 2GB HAFIZA KARTI TAKTIM İSTEYEN VARSA SATABİLİRİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

bu çakma n95 fiyatı nedir 250 ytl civarındaysa bende almayı düşünüyorum kim ne derse desin orjinalinide alsam 6 ay sonra mutlaka sıkılacam en iyisi ucuza alıyımda zarar etmiyim diye düşünüyorum zaten görünüşü yeter n95 diye sağ sola hava atmak için bile alınabilir zaten telefonda symbian işletim sistemini kullanıyorum bir tek foto çekmek için fotoraf makinesi kullanıyorum mp3 için başka telefon kullanırım olur biter birde bu çakma n95lerin çift kızağı varmı

bende ilgilenirsen nokia n96 8gb var bataryası orjinal nokiadır ve gerçek nokia n95 in %80 özelliklerine sahiptir vede evet arkadaşım çift kızagı var mp3 özelligi var ilgilenirsen satabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: saksan83

ARKADAŞLAR KİMSEYE TAVSİYE ETMİYORUM SAKIN ALMAYIN

• quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

quote:

Orjinalden alıntı: camersel

Lütfen Mantığınız la yola çıkarak yorum yapmayın derim tekrar söylüyorum kafasına takılan sorunlarınızı
    bekliyorum

o zaman benim 3-5 sorum var yardımcı olursan sevinirim n95 8 gb la ilgili sorular

-3,5 mm jack girişi varmı
    -tam ekran video izleniyomu
    -sesi dışarı yüksek çıkıyomu
    -oyun tema program yükleniyomu
    -kulaklık kalitesi nasıl
    -kızılötesi varmı
    -şarjı kaç gün gidiyo

N95'in orjinalindeki 3,5 mm jak 5 pinli(Sol-Sağ-Mic(tv out)-Gnd-ACI), çakmasındaki 3 pinli. (Sol-sağ-Gnd).Sesi de çok iyi değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaSSive

quote:

Orjinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

quote:

Orjinalden alıntı: pacosninos

yaw 550 ytl de az para degil hani....

o fiyata satılmıyo zaten normalde sıfırı 240 ytl ye bulunuyo 2. elini sen düşün

Bu asagidaki link
    Alibaba.com dan bu site bu telefonların üretimini yapan şirketlerle direkt temas kurarak, özel siparişlerin alindigi bir site.

Linkte cakma N95 in ozelliklerini bulabilirsin.

Benim dikkatimi ceken,pilin mAH degeri,640 mah lik pil var saka gibi

cift hat ve o ekranda 10 dakikalik bir tv izleme ile dusunemiyorum bile stanby suresini. Kolay gelsin bu telefonu alip kullanana.

Cakma N95 8gb in hafizasida Orjinalinin 8 de biri

http://dtbak.en.alibaba.com/product/50368905/203355572/GSM_Mobile_Phones/N95_mobile_phone_with_1GB_memory_dual_sim_card_and_double_standby.html

Orjinal N95 8GB Yaklaşık 7,3 GB
    Çakması 8 mb
    Fark yaklaşık 1000 kat.

• Çin malı telefonlar ülkemize yasal olmayan yollardan sokuluyor. Çünkü ne Avrupa, ne Amerika hiç bir standardı karşılamıyor, dolayısıyla yasal yollarda ülkemize sokulamıyor. Çin zihniyeti cebini düşünür, standart dışıymış, sağlığa zararlıymış kimin umurunda. Eminim üreten firmaların patronları kullanmıyordur onları.

Çin malı telefonların sar değerini kaç kişi biliyor, Sar değerleri hiç biryerde yazmıyor. Eminim sar değeri limitin(İzin verilen SAR limit değeri yanılmıyorsam 2,0 W/Kg idi.) üstündedir. Limitin altında olsaydı açıklarlardı herhalde.
    İmkanınız varsa ölçtürün yazın.
    Yani bence o telefonlar sağlığa da zararlıdır. 3-5 kuruş az vercem diye sağlığınızı bozmaya değmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: c.alkan

quote:

Orjinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

quote:

Orjinalden alıntı: c.alkan

cin mali lüks segmet telefonlar ne yazik ki bilincsiz tuketiciler tarafindan aliniyor.. eh buda cin mali telefon satanlarin cebini fazlasiyla dolduruyor! ama icinde N95 8GB in özelliklerinin 10da 1i olmayan sahte ötesi bir telefonun, orjinaline tercih edilmesi yonunde yapilan aciklamalarina "iNSAF BE KARDESiM" diyorum...

yazik sadece yazik!

camersel

sen çok zenginsin galiba ama bizim 1 telefona 1500 ytl vercek kadar durumumuz yok 2 yıl sonra 500-600 ytl ye düşer sende fazladan verdiğin 1 milyarla kalırsın o yüzden kime insaf be kime yazık görürüz

tayfun6233 4 gözle bekliyorum...

zenginlik farkli bir sey we 1 senedir 1000ytl'nin altina dusmeyen N95 önunuzde örnek teskil ederken we N95 8GB'in 2 sene sonra piyasaya da olmayacagini hele hele 500-600ytlye hic inmeyecegini dusunursek, dediklerinizin ne denli yersiz oldugunu anlayabilirsiniz.. cin mali N95 8GB'in orjinali ile arasindaki farkda 1 milyar eder sanirim.. arti 2 sene sonra GERCEK N95 8GB sahibi olarak fazladan werdigim 1 milyar yanima kâr olarak kalsin sizde memnun olun!

gercegi ile cin malini karsilastirani da ilk kez göruyorum.. sanada insaf kardesim.. ben göya 500-600 ytlye indiginde satabilecegim bir yer bulabilirimde siz cin malini 10ytlye satabilecek misiniz acaba?

Aynen katılıyorum. Telefonların yeni modelleri artık daha hızlı çıkıyor. Ne de olsa gömlek değiştirir gibi telefon değiştiren bir milletiz. Dolayısıyla Aynı modeli değil bir yıl birkaç ay sonra satılmadığını görüyorsunuz. İki seneye o telefonun piyasa da olacağının garantisi var mı?

Bir de şunu diyeyim üretici firma ürününün fiyatının o kadar düşmesini istemez, fiyat düşmeye başlayınca da o modelin üretimini durdurur ve yeni modelini sürer.

• quote:

Orijinalden alıntı: muzaffer1989

N96 dada tv özelliği var fakat çakma çin telefonlarındaki tv özelliğiyle karıştırılmamalı N96daki sistem karasal yayınlar için yani içinde DVB-H anteni var yani bu ne demek oluyor ? evinizdeki çanak antenlerden aldığınız görüntü kalitesini telefonunuzdan alacağınız anlamına geliyor çakma çin mallarındaki tv özelliği ise şöyle bilirsiniz hepiniz cep televizyonlarını pille çalışırlar antenini çekersiniz yukarı doğru çektiği frekansa göre istediğiniz kanalı izlersiniz ha tabi çızırtı ve karıncalı görüntü cabası ayrıca N96daki sistem çanak antene benzediği için şifreli kanalları belli bir ücret karşılığı izleyebilirsiniz ayrıca sağlığını düşünen sağlığına önem veren adam çin malı telefon kullanmamalı sırtınızda uranyum çuvalı taşısanız daha faydalı

Üç tür DVB var:
    DVB-S: S satellite demektir. Uydu üzerinden yapılan dijital yayın standardıdır.
    DVB-T: T terrestrial demektir. Karasal vericiler üzerinden yapılır.
    DVB-H: H handheld demektir. 3G baz istasyonları üzerinden yapılan dijital TV yayınıdır. Cihazın ekstra TV anteni bulunmaz. Şebeke anteniyle TV yayınını alır.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.