Şimdi Ara

çin malı n95 8gb (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
90.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • taklit telefona 5 kuruş vermem bence sizde almayın dandik oluyo kısa sürede bozuluyo
  • Beyler benim eniştemin oğlu dewamlı gidip geliyor banada dewamlı 8600 luna getirir geçen hafta n95 8 gb getirttirdim aynı zamanda bu işin ticaretini yapıyor şunu unutmayın türkiyede bir telefon çıktıktan tam 2 ay sonra çinliler telefonun iyisini yapıyor ilk luna çıktında 120$ geldi şimdi 135$ ilk geldinin tuşları dağlıodu şimdiki sapa sağlam n95 8 gb çift kızaklı kamerada haklısınız şunu size söyleyeyim çin malıysa asla ilk çıkanı almayın sonradan çıkan'ı alın sonra ömür boyu kullanın şimidide arte çıkarmış normalde çinde 300$ ama alınmaz uyarıyorum tam 1 ay sonra çok iyi olcak

UYARIYORUM DEWAMLI NUMUNE OLARAK DENİYORUM BUNLARIN ALDINIZ GÜN PİLLERİNİ DEĞİŞTİRİN ORJİNAL PİL TAKIN BENDEN ALMIŞ OLMASANIZ BİLE SİZE GARANTİ WERİYORUMKİ BOZULURSA BEN GERİ ALIRIM TABİ BU İŞİN ŞAKASI....

ŞİMDİ AKLINIZA TAKILMIŞTIR ÇİNDE ŞU ANDA FİYATI NE KADAR DİYE TAM TAMINA 120$ OLMASI LAZIM ALMADAN ÖNCE DİKKAT EDİN Wİ-Fİ Lİ OLANLARI YOK AMA ÖNÜMÜZDEKİ AY ÇIKCAK BU AY ÇİFT KIZA YAPTIKLARINA GÖRE

• bende bir çin malı telefon var .. sanırım n65i .. arkadaşlar menüsü ingilizce türkçe menü yüklemek istiyorum . . gerekli programlar ve bilgileri bilen arkadaşlarım varsa ve bana yardımcı olursa sevinirimm..

antepte türkçe menü için 20 ytl para istediler o yüzden yaptırmadım orada .. kendim yapmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim..

saygılar..
  • Bütün Çin Malı Nokia n95 8gb tı hatta çin malını küçümseyen saçma gereksiz diyen saf insanlara burdan sesleniyorum dubaiden bir abim bana çin malı nokia n95 8gb getirdi ve 200 ytl bütün özellikleri mevcut OLAMAZ DİYE Bİ SAÇMALIK YOK

bulunduğunuz ilde veya ilçede Kİ BEN BİR İLÇEDE YAŞIYORUM telefoncuya gidiyosun İstediğin özelliği telefonuna taktırıyosun BU KADAR BASİT BENİM N 95 8GB dokunmatik 8 gb wirelessli ve ÇİN MALI
    kamerasını istersem 3 mp de yapabilirm 2 mpde parayı basarsın 20-30 ytl kamera takarlar sanmayın bu telefonlar sökülürse bozulur yalnız bu telefoncu işi bilen biri olucak GENELDE TELEFONU İMAL EDEN BİRİ
    Bİ ARKADAŞIM NOKİA 6600 a STERİO HOPARLÖR TAKTIRDI İNANIRMISINIZ SONY ERİCSON GİBİ SES VERİYOR

KISACASI TELEFON DEĞİN BİLGİSAYAR GİBİ SÖKERSİN TAKARSIN HİÇ ÖLE GEREKSİZ PARA VERİPTE ORJ ALMAYA GEREK YOK ŞUAN HABERİNİZ OLSUN BU N95 E ORJ SİSTEM ARIYORUM

• quote:

Orjinalden alıntı: thesinanco

Bütün Çin Malı Nokia n95 8gb tı hatta çin malını küçümseyen saçma gereksiz diyen saf insanlara burdan sesleniyorum dubaiden bir abim bana çin malı nokia n95 8gb getirdi ve 200 ytl bütün özellikleri mevcut OLAMAZ DİYE Bİ SAÇMALIK YOK

bulunduğunuz ilde veya ilçede Kİ BEN BİR İLÇEDE YAŞIYORUM telefoncuya gidiyosun İstediğin özelliği telefonuna taktırıyosun BU KADAR BASİT BENİM N 95 8GB dokunmatik 8 gb wirelessli ve ÇİN MALI
    kamerasını istersem 3 mp de yapabilirm 2 mpde parayı basarsın 20-30 ytl kamera takarlar sanmayın bu telefonlar sökülürse bozulur yalnız bu telefoncu işi bilen biri olucak GENELDE TELEFONU İMAL EDEN BİRİ
    Bİ ARKADAŞIM NOKİA 6600 a STERİO HOPARLÖR TAKTIRDI İNANIRMISINIZ SONY ERİCSON GİBİ SES VERİYOR

KISACASI TELEFON DEĞİN BİLGİSAYAR GİBİ SÖKERSİN TAKARSIN HİÇ ÖLE GEREKSİZ PARA VERİPTE ORJ ALMAYA GEREK YOK ŞUAN HABERİNİZ OLSUN BU N95 E ORJ SİSTEM ARIYORUM

istediğin kadar yaptır syimbian yüklüyebiliyomusun hayır gps taktırabilirmisin hayır wifi yaptırabilirmisin hayır boşuna kendinizi kandırmayın

• komedi ya

quote:

Orjinalden alıntı: thesinanco

Bütün Çin Malı Nokia n95 8gb tı hatta çin malını küçümseyen saçma gereksiz diyen saf insanlara burdan sesleniyorum dubaiden bir abim bana çin malı nokia n95 8gb getirdi ve 200 ytl bütün özellikleri mevcut OLAMAZ DİYE Bİ SAÇMALIK YOK

• quote:

Orjinalden alıntı: Teknode

Aman arkadaşlar uzak durun Çin Mallarından
    Herşeyin kolpasını yaptılar lanet olsun bunlara.

+ 44351446e985e9e956 error adamlar arabanın bile kolpasını yaptılar (smart model)
  • Bu çin malı telefonu öven arkadaşlar telefonla çekilmiş birkaç resim koysunlarda kaliteyi bi görelim madem..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mendilci

quote:

Orjinalden alıntı: Teknode

Aman arkadaşlar uzak durun Çin Mallarından
    Herşeyin kolpasını yaptılar lanet olsun bunlara.

+ 44351446e985e9e956 error adamlar arabanın bile kolpasını yaptılar (smart model)

• Ne alırım nede aldırırım
  • Uzak durun verdiğiniz paraya değmez hemen bozulurlar çok hassaslar..
  • HEPSİ 3 AY SONRA KAÇAK İMEİ DEN DOLAYI KAPATILIYOR.ELDE KALIYOR PARANIZA YAZIK KARDEŞİM DİKKATLİ OLUN VE UZAK DURUN BU MALLARDAN SAR DEĞERLERİ ÇOK YÜKSEK
  • dua edin bu sıca havalarda cebinizde patlayan olmasın
  • alsan alınmaz satsan satılmaz cinsten aletler bunlar üstelikte sağlığa zaralı...
  • ÇOK DOĞRU HİÇBİRİNİN DENETİMİ YOK BU HAVALARDA ÇEBİNİZDE PATLAYABİLİR....ÇOK DOĞRU YAZMIŞSIN ARKADAŞIM TEBRİKLER
    quote:

Orjinalden alıntı: hakanlevent

dua edin bu sıca havalarda cebinizde patlayan olmasın

• n95 diil de 5310un çin malını almak bence mantıklı. çünkü symbianı, 3g's, zaten yok kamerası zaten kötü çekiyo. ve görünüşüde mükemmel. çin malı olduğu içinde iice hafiftir alsam mı bi tane :D
  • Çakma N95'i bu gün inceledim. Benim incelediğim televizyonsuz ve tek hatlı dokunmatik olmayan modeliydi.

Cihaz tıpatıp N95'e benziyor. Türkçe menüye sahip fakat bir iki yerde ingilizce yazdığı dikkatimi çekti. Kamerası çok paspal(Eski G900'ümden iyidir ama hee ) . Wireless ve GPS yok. Ekranı iyi gibi duruyor. Gerçek N95 gibi çiftli kızak sistemi MP3 playeri vs var. Bir ay önce içinde 1 GB'lık micro SD kartı ile beraber 200'e almış. Micro SD takılan yeri Kapağının altında. Kullanılabilir bir telefon gibi duruyor. Fakat Kapağını çıkarttığımda Devre şemasının vs plastik film gibi olduğunu gördüm. Bu beklentilerimin de ötesinde şoke etti beni. Adamlar hakikaten mucize.

Bir arkadaşım, iş yerindeki şefini yolda çevirip çalıntı N95 var al sana 400e verelim diye sattıklarını anlatmıştı. Benzerliği benim de gözümü korkuttu doğrusu.

Neyse arkadaşım BP kampanyasından 49 YTL'ye Samsung D900i aldığı için 100 YTL'ye bana vermeyi teklif etti. Ben orjinal n95 bile kullanmadım. Artık PDA tercih ediyorum ve şimdilerde touch pro'dan şaşmam diyorum. Bence almayın ilginç olur kullanırsınız hava atarsınız vs ama tahminimce ömrü en fazla 1 yıl olur. Bilmiyorum belki o kadar olmaz bile.

• SLM
    bugun bır yerde denk geldi inceledim..N95 ile hic ilgisi yok sadece copy telefon dıstan gorunus hepsi o..
    ses cok dusuk..ekran cok zayıf...menuler ılgısı yok....tuslar rezalet sert..camera kac bellı dııl rezalet..yani sadece telefon olarak kullanacaksınız dıstan N95 fakat bu telefon yerıne 250 ytl orjınal nokıa baska telefon alırsanız bu telefondan daha fazla mennun kalırsınız..
    siz siz olun paranızı bosa atmayın..para kolay kazanılmıyor..
  • N96 dada tv özelliği var fakat çakma çin telefonlarındaki tv özelliğiyle karıştırılmamalı N96daki sistem karasal yayınlar için yani içinde DVB-H anteni var yani bu ne demek oluyor ? evinizdeki çanak antenlerden aldığınız görüntü kalitesini telefonunuzdan alacağınız anlamına geliyor çakma çin mallarındaki tv özelliği ise şöyle bilirsiniz hepiniz cep televizyonlarını pille çalışırlar antenini çekersiniz yukarı doğru çektiği frekansa göre istediğiniz kanalı izlersiniz ha tabi çızırtı ve karıncalı görüntü cabası ayrıca N96daki sistem çanak antene benzediği için şifreli kanalları belli bir ücret karşılığı izleyebilirsiniz ayrıca sağlığını düşünen sağlığına önem veren adam çin malı telefon kullanmamalı sırtınızda uranyum çuvalı taşısanız daha faydalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzaffer1989 -- 8 Mart 2009; 17:37:40 >

• ben bugün aldm beni çok ama çokk tatmin ediyor dışarıya ses süper çıkıyor 2 gb hafızası var menü felan süper arama sesi süper görenler kanka kaça aldn diyorlar :) tamamyla süper bi ürün saygılar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercitekin66 -- 16 Haziran 2009; 14:17:19 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.