Şimdi Ara

çin telefonlarında kulak hoparlörünün ses kalitesi nasıl artar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Leagoo lead 3 aldım alet baya iyi tek eksiği kulak hoparlörünün ses kalitesi düşük bu neden olur

nasıl düzelir bilgisi olan var mı?

sesini artırdım , şuan iyi fakat kalite biraz düşük hat avea

yanlış anlaşılmasın kulaklık değil telefonun kulak hoparlörü.

• ses kötü ise yapacak bişey yok..neutron biraz düzeltir ama mucize beklemeyin..
  • yazılım atarken orjinal rom dosyası kullanmamıştım ondan mış , ses baya düzeldi.
  • TELEFON SES SEVİYELERİNİ YÜKSELTMEK
    Öncelikle telefonunuzun rootlu olmalı. Mobile uncle tools yükleyere yapabilirsin. Programı açtıktan sonra, sırasıyla
    1)engineer mode
    2)Sağa sürükleyerek hardware testing
    3)Audio
    4)normal mode
    5)loud speaker modu seç
    6)max vol değerini yükselt 0~160 arası diyor 150 üstünü tavsiye etmem hoparlöre zarar verebilir. 145 idealdir. 152 olarak ayarlanmıştı bende çok fazla geldiğinden düşürmüştüm.

Bu adımlar arka hoparlör için tabi, kulaklı için Headset mode, kulak höparlörü için Headset_Loudspeaker modu seçmelisin. Bu adımlar için herbirini değerleri daha düşük olacaktır. 10'ar 10'ar artırarak ses seviyesini deniyebilirsiniz.
  • Bende Lead 2 var ses kalitesi kendi hoparloru için idare eder ama kulaklıkla dinlendiğinde ekolayzere rağmen kötü.. Cihazla gelen kulaklığı attım zaten iyi bir kulaklıkla daha iyi işitiliyor
  • lead 3 hoparlörü güzel işgörür , kendi kulaklığı kötüydü ama iyi kulaklıkla sorunyok. benim sorunum ahizede.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.