Şimdi Ara

Çince Virüs Bulaştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar geçenlerde fifa 14 için bi yama indirdim.Yamayla beraber tamamen benim kontrolüm dışında Çince bazı prgoramlar yüklendi ve çalıştı.Programların ismi Baidu ve Tencent.Denetim masasında gözükmüyorlar ama işlemler kısmında ve program files ta gözüküyorlar.Bilgisayarı her açtığımda otomatikmen açılıyorlar ve kapanmıyorlar.

Program files dan silmek istiyorum ama Administatör İzin vermiyor gibi birşey söylüyor.

Nasıl kurtulabilirim bu çince zıkkımdan yardım edin.

• Norton ile taratın.
  • Aratınca birşey bulmuyor.Çünkü bu çince yazılımlar antivirüs gibi gözüküyor.Ama silinmiyor.Çok değişik birşey.Silmeye çalışınca Adminstrator izin gerekir falan diyor
  • Yardım_Edin_42 kullanıcısına yanıt
    Şu programı bir dene bakalım ;

http://www.teknomobil.org/2108-unlocker-indir.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk başta tam silecekken çalıştırmayı durduruyordu program.Şimdi de hiç açılmıyor.Tıklıyorum açılmıyor prgoram.

Yani işe yaramadı.Nasıl silebilirim bu dosyayı yardım edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yardım_Edin_42

İlk başta tam silecekken çalıştırmayı durduruyordu program.Şimdi de hiç açılmıyor.Tıklıyorum açılmıyor prgoram.

Yani işe yaramadı.Nasıl silebilirim bu dosyayı yardım edin

Sistemi live cd ile başlat. Linux masaüstü açılınca istediğin her türlü dosyayı silebilirsin. Tavsiyem kaspersky rescue disktir. Hem bu sayede detaylı virüs taraması yaparsın. Nasıl kullanılacağını Google'da ara. Yapamazsan yaz buraya.

• Live cd nedir?Bende öyle bi cd yok.CD siz silemez miyim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Live cd nedir?Bende öyle bi cd yok.CD siz silemez miyim?

Pcnin disk harici başlatıldığı aygıttır. Sanal ortamda bolcana vardır. Ben sadece birini önerdim.

• quote:

Live cd nedir?Bende öyle bi cd yok.CD siz silemez miyim?

Sidi olmadan silmenin yollarını pek araştırmadım. Ben hep bu yolla sildiğim için, diğer yolları pek bilmem.

• adw cleaner ve combo fix ile bir tarat
  • paganmin kullanıcısına yanıt
    Siz yanlış anladınız beni.Ben virüs silmek istemiyoorum nu programları kaldırmak istiyorum ama silerken admin izin vermeli diyor.
  • hocam bu programları revo unsinaller programı ile kaldırabilirsiniz

Programı indirdim ama denetim masasında silmek istediğim şeyler gözükmediği için silemedim.Silmem gereken şey Program Files taki dosya.Ama admin izin vermiyor diyor silince
  • Nick-Konu uyumuna hayran kaldım. Söylemeden edemeyeceğim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • IObit Uninstaller+Unlocker

EDİT:Herşeyi next next diyerek kurarsanız olacağı budur malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonidas* -- 21 Haziran 2015; 0:06:38 >
  • Admin izin vermiyor ise unlocker programı ile silmeyi deneyin sorun çözülecektir

o program ile uygulamalar kaldırılıyor sadece ben klasör silmek istiyorum
  • quote:

o program ile uygulamalar kaldırılıyor sadece ben klasör silmek istiyorum

Hayır yanlış biliyorsunuz unlocker silinmeyen dosya-müzik-resim vb. dosyaları silmek içindir

• aynı sıkıntı ben de de var arkadaşlar banada büyük ihtimalle adware yada ona benzer bi proğramı kurarken bulaştı v9 u kaldırmaya çalışırken verilen tavsiyelere göre bulaştı
    şimdi ise kaldıramıyorum vürüş olduğunu öğrendiğim görev yöneticisinden durduramadığım proğram eklekaldırda ilk etapta bulduğum ancak çince olduğu için yanlış sildiğimi düşündüğüm bu virüsü revo uninstalerden de denememe rağmen kaldıramadım. virüs proğramları alğılamazken değişik yüklemediğim proğramlar çıkmaya başladı
    kaldırsam bile ertesi gön hiç bir etki olmamış göbi yeniden türüyor anlamadım ancak format atmayı denicem gibi gözüküyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: ümitgezer

aynı sıkıntı ben de de var arkadaşlar banada büyük ihtimalle adware yada ona benzer bi proğramı kurarken bulaştı v9 u kaldırmaya çalışırken verilen tavsiyelere göre bulaştı
    şimdi ise kaldıramıyorum vürüş olduğunu öğrendiğim görev yöneticisinden durduramadığım proğram eklekaldırda ilk etapta bulduğum ancak çince olduğu için yanlış sildiğimi düşündüğüm bu virüsü revo uninstalerden de denememe rağmen kaldıramadım. virüs proğramları alğılamazken değişik yüklemediğim proğramlar çıkmaya başladı
    kaldırsam bile ertesi gön hiç bir etki olmamış göbi yeniden türüyor anlamadım ancak format atmayı denicem gibi gözüküyo

aynıyız.kendi kendine programlar yüklüyor bi el atın ya

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.