Şimdi Ara

Çinden notebook alacağım, tecrübesi, bilgisi olan???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bir yakınım nisanda çine gidecek,
    çinden ne alınır ne alınmaz bilgisi olan var mı? nelere dikkat etmek gerekir?

Notebook almak istiyorum, Tr'de satılan notebooklardan model numaraları vereceğim, ona göre arkadaşım alacak..

1.Oradaki fiyatlar nasıldır Tr'e göre??

2.Güvenerek alabileceğim markalar hangileridir? (mesela datron çin malı, o yüzden datron alabilirsin gibi..)

3.Fatura vs dışında nelere dikkat etmemiz lazım??

teşekkürler...

• arkadasım ıyı arastırmanı tavsıye ederım cunku dolar bazında oldugundan 200 dolar cıvarı bı karın olabılır ama garantıden feregat etmen lazımmm ama ıyı arastırrr tekraarrr
  • Gittin galiba Çine......
  • 200 dolardan cok daha fazla karın olacak emın ol ama arkadasın dedıgı gıbı o kar garantı ıle cıkar senden bunu goz ardı etmemen lazım
  • hmmm.. 200 dolar için değmez... ben amerikadaki gibi midir fiyatlar acaba diye düşünmüştüm, hani yarı yarıya falan

bir de, uluslararası garanti olmuyor mi ki bu cihazlarda?? cep telefonlarında oluyor, daha önce yurtdışından getirtmiştim, faturasıyla,garantili şekilde
  • quote:

Orjinalden alıntı: drmuratcoach

hmmm.. 200 dolar için değmez... ben amerikadaki gibi midir fiyatlar acaba diye düşünmüştüm, hani yarı yarıya falan

bir de, uluslararası garanti olmuyor mi ki bu cihazlarda?? cep telefonlarında oluyor, daha önce yurtdışından getirtmiştim, faturasıyla,garantili şekilde

Bazı cihazlar veriyor uluslararası garantiyi.Mesela LG,HP bunlar verıyor...
  • datron'un ms12 modeline karar verdim. zaten çin malı olduğu için çinden gelmesinde bi sakınca olmaz galiba
    zaten aradığım özelliklerde bir tek datron var, aslında bir de dellin xps1330'u var ama çok pahalı...
    şansımı deneyeceğim bakalım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer güvenilir bir marka mı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • derken... yukarıda asus F9E reklamını gördüm...
    hadi bakalım şimdi buyur burdan yak
  • gıttı gıttı çinee..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.