Şimdi Ara

Çine vize alamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese Merhabalar. Şuan Çine vize almaya çalışıyorum fakat nafile çin turistik vizeyi kaldırmış. Ticari vize almak da zor çünkü öğrenciyim herhangi biyerde çalışmıyorum, vergi levhası fln istiyorlar. Daha önceden vize alan veya şu sırlarar almaya çalışan birileri varsa yardımcı olabilirmisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hong Kong'a gitseniz olmaz mi hocam?

• hongkong şuan son seçeceğim eğer çine giremessem bir şekilde son çare olarak hongkong düşünüyorum. Ama araştırmalarıma göre işlemler baya zorluymuş yani ticari vize haricinde gitmek çok zor. Birkaç gündür sürekli acentalarla görüşüyorum da sonuç yok, belki bi yiğido çıkar diye buraya yazdım.

• dnajshduafu D kullanıcısına yanıt
    Ticari vize olum,zaten sen bu durumda alamazsin. Turistik vize ivinde en az bes kisi olunmasi sarti vardi. Acentelere de danisabilirsin. Yada turla gideceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trojana -- 5 Nisan 2017; 5:45:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acentelerle de görüştüm 5 kişi bulsam dahi şehir değiştiremiyorum zaten 5 kişiyi bulmakta zor aynı tarihlerde gidiş dönüş yapmak gerekli bu ihtimal de zor. Şimdi tekrar görüştüm ticari vizeden başka çarem yok. Geçen yaz Amerikaya gitmiştim peynir ekmek alır gibi vize almıştım, çinin işleri böyle zorlaştırmazı üzücü Türkiye adına.

• dnajshduafu D kullanıcısına yanıt
    Ben cine 2005-2011 yillari arasinda en az 15 defa gittim ve o zaman o kadar kolaydi ki anlatamam. Ondan sonra cinden alinacak fuze sistemlerini turkiye almayinda sorun oldu bu vize isi. Simdi cinle ticaret yapanlar dahi 30 gunde anca alabiliyorlar vizeyi cunku cindeki calisilan firmafan alinacak belgeler var onlar zaman aliyor. Yalniz acente yanlis hatirlamiyorsam 750 usd ye tum prosedurleri hallediyordu gecen sene.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet doğru bende şuan öyle yapıcam işe başlamam gerekiyor bir iki ay çalışacağım için sistemde sigortam gözükecek ondan sonra işlemler daha kolay çinden belgeyi onlar ayarlıyor 600 dolar bir haftaya çıkar vize dediler bakalım nasıl olucak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya şu çinlilere kızdığım kadar hiçbir millete kızmıyorum.ülke zaten sefalet içinde milyar insan var adamlar turiste vize vermeye çekiniyorlar.sanki yiycez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.