Şimdi Ara

Cinler Aslında Uzaylı olabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • metafizik aleminde yaşayan cin diye bildiğimiz varlıklar aslında uzaylı olabilir mi ? hadisler de insanlık medeniyetinden önce dünya cinlere aittir der aslında insanlık doğmadan önce dünya uzaylılara mı aitti yada şöyle diyelim uzaylılara ait ise hala aramızda görünmez bir şekilde yaşıyor olabilir mi çünki açıklanamayan bazı olaylar mevcut cinlerin görünümü tarif ediliş şekli ise enerjiden oluşan bir varlık der hadisler de benim düşüncem uzaylı ve cinlerin aynı varlık oldukları yönünde

Birde hz.süleyman var insanlık doğduktan sonra hz.süleyman cinlerden teşkil ettiği işçilere heykeller mabetler mescitler burçlar kaleler yaptırılmış deniyor uzaylılar her ne kadar kanıtlanmamış olsada dünyada insandan önce yaşayan bir varlıklar mevcut uzaylıların sanatkar ve zeki olması anormal bir durum olmaz aslında cin diye bildiğimiz varlıklar uzaylı diye düşünüyorum

ve 2.olarak nasa apollo 13 fırlattığında ayda bir ses kaydı yakalamıştı bulamadım onu şimdilik uzaylı ses kaydına benzetmişlerdi(ne kadar doğru bilmiyorum) elektromanyetik sinyaller ile iletişime geçebilen bir varlık uzaylılar tıpkı cinler gibi cinler de elektromanyetik sinyaller gönderebiliyor araştırmalara göre

ayrıca cinlerin diğer yeteneği ise kılıktan kılığa girme olayı yani şekil değiştirme uzaylıların böyle bir yeteneği olması yine anormal bir durum olmaz sonuç olarak şu ki ben cinlerin aslında uzaylı olduğunu düşünüyorum ve diğer gezegenlerde de varlıklarını sürdürdüklerini düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 28 Nisan 2020; 13:2:45 >

• Cinler birer efsane. Eski insanlar bilmediği şeylere anlam yuklediler. Gok gürledi ise tanrı kızdı vs gibi. Adam elektrokimyasal yüklerin boşalması sonucu oluşan nöbet dediğimiz olayı geçiriyor, insanlar çin çarptı diyor. Bunun gibi seyler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: General Tao

Cinler birer efsane. Eski insanlar bilmediği şeylere anlam yuklediler. Gok gürledi ise tanrı kızdı vs gibi. Adam elektrokimyasal yüklerin boşalması sonucu oluşan nöbet dediğimiz olayı geçiriyor, insanlar çin çarptı diyor. Bunun gibi seyler.
    tamam da hocam her dönemde bilinmeyen şeylere bir isim takılırdı yani insanlıktan önce dünyada bir medeniyet varmış cinlerin yaşadığı medeniyet aslında insanlık doğmadan önce dünyada yaşayan uzaylılar olma ihtimali çok yüksek değil mi ve hz.süleyman olayında mabedler burçlar kaleler inşa edilmiş cinler tarafından ki yine uzaylılara çıkma ihtimali çok yüksek uzaylıların sanatkar ve zeki olması anormal bir durum olmaz böylelikle

Şimdi kuranda cinlerin fiziksel tarifi bir enerji olarak söylenir başka bir boyutta yaşadıkları söyleniyor tıpkı nasanın ipuçlarında belirtildiği gibi uzaylılarda bir enerjiden oluşan varlık olabilir ve elektromanyetik sinyaller gönderiyor tıpkı cinler gibi bilinmeyen varlıkların elektromanyetik sinyalleride mevcut metafizikçilerin araştırmalarına göre demek istediğim insanlıktan önce aslında dünyada uzaylılar yaşıyordu ama cin diye bir isim takıldı

• Koks34 kullanıcısına yanıt
    Dediğin her şey oldukça tuhaf bir komplo teorisi. Yanlış demiyorum ama gerçek hiç demiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "cinler de elektronik aygıtlarla iletişime geçebiliyor"

Pardon?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ted Mosby

"cinler de elektronik aygıtlarla iletişime geçebiliyor"

Pardon?
    elektromanyetik sinyaller aracılığı ile iletişime geçebiliyor diyecektim yanlış olmuş orası Metafizikçilerin Evp Kayıtlarında yakaladığı bir çok ses kaydı mevcut anneliese michel olayıda mevcut cin ve uzaylı aynı kişiler olduğunu düşünüyorum günümüzde teknoloji ilerlediği için biz uzaylı diyoruz geçmişte ise teknoloji olmadığı için cin ismi takılmış olamaz mı bunun ne garipliği olabilir ki ?

kuranda ayet olarak cinler Cann’ı (cin sınıfını - görünmez varlıkları) da dumansız ateşten (radyasyon-ışınsal enerji - elektromanyetik dalga bedenli) yarattı.” nasanın teorisi ise uzaylıların dünyayı zaten keşfettikleri bende diyorum ki uzaylılar insanlık medeniyetinden önce dünyadaydı ama ismi farklı olarak anıldı cin diye kuranda da yazar bu cinlerin insanlıktan önce dünyada yaşadıkları

Hz.süleymanın cinlere mabedler burçlar ve kaleler yaptırma olayıda mevcut şimdi uzaylıların böyle sanatkar ve zeki bir varlık olması anormal bir durum olabilir mi sizce cin diye anılan varlıklar aslında uzaylıdır ve hala aramızda yaşamaktadırlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 28 Nisan 2020; 13:14:1 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Koks34

elektromanyetik sinyaller aracılığı ile iletişime geçebiliyor diyecektim yanlış olmuş orası Metafizikçilerin Evp Kayıtlarında yakaladığı bir çok ses kaydı mevcut anneliese michel olayıda mevcut cin ve uzaylı aynı kişiler olduğunu düşünüyorum günümüzde teknoloji ilerlediği için biz uzaylı diyoruz geçmişte ise teknoloji olmadığı için cin ismi takılmış olamaz mı bunun ne garipliği olabilir ki ?

kuranda ayet olarak cinler Cann’ı (cin sınıfını - görünmez varlıkları) da dumansız ateşten (radyasyon-ışınsal enerji - elektromanyetik dalga bedenli) yarattı.” nasanın teorisi ise uzaylıların dünyayı zaten keşfettikleri bende diyorum ki uzaylılar insanlık medeniyetinden önce dünyadaydı ama ismi farklı olarak anıldı cin diye kuranda da yazar bu cinlerin insanlıktan önce dünyada yaşadıkları

Hz.süleymanın cinlere mabedler burçlar ve kaleler yaptırma olayıda mevcut şimdi uzaylıların böyle sanatkar ve zeki bir varlık olması anormal bir durum olabilir mi sizce cin diye anılan varlıklar aslında uzaylıdır ve hala aramızda yaşamaktadırlar

Alıntıları Göster
    Epilepsi hastası kadını "cinler" ele geçirmiş yani? Sanki cinlerin, uzaylıların kanıtıymış gibi kadının ölümünü kanıt olarak sunman da ayrı ilginç. Az daha bilimsel terim kullanırsan, bilgisi olmayanlar kanabilir ha, aklında olsun.

Komplo teorisine inananlar genelde birden fazla komplo teorisine inanıyor. Dünya düz mü, onu söyle bana.

Edit; Vallahi kullan dedim, kullanmış.

Sen Kur-an'ı tarihsel kaynak, mutlak gerçek olarak alıyorsan senin sorunun.

Edit 2; Yahu "cinler vardır"ı otomatik kabul edip bana "cinlerin sanatkâr olmaları anormal mi?" diye soruyorsun. Pes.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ted Mosby -- 28 Nisan 2020; 13:18:2 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Epilepsi hastası kadını "cinler" ele geçirmiş yani? Sanki cinlerin, uzaylıların kanıtıymış gibi kadının ölümünü kanıt olarak sunman da ayrı ilginç. Az daha bilimsel terim kullanırsan, bilgisi olmayanlar kanabilir ha, aklında olsun.

Komplo teorisine inananlar genelde birden fazla komplo teorisine inanıyor. Dünya düz mü, onu söyle bana.

Edit; Vallahi kullan dedim, kullanmış.

Sen Kur-an'ı tarihsel kaynak, mutlak gerçek olarak alıyorsan senin sorunun.

Edit 2; Yahu "cinler vardır"ı otomatik kabul edip bana "cinlerin sanatkâr olmaları anormal mi?" diye soruyorsun. Pes.

Alıntıları Göster
    epilepsi olduğu hiç bir zaman kanıtlanmadı ayrıca epilepsi biri bilimsel olarak 13 tane ayrı farklı ses çıkaramaz neyse konumuz o değil

yukarda da dediğim gibi insanlık medeniyetinden önce bir varlık yaşamış + nasanın teoirisi ise uzaylıların çoktan dünyayı keşfettikleri benim de dediğim şu insanlık medeniyetinden önce yaşayan cinler(uzaylılar) dı geçmişte teknoloji olmadığı için cin diye bir isim takılması anormal bir durum mu ? şimdide biz ufo uzaylı diyoruz ben sana nasanın dediklerinden yola çıkıyorum cin diye isim takılan varlıklar aslında uzaylıdır diyorum ama hala anlamak istemiyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 28 Nisan 2020; 13:19:58 >

• quote:

epilepsi olduğu hiç bir zaman kanıtlanmadı ayrıca epilepsi biri bilimsel olarak 13 tane ayrı farklı ses çıkaramaz neyse konumuz o değil

yukarda da dediğim gibi insanlık medeniyetinden önce bir varlık yaşamış + nasanın teoirisi ise uzaylıların çoktan dünyayı keşfettikleri benim de dediğim şu insanlık medeniyetinden önce yaşayan cinler(uzaylılar) dı geçmişte teknoloji olmadığı için cin diye bir isim takılması anormal bir durum mu ? şimdide biz ufo uzaylı diyoruz ben sana nasanın dediklerinden yola çıkıyorum cin diye isim takılan varlıklar aslında uzaylıdır diyorum ama hala anlamak istemiyorsun

Alıntıları Göster
    Ulan tedavi uygulandı, başarısız oldu. Ailesi şeytan çıkartmaya çalıştı sonra da. Neresi kanıtlanmamış?

Hadi konumuz şarlatanlığın değil diyelim... İnsanlıktan önce medeniyetin kanıtlarını verebilir misin? NASA'nın "uzaylılar çoktan dünyamızı buldu" dediği kaynağı atabilir misin?

• quote:

Ulan tedavi uygulandı, başarısız oldu. Ailesi şeytan çıkartmaya çalıştı sonra da. Neresi kanıtlanmamış?

Hadi konumuz şarlatanlığın değil diyelim... İnsanlıktan önce medeniyetin kanıtlarını verebilir misin? NASA'nın "uzaylılar çoktan dünyamızı buldu" dediği kaynağı atabilir misin?

Alıntıları Göster
    nasanın ortağı olan bigelowun açıklamaları ingilizcen varsa okuyabilirsin ayrıca orada teori olarak yazdım daha okuduğunu anlamıyorsun gerçi bunu nasıl okuyacaksın :)

The Verge
    Space industry CEO is ‘absolutely convinced’ that aliens have visited Earth
    https://www.theverge.com/2017/5/30/15712270/robert-bigelow-ufo-aliens-60-minutes-aerospace

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 28 Nisan 2020; 13:28:51 >

• quote:

nasanın ortağı olan bigelowun açıklamaları ingilizcen varsa okuyabilirsin ayrıca orada teori olarak yazdım daha okuduğunu anlamıyorsun gerçi bunu nasıl okuyacaksın :)

https://www.theverge.com/2017/5/30/15712270/robert-bigelow-ufo-aliens-60-minutes-aerospace

Alıntıları Göster
    1.si Bigelow firmasının CEO'su çıksa, SpaceX'in CEO'su çıksa "Uzaylılar gerçektir." dese, NASA'nın resmi açıklaması ile bir değil. Senden rastgele delilerin değil, NASA'nın açıklamasını istiyorum. Madem bu kadar eminsin var olduğuna, illa ki geçerli bir kaynağın da vardır.

2.si bilimsel teori ile halk ağzındaki teori arasındaki farkı bilmemene şaşırmadım. Senin kişisel düşüncelerin varsa olası kanıtlarını gösterirsin, bilimsel teori öne süreceksen de mutlak kanıtları gösterirsin. O yüzden burada gelip de "13 farklı ses çıkarıyormuş, elektromanyetik dalgalarla elektronik cihazlarla iletişime geçiyormuş, cinler dumansız ateşmiş" gibi asılsız, bol "-miş"li cümleler kuramazsın.

3.sü de kanıt sunamayıp bir tane Verge makalesi attın diye İngilizce bildiğimi, benim de İngilizcemi sınadığını düşünüyorsan hayatta sana iyi şanslar.

• quote:

1.si Bigelow firmasının CEO'su çıksa, SpaceX'in CEO'su çıksa "Uzaylılar gerçektir." dese, NASA'nın resmi açıklaması ile bir değil. Senden rastgele delilerin değil, NASA'nın açıklamasını istiyorum. Madem bu kadar eminsin var olduğuna, illa ki geçerli bir kaynağın da vardır.

2.si bilimsel teori ile halk ağzındaki teori arasındaki farkı bilmemene şaşırmadım. Senin kişisel düşüncelerin varsa olası kanıtlarını gösterirsin, bilimsel teori öne süreceksen de mutlak kanıtları gösterirsin. O yüzden burada gelip de "13 farklı ses çıkarıyormuş, elektromanyetik dalgalarla elektronik cihazlarla iletişime geçiyormuş, cinler dumansız ateşmiş" gibi asılsız, bol "-miş"li cümleler kuramazsın.

3.sü de kanıt sunamayıp bir tane Verge makalesi attın diye İngilizce bildiğimi, benim de İngilizcemi sınadığını düşünüyorsan hayatta sana iyi şanslar.

Alıntıları Göster
    ne bekliyorsun abd çıkıp da nasa ile uzaylı var uzaylı burada demesinimi şuan teori zaten hepsi sen harbiden kafayı yemişsin okuduğunu anlamıyorsun beynini güle güle kullan yeni almışsın sanırım bir insan okuduğunu anlayamaz mı bende diyorum ki zaten bunların hepsi teori uzaylıların yaşadığına dair dur kalın yazıyımda belki anlarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 28 Nisan 2020; 13:38:36 >

• quote:

ne bekliyorsun abd çıkıp da nasa ile uzaylı var uzaylı burada demesinimi şuan teori zaten hepsi sen harbiden kafayı yemişsin okuduğunu anlamıyorsun beynini güle güle kullan yeni almışsın sanırım bir insan okuduğunu anlayamaz mı bende diyorum ki zaten bunların hepsi teori uzaylıların yaşadığına dair dur kalın yazıyımda belki anlarsın

Alıntıları Göster
    Teori ama ne teorisi, komplo mu? Hadi abicim, alüminyum folyonu tak kafana da öyle çık sokağa.

Bigelow'un "Uzaylılar var." demesi, uzaylıların varlığına kanıt olmuş. Hale bak ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ted Mosby -- 28 Nisan 2020; 13:39:14 >

• quote:

Teori ama ne teorisi, komplo mu? Hadi abicim, alüminyum folyonu tak kafana da öyle çık sokağa.

Bigelow'un "Uzaylılar var." demesi, uzaylıların varlığına kanıt olmuş. Hale bak ya.

Alıntıları Göster
    kardeşim sen hastamısın teori diyorum kaç saattir konuyu açtığımdan beri nasıl bir beyin var sende çözemedim kanıt demiyorum zaten ben yukarda da yazdım ya teori diye

"yukarda da dediğim gibi insanlık medeniyetinden önce bir varlık yaşamış + nasanın ""teoirisi"" ise uzaylıların çoktan dünyayı keşfettikleri" bak ne yazmışım kalın yazıyım da anla yoksa kafan almayacak sanırım hatta işaretliyim de

bilale anlatır gibi anlattım artık anlamazsan sorun var bi yere görün derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 28 Nisan 2020; 13:43:21 >

• quote:

kardeşim sen hastamısın teori diyorum kaç saattir konuyu açtığımdan beri nasıl bir beyin var sende çözemedim kanıt demiyorum zaten ben yukarda da yazdım ya teori diye

"yukarda da dediğim gibi insanlık medeniyetinden önce bir varlık yaşamış + nasanın ""teoirisi"" ise uzaylıların çoktan dünyayı keşfettikleri" bak ne yazmışım kalın yazıyım da anla yoksa kafan almayacak sanırım hatta işaretliyim de

bilale anlatır gibi anlattım artık anlamazsan sorun var bi yere görün derim

Alıntıları Göster
    Hangi kanıtlara dayandırarak teori diyorsun onu diyorum ben de işte.

"Uzaylılar kesin var. E cinler de kesin var. Kur-an öyle diyor yani. Cinler uzaylıdır o zaman, hmm." Dünya düz mü, onu söyle bari. Olabilir değil mi, bir yakınlık seziyorsun bence.

Edit; Hala editleyerek kalın yazıyor ya. Lan teorinin dayandığı bir kanıt yoksa ne yemeye geldin buraya? NASA'nın öyle bir teorisinin olduğunun kaynağını at diyorum atmıyorsun. Yallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ted Mosby -- 28 Nisan 2020; 13:44:35 >

• Cinler insanlardan önce dünyada vardılar
    Gök kapılarında gezer melekleri dinlerlerdi
    Hz muhammed doğduğunda gök kapıları onlara görünmez oldu yasaklandılar yani

Aslında cinler değil insanlar uzaylıdır
    Cennetin ve cehennemin yaratılmış olduğu bunu destekliyor
    Yani uzaydan geldik

Ama şöyle bir durum var
    Sema kat kat ve her kata ulaşmak için bir takım kapılar var
    Ve tabi bu kapılardan izinsiz geçilemiyor

Bu akla şu soruyu getiriyor
    Peki insan oğlu bu kapılara eişemeyecek durumdaysa
    Bu kapılar kimlere karşı korunuyor

Eski bir kitap çevirisi olan (altıparmak) peygamberler tarihi ansiklopedisini okursanız ozamanın durumunu şimdiye uyarlayarak çeşitli sonuçlara ulaşırsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Var olsalardı uzaylı olup olmadiklarini tartisabilirdik.

Bu konu diş perisi uzaylı olabilir ki ile tamamen aynı ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzaylılar yok bana göre ama bu durum tartışılabilir elbette.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.