Şimdi Ara

CİNLERİ GÖRMENİN TEK YOLUNU AÇIKLIYORUM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eğer bulunduğunuz ortamda bu varlıkların varlığından şüpheleniyorsanız,ehvam ve şüpheniz varsa kesinlikle %100 ve tek bir yolu var anlamanın.

Öncelikle ortam karanlık olmalı zaman sandığınızdan daha önemli gece 02:00 den sonra olmalı,tv ya d aoc ışığıda olmayacak.odada yalnız olmalısınız,ortamda ses ve ışık olmamalı.

Yapacağınız tek şey var gözlerinizi kapayın,o haldeyken odaya göz gezdirin,o halde nasıl göreceğiz diye soruyor olabilirsiniz,onları görmenin tek yolu gözlerin kapalı olmasıdır,gözler onları algılayamaz,ama gözleriniz kapalıyken onları çok net biçimsel ve ayna gibi görebilirsiniz,odada dolap ve benzeri türevi birşey varsa özellikle oraya bakın bu haldeyken.Konu ciddidir

• Neye benziyorlar? Tarif etsene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yakuda -- 17 Ocak 2015; 1:56:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yakuda

Neye benziyorlar? Tarif etsene

biçimli bir gölge düşün,insan silüetine yakın bir silüet ama tamamen gölge halinde karanlık

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşı dışarı alalım
  • senin sayende buldum kardeş şuan tavla oynuyoruz çok sağol ama namussuz benden yakışıklı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ölü taklidi yapın gider beyler..
  • inanmadım şahsen... bence bu varlıklar kendi isteğiyle görünür...
  • kaç yaşındasın ya
  • harbiden oldu, şimdi hep beraberiz. ama ağzı kokuyo namussuzun. bir de geri gitmeyi kabul etmiyo. nasıl getirdiysen göndermesini de söyle!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.