Şimdi Ara

Rüya ve gerçeği karıştırmak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben dışında yaşan var mı bu durumu? Hatırladığım ilk olay şöyle oldu. Geçen sene okulların kapanmasına doğru son 2 hafta filan var. Ders işlenmiyor sınıfın yarısı yok film izliyoruz sadece. Benimde beğenmediğim bir film vardı koydum kafayı uyuyorum. Bir yandan da hoca ile konuşan arkadaşları dinliyorum. Sonra bir yerde konuşmaya girdim ve hocayla aramızda bir konuşma oldu. Birkaç gün sonra karışıklık oldu acaba böyle bir konuşma oldu mu hocayla aramızda diye arkadaşlara sorana kadar çok zaman geçti kaldı öyle konuştuk mu yani bilmiyorum.

Onun dışında ben 1.5 yıldır filan lol oynamıyorum. Yeni yeni tekrar oynamaya başladım. Bırakırken şifreyi arkadaş istemişti hesap lazım oluyor diye verdim ona. Oyunu açtım girdim hesabıma baktım nick değişmiş. Değişik bir nick kızdım tabi hiç sevmem benden habersiz iş yapılmasını. Oyuna girmeyip kapadım oyunu aradan 1-2 gün geçti dedim bir el lol atayım. Açtım oyunu şifreyi girip alta attım facebooku açıp arkadaşa nicki neden değiştirdiniz diye mesaj atacaktım. Zor geldi amann dedim denk gelince sorarım. Bir baktım nick aynı yıllardır kullandığım nick duruyor.

En son olay da birkaç gün içinde oldu. Geçenlerde okuldan bir kız İnstagramdan takip etmişti. Ben bakarken arkadaşta yanımdaydı oo güzel kız filan demişti. Bende takip ettim haliyle kızı. Geçen gün böyle uykuyla uyanıklık arasında tableti açtığımı sanıyorum. Baktım o kız yok takip edenlerde çıkmış takipten içimden geçirdim vay hain takipçi kasmak için takip etmiş geri çekmiş sonra dedim. Gün içinde de böyle düşünüyordum. Akşam aldım elime tableti kalbe tıkladım yana kaydırmadan önce kendi bildirimlerinizi gösterir ya baktım kızın takip ettiği orda duruyor geri filan çekmemiş.

Bu olaylardan sonra biraz korkmaya başladım açıkçası normal birşey mi bu?

• Bu konuyuda açmadım mı acaba cevap gelmiyor .
  • Bende ruyamda wpden mesaj yollayıp aldığım oldu ama rüyada olan rüyada kalıyor, bir sonraki rüyada devam ederim mesajlara, gerçek ile rüyayı karıştırmadıgın surecr sorun olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendine özel cisim belirle mesela yüzük onu çevir ona göre ayırt edebilirsin

• Requizm kullanıcısına yanıt
    Birkaç defa yanılınca bu sefer harbiden olan şeyleri tekrar kontrol etme gereği duyuyorum. Yaptım mı harbiden yoksa yine rüyamda yaptım da yaptım mı sanıyorum diye.
  • Derealizasyon, araştır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kostokss kullanıcısına yanıt
    Hocam rüyamda bakarsam onuda görebileceğimi düşünüyorum. Çünkü bazen öyle rüyalar görüyorum ki mesela evin bahçesindeyim ama şimdi sorsanız evin bahçesinde ne var ne yok o aklıma gelmez rüyada kabak gibi hepsi en ince ayrıntısına kadar orda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok Garip Bir RÜYA
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam sanirim cok uyuyorsun ve alışkanlıklarının disinda ne kitap okuyorsun ne de hobin var. Bu yuzden. Vucut her gun ayni seyi yapiyor ve ruyaya da bunu yansıtıyor

• Evet biraz fazla uyuyorum. Okullar kapandığından beri de kitap okumuyorum. Yalnız hobim var ama onlarıda uzun süredir yaptığımdan normal oldular benim için. Evet uzun zamandır aynı şeyleri yapıyorum.
  • Haydaaaa hocam ne yapıcaz?
  • Bana da bir iki kere olmuştu. 2-3 ay önce oldu en yakın.

• -Bence -

Lolu kafana çok takmissin .hesabı verdiğin arkadaşına pek güvenmediğini için nickini değiştireceğini sanmissin, bu senin bilinçaltına işlendiği için rüyalarında görüp bunu gerçek olarak algılaman pek tabi ...

Instagram olayını da aynı şeyden ibaret olduğunu düşünüyorum .

Hocayla konuştuğun konu her neyse buna benzer bir sebep olabilir .

• IntZTü kullanıcısına yanıt
    Lolü 1.5 yıl bıraktım şimdi de nadiren giriyorum pek umrumda değil yani oyun yinede bana ait olan birşeyin izinsiz değiştirilmesi canımı sıkar.

Hocayla konuştuğum konu da çok saçma birşeydi o yüzden soramadım öyle birşey konuşmuş olsak bile hatırlaması zordu.
  • Kostokss kullanıcısına yanıt
    inception mı bu kardeş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sabahları rüyamda cinsellik görmüşsem bolaşıcağımı anlayıp direk tuvalet koşmak istiyorum belkide çoktan boşalmışımdırda daha olmadı sanıyorum işte ondan sonra yarı uyanık rüyamda tuvalate gidiyorum üstümü çıkarıyorum salıyorum kednimi sonra hemen uyanıyorum donda bir ıslaklık uğraş dur.
  • BisikletleTaklaAtanAdam kullanıcısına yanıt
    Anlayamadım hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.