Şimdi Ara

Çinli MG de Türkiye’de üretim yapmak istiyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
4.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

yahu evden şarj monofaze de en fazla 3.5 kw alırısınız 16 amperde , sayaçtan kablo çekerseniz 32 amperde 7 kw. üstü yok zaten , trifaze de bile 11 kw alırısınız günümüz sözleşme güçlerine göre.

https://www.hepsiburada.com/mioji-mio-3-5kw-16a-2-4-lcd-ekran-ip65-suya-dayanikli-tasinabilir-elektrikli-arac-sarj-cihazi-pm-HBC00005H9SGK (3500 watt)

kablo ısınsa bile aşırı amper çekmeye başladığı an kar atar merak etmeyin ki kaliteli kablo alanlar şuana kadar hiç ısınma sorunu yaşamadılar.

Rica ediyorum elektrikli araç almaya niyetiniz yoksa ona buna laf yetiştirmeyin .

• meeb kullanıcısına yanıt
    Elektrikli arac almaya niyetim yok şimdilik ilerde inşallah. Benim derdim sadece almayı düşünenler yanlış bilgiyle alıp pişman olmasın. Uzmanların söylediklerini söylüyorum uydurmuyorum. Araştırsın insanlar zaten uzatma kablosu yangın çıkarmasa bile ne saçma şey ya. 3. kattan kablo uzat 7 8 saat bekle sonra in geri topla. Ara ara in kontrol et sarj oluyor mu hata verdi mi. Mustakil ev olmadiktan sonra saçma. Konforumu rahatımı kacirdiktan sonra isterse bedava şarj olsun napiyim ben onu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ugrb81 U kullanıcısına yanıt

şahsi bir görüş bence bir mahsuru yok , zaten ayda bir iki kez olacak bir şey .Kaldı ki apartman önüne park imkanı varsa bodrum kattan kablo çektirme ihtimali herkes için vardır.Büyük siteler şarj istasyonu kuruyorlar kendileri üstelik firmalara göre çok daha ucuz oluyor siteye gelir oluyor.alışmak zaman alacak ama inanın bakkalarda bile olucak dün yerel bir hırdavat marketin önünde wat istasyonu vardı.

Tmm olacak olsun bakalım yayginlassin alt yapı sorunu halletmek kolay değil şu an elektrikli arac az 3 4 katına çıkaralım desen ortalık birbirine girer. Mevcut yapi yetmez. Bunlar için zaman lazım. Araçların menzili falan da uzar daha ileri teknoloji hafif küçük bataryalar falan. Daha hafif daha uzun menzilli araçlar gelir. O zaman inşallah. Hem alınan elektrikli aracin 2. elde fiyatı ölme ihtimali de olmaz o zaman.

Uzmanlar şunu diyor yakın gelecekte 1000 km civarından menzilli araçlar gelmeyecek çünkü ilave menzil artı ağırlık demekmiş.Şuan ki teknoloji hızlı şarj üzerineymiş. Birde menzil arttıkça haliyle araçların fiyatı da artıyor. Şuan bile ötv muafiyeti olmasa çoğu kişi için ulaşılamaz rakamlarda olacak fiyatlar.Haliyle yarının teknolojisini bugünden yaşamak lazım tasarruf bugünden yapılır derler. terciz sizin.Elektrikli araçlar azamı 15 yıl ömür olarak görün ancak bu sürede inanın 400 km yaparsınız arabanın parası çıkar.Sonrası kısmet zaten.

Su anki teknolojiyle öyle tabi menzil artarsa batarya büyür maliyet artar ama katı hal bataryalar geliyor 2 3 seneye daha küçük ebatli daha hafif ve menzili uzun. Maliyeti de düşük. Gelmek de zorunda yoksa m3vcut teknolojiyle elektrikli arac piyasası yerinde sayar cogu kisiye hitap etmiyor. eğer piyasa elektrikli olacaksa içten yanmalı kalkacaksa bir kaç seneye gelir. Menzil şarj sorunu kalkacak. O zaman şimdiki elektrikli araçlar akülü araba gibi kalır.

Bu araçları ben de güvenilir bulmuyorum. Toyota sağlamlığı tabii ki beklemiyorum. Ancak aracı asla zorlamam, hor kullanmam, hız yapmam, 140 bile görmemiştir araba. Sert kalkış yapmam. Güneşte bile bırakmam. Sorun çıkarma ihtimalini kendim azaltıyorum. Bu yüzden bu riski daha rahat göze alabiliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yok demedim, çok dedim. İyi okuyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Atma Ziyaaa ,kafan basmıyor girme bu konulara 3 te 1 yakıyormuş , vw tayfasını geçmişsin , yok üstüne benzin üretiyor :))

hibrit diye pahalı madem ,hemde 200 bin kadar ,o 200 bini telafi edene kadar aracın ömrü biter ziyaaa bu kadar mı kafan basmıyor ??

neredeyse koklayan elektrikli alırsın ,bende Togg var hr-v gibi geçen yüzyılın aracı olan hibritlerden çok daha ekonomik bu B+ hibrit HR-V 2060TL , C+ Togg full uzun menzil 1923 TL

Uzun menzil V1 Togg 1.740

Sıkışık trafikte 550-600km lere çıkıyor menzil

218Hp motor var HR-v anca arkasından bakıyor ,otoyolda kaç defa bu hr-v yi içten yanmalıları gördük

İçten yanmalı araçlar 4G

Hibrit araçlar 4.5G

Elektrikli araçlar 6G Çinli MG de Türkiye’de üretim yapmak istiyor 

Evde şarj imkanımda yok bugün yine araç alacak olsam yine elektrikli alırım ,bugüne kadar benzinli ,lpg li ,dizel araçlar kullandım , 30 yıldır araç kullanıyorum Çinli MG de Türkiye’de üretim yapmak istiyor 

ş.arası basıyorum 400-450 ş.içi 500-550 görüyorum Çinli MG de Türkiye’de üretim yapmak istiyor  dışarıda dolduruyorum 800/850Tl ye full depo

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt

Hocam elektrikli araç ş.içidir lafı TOGG uzun menzil için geçerli değil ,diğer markalar, SR tesla için geçerli olabilir

insanları öyle korkuttularki bende ilk aldığımda o kadar araştırmama rağmen yaw adamlar haklı mı diyordum ,bir ay geçmedi ne şarj düşencesi nede nekadar gider korkusu kalmadı ,hepsi bilinçli yersiz korkutmalarmış

Daha bu yaz dağ tepe Ankara-Antalya-Fethiye-Akyaka-Akbük,dağlardan Muğla -Kuşadası -İzmir , Balıkesir, Ankara yaptım hiiç düşünmedim şarjım bitermi klima açmasam mı diye ,klima hiç kapanmadı ,ş.arası 120 hızla sessiz ve üst düzey konforla gezdim geldim ,titreşim yok ses yok yol sesi yok TOGG hiç yormuyor

tekrar yazayım hibrit araçlar ara üründür onun yerine lpg li kullan çok daha mantıklı

hibridlerin uzun yolu zaten yok , toyota kullanıcılarından uzun yolda bağaran ama gitmeyen araçlarını dinliyoruz ,hibrit araçlar bana göre ölü yatırım , asıl hibrit araçlar ş.içi aracıdır , ilk alınırken ki farka kesinlikle değmez , çok tasarruflu olsa hibrit toyotalara lpg taktırmazlardı

ş.içinde elektrikli araçların tasarrufu en üst düzeye çıkıyor ,mesela çok sıkışık trafikte benim tüketim 10kw lara düşüyorÇinli MG de Türkiye’de üretim yapmak istiyor  bu titreşimsizliğin ve sessizliğin konforu anlatılmaz , zaten honda da elektrikliye geçiyor , geçenlerde yeni elektrikli araç vizyonunu tanıttı

yaw hep aynı klasik laflar , kulaktan dolma bilgiler sende fazlası yok Çinli MG de Türkiye’de üretim yapmak istiyor 

çok şükür bende bu sorun diye saydıkların yok , randevuluk işim olmadı olursa alırım uygulamadan da alınıyor müşteri hizmetlerinden de öyle honda gibi 10bin km de bir bakımı yok mesela ben periyodik bakım için 2 yıl sonra gidicem

Lan git oğlum çocukmusun seni bu kadar muhatap aldığım için kendini şanslı say lann Çinli MG de Türkiye’de üretim yapmak istiyor 

şuraya kapak resmide bırakayım ,değerler benim değil ben 550km gördüm arkadaş Adanadan onun gördüğü 600km ,sol altta yüzdenin orada yazıyor Çinli MG de Türkiye’de üretim yapmak istiyor  , daha önce İzmirden de youtube a atmışlardı 600km ,Togg gidiyor sen inansanda inanmasanda sıcak , ş.içi trafik ,aşırı yokuş yoksa 600km çok rahat görüyor Togg uzun menzil

Çinli MG de Türkiye’de üretim yapmak istiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 7 Ekim 2024; 20:22:23 >

• klima açma , hız yapma , 550 - 600 km gidiyorum diye yazın bakalım.. Normal şekilde kullanılan bir togg 600 km gitmez bunu herkes biliyor da , boşverin işte.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.