Şimdi Ara

Çinli MG de Türkiye’de üretim yapmak istiyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
4.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Alınganlık mı Çinli MG de Türkiye’de üretim yapmak istiyor  ben örnek verdiğiniz suvlarin da kötü örnek olduğunu anlatmaya çalıştım, Çinliler de sorunsuz ve sessiz araç yapabiliyor 😉

HrV mesela satılmaz b+ araca c SUV fiyatı isteniyor Çinli MG de Türkiye’de üretim yapmak istiyor 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt

CR-V aşırı sorunluydu. Motorları sıkıntılı.

Chery şu an turbo Honda'lardan daha sorunsuz gidiyor.

• Yavv hehe

Ncap ten 4 yıldız almış araca güveniyor ama 5 yıldız almış araçlara sırf Çinli diye güvenmiyor musunuz? Euroncap sayfasına girip test sonuçlarını inceleyerek Çinlilerin ne kadar yol aldığını görebilirsiniz. Premium Avrupalıların bile 4 yıldızda kalabildiği testlerde gayet iyi sonuçlar almışlar. Sadece test puanı olarak da bakmamak lazım. Araç ağırlığına göre gövdenin dirayeti de önemli.

Megane bir testte 5 yıldız almıştı ama kaportası berbat durumdaydı. Kaporta dağılması kötü bir şey değil, absorbe edecek illaki ama tüm kazalar aynı şekilde, aynı hızda olmuyor. Test 64 değil de 68 hızda olsa belki 3 yıldız bile alamayacak. Ben ncap incelerken bunları da hesaba katıyorum.

• commandx C kullanıcısına yanıt
    Mesajlarimdan cimbizla kelimeler seçip, ben sanki ncapten 5 yildiz alsa bile kabul etmem demisim gibi, altina bir suru hikaye yaziyorsunuz.

Ben zirt pirt araba değiştirecek kadar zengin biri de degilim o bakimdan alacagim aracin beni minimum 10 sene idare etmesi gerek.

ben zor kazandigim parami iki oyuncagi var, koltuklari deri kapli, biraz da buyuk diye geçmişi olmayan, gelecekte de ne vaad edecegi belli olmayan markalara yatiramam

Yatiran da kendi bileceği iştir saygiliyim.

Gelecekte gorulecek kim hakli kim haksiz.

Hayirli gunler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Alırken ucuz diye 4 yıldız almış, ucuz pazarlar için geliştirmiş araç alıyorsunuz ama olmadığınız 5 yıldız almış araçların güvenliğine güvenmiyorsunuz. Tezatlık yok mu sizce?

Açın mg hs ve jazz güvenlik testlerini izleyin. Jazz i geçtim crv, hrv gibi modellerle kıyaslayın. Daha güvensiz diyemezsiniz. Başarılı sonuçlar almış işte. Adamlar ilerlemiş.

5-10 sene sonra ne olacak ben size söyleyeyim. Mitsubishi tamamen silinecek. Çinli markalar pazar paylarını 3-4 kat arttıracak. Byd toyotayi geçip dünyanın en çok satan markası olacak.

Özetle bu markaların geleceği hondanin geleceğinden kötü değil. Honda Avrupa'da dibe vurmusken bu markalar avrupa markaları ile yarışıyor.

Yok siz cidden yazdiklarimi okumuyorsunuz yada art niyetlisiniz, hangi mesajimdan cikardiniz ncaptan 5 yildiz almis araclara guvenmedigi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 4 Ekim 2024; 14:37:55 >

Bu mesajınızdan çıkardım.

Alıntı

metni:
    Ayrica daha guvenli olduklari hususuna da asla katilmiyorum.

Bir cogunun ncap degil ancap testi var, onu kast ettim. Varolan testi neden red edeyim.

• MG önce ayıplı mal satmayı bıraksın. ZS modelini alanın elinde kalıyor servisleri motoru inmiş ZS dolu.

• hs nin broşürünü okudum da bir şey dikkatimi çekti.

arka yolcular için perde havayastığı yokmuş?

https://cdn.mg-turkey.com/upi/file/mg-hs-brosur.pdf?ctr=18

Çinli MG de Türkiye’de üretim yapmak istiyor
    Çinli MG de Türkiye’de üretim yapmak istiyorwww.euroncap.com
    Official MG HS 2019 safety rating
    https://www.euroncap.com/en/results/mg/hs/39677

ama ncap testine giren ve 5 yıldız alan versiyonda var.

bunun farkındamıydınız?

Çinli MG de Türkiye’de üretim yapmak istiyor

Parasina bakar
    Tailantin Çinli versiyonunu yapsinlar sifiri 600bin liraya nasil kapis kapis gidiyor

Huawei nasil engellendiyse bu markalarida bati tarafindan engelliyecek. Bu lsler okadar kolay degil ;)

• alfa-x kullanıcısına yanıt
    *elektrikli varken hybrid alanlara daha çok şaşıyorum"

🤝👏👏👏🤝

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ULTIMATE93 kullanıcısına yanıt
    Byd seagull %18 vergisi ile 9800 dolara satışa sunuldu ;)

• alfa-x kullanıcısına yanıt
    Honda teneke çin tenekesi diye anilan chery premium kardeş ne içtin nasıl kafa yaptın böyle 😅 tamam hondaya karşı art niyetlisin sevmiyorsun anladik ama az mantıklı karşılaştırma yapta millet bir şey biliyor sansın.

• Bırakın gelsin.. gel hele gel

Çinlilerin çok satması ne konforu ne gösterisi ne büyüklüğü tek sebep ucuz olmasıydı. Artık o da kalmadı chery mg falan almak için sebepte kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ugrb81 -- 7 Ekim 2024; 8:53:43 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.