Şimdi Ara

Çinli MG de Türkiye’de üretim yapmak istiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
4.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çinli MG de Türkiye’de üretim yapmak istiyor
    Doğan Holding CEO'su Çağlar Göğüş, CNBC-e canlı yayınında önemli açıklamalarda bulunarak, şirketin stratejik hedeflerini ve geleceğe yönelik yatırımlarını değerlendirdi. Göğüş, Türkiye ekonomisindeki gelişmeler, otomotiv ve enerji sektöründeki projeler ve şirketin 2025’e hazırlık süreci hakkında bilgi verirken yaptığı önemli açıklamalardan biri, Çinli üretici MG ile olan iş birliği oldu.

"MG üretimi için Çin tarafıyla çalışıyoruz"

Göğüş, MG'nin Türkiye’de üretime başlaması üzerine yoğun bir çalışma yürütüldüğünü ve bu projenin otomotiv sektöründe ciddi bir potansiyel taşıdığını vurguladı.

MG, otomotiv grubumuzun önemli bir parçası. İyi başladı, iyi de gidiyor. Türkiye’de Çinli otomotiv üreticilerinin üretim yatırımları da gündemde. Biz de o bağlamda Çin tarafıyla da çalışıyoruz. Üzerinde çok yoğun çalıştığımız bir proje… MG'nin Türkiye üretimi üzerinde çalışıyoruz. Bunlar ciddi projeler. Doğan Trend'in 35'in üzerinde bayisi var, 1,2 milyar euroluk servis yatırımı var. İyi bir teşkilat oldu. Onu da büyütüp faydalanmaya devam edeceğiz.

Ayrıca Bkz.Bakan Kacır: BYD 2026'da üretime başlayacak, Chery ile son basamaktayız

BYD’nin 1 milyar dolarlık yatırımı sonrasında Türkiye’ye olan ilgi artmış durumda. BYD, 150 bin araç kapasiteli fabrika, Ar-Ge merkezi ve tedarikçi parkı ile yatırımını gerçekleştirecekken bir diğer Çinli Chery ile de görüşmeler sürüyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, geçtiğimiz günlerde Chery’nin Türkiye yatırımı için de son aşamaya gelindiğini açıklamıştı.

Kaynak:https://www.cnbce.com/haberler/dogan-holdinggogus-mgnin-turkiye-uretimi-uzerinde-calisiyoruz-h4839

• Alala, sıraya dizilecekler neredeyse yahu..
    Ortadoğu karışık hemen sınırımız, bu tarz projeler büyük projeler ileriye dönük planlamalar yapılır minimum 10 yıl sonrası hesaplanır kitaplanır. Ya işin altında başka iş var iç ve dış politikaya yönelik göz boyama vs yada gerçekten güvenli ve avantajlı konumda görülüyor

Togg kullanıyorum , hrv B+ suv Togg doluluğunda olan 2.060 ,Togg uzun menzil Full C+ 1.923

eski nesil tablet ekranlı hr-v deki konsol mu, boydan boya internetli uygulama yükleyebildiğin Togg mu ?

Togg un sessizliği izolasyonu malzeme kalitesi hrv nin çok üzerinde ,anca CR-V Togg kalitesindedir onunda fiyatları ortada Togg un 2 katı

honda bu kazık fiyatlarıyla çok daha az satışlar görmeye mahkum ,bir tek civic ve city kaldı , jazz fonksiyonel ama tipsiz , artık kimse aile tipi araç almıyor ,alsalar şuan scenic avrupada yok satardı o bile yeterli satışa ulaşamıyor

yakında civic de gözden düşer T10F Civic fiyatına gelirse tüm pazar karışır sadece honda değil :) chery sedanda gelsin ufff

Ben şu an tiguan ,3008 ,tucson alanlara şaşıyorum elektrikli varken hybrid alanlara daha çok şaşıyorum

Togg olmasaydı alacağım araba Tiggo 8 Pro avantgarde veya pro max dı

sanki 1.5T honda motorları az yakıyor , herkes 1.6 lpg alıyordu kimse 1.5T civic almıyordu , yeni kasada 1.5T nin LPG lisi geldide o satıyor yine kimse LPG siz 1.5T almıyor ,cheryi alıyor neden çünkü chery civic parasına dolu dolu tiggo 8 veriyor ,2 lt az yakacak diye boş teneke hondalara kim bakar çinliler yokkendi o pazar liderlikleri çinliler hepsine ayarı verdi ne japonlara ne fransızlara ne almanlara hiiç acımıyorum

geçenlerde youtube da 2014 civic expertizi vardı bagaj kapağının iç halısını açtı ve kapak iç sacı köşeden yırtılmış ,ama bagaj kapağı orijinal oynama yok ,exper şunu dedi bunu maalesef civiclerde görüyoruz ,bumu yıllarca hizmet edecek araç ,pehh

• Vay arkadaş ne olduda bir anda bütün markalar ülkemiz de üretim yapmak ister oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Gittikçe azalan alım gücü ucuz araç markalarına talebi arttırıyor. Ama tek sebebi bu mu bilemem

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Alala, sıraya dizilecekler neredeyse yahu..
    Ortadoğu karışık hemen sınırımız, bu tarz projeler büyük projeler ileriye dönük planlamalar yapılır minimum 10 yıl sonrası hesaplanır kitaplanır. Ya işin altında başka iş var iç ve dış politikaya yönelik göz boyama vs yada gerçekten güvenli ve avantajlı konumda görülüyor

• Sevgili Doğan Trend, belgeyi alır almaz elektrikli sedan getirin lütfen.

• 10 yıl sonra Türkiyenin her yerinde 10 kişinin 8’i Çin menşeli araba kullanacak gibi gözüküyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fabrika kurulup, araçlar bantdan inmeden bu yatırım olayına inanmam(ne kadar sözleşme imzalandı,şirket kuruldu denilse de). Bu ülke zamanında neler gördü,coğrafyada her gelişmeye açık. Çinli olmalarıda ayrı konu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de amerikada şirket kurup büyük işler yapmak istiyorum. MG’den farkımız pek yok gibi :)

• Çinli otomobil firmaları Türkiye pazarında pastadan büyük bir pay alacak gibi...

• Avrupaya bizim üzerimizden girecekler Almanya ile Fransa ya iyi oldu

• jubeii kullanıcısına yanıt
    Yatirim gelse dert gelmese dert size!!

• istemekle olmuyo yiğenn

• jubeii kullanıcısına yanıt
    Sarayda sen olsaydın alırdın yani?

• metekan81 M kullanıcısına yanıt
    Bi kaç tane buranın delisi var bunlar ayağı kaysa hükümetten bilecek delilikte kişiler yapıştır bloğu

• Bizim vatandasin gosterisli araba bugunu kesfettiler. Gosterisli, oyuncakli olsun bizim vatandasin 11 litre tüketimi olan arabayi bile kosa kosa aldigi anladilar.

Simdi palio taliant tipinde cinli araba gelse kac kisi alir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 3 Ekim 2024; 20:38:43 >
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt

Jazz parasına dolu dolu c segment, d segment Suv araç sunarlarsa tabii ki kimse bakmaz yakıtına.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    Jazz ,yaris corolla civic artik sen gerisini yaziver 10 sene sonra da ilk gunku gibi calisacaklar. Bu dolu dolu dedigin cin arabalari kac sene sorunsuz calisacak ?.

Ilk sahipleri icin sorun yok ama ya sonrakiler ?

Hic ilgimi cekmediler, yakin gelecekte de cekmeyecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 3 Ekim 2024; 20:57:14 >
  • Bırakın gelsin!!!

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarı ile Çin menşeili ürünlere uygulanan ihracatlarındaki yüksek vergi yükünden kurtulmak için yapılıyor herşeyin üretimi yine Çin'de olur montajı Türkiye'de bundan da Avrupa'ya ihraç eder...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.