Japonlar kadar sorunsuz olmasa da onlar da yollarda olacak. Eskisi gibi değil. 10 sene sonra daha sorunsuz olacak diye jazz a mı binelim yoksa daha güvenli, daha konforlu, daha donanımlı daha güçlü daha geniş suv araçlara mı? Cevap için bakınız jazz, yaris satış rakamları vs tiggo 7, 8, mg hs satış rakamları. Tabii şu an jazz fiyatları eskisi gibi kazık değil ve ek vergiler Çinlilerin cazibesini azalttı. Bu dediklerim teşvik vs durumlarında olur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çinli MG de Türkiye’de üretim yapmak istiyor (2. sayfa)
-
-
Satis rakamlari benim teorimi destekliyor. Sirf gosterisli olduklari için satiyorlar.
Fiyatları ayni olsa crv rav 4 tiguan mi alirsin tiggo pro 8 mg hs filan mi?
Ayrica daha guvenli olduklari hususuna da asla katilmiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
zamanında volvo türkiye'de fabrika açmak istemişti. en sonunda vazgeçtiler. adam açık açık söyledi "kime görüşsek bir volvo ya da para istiyor, ilerleyemiyoruz". hala öyle bir türkiye olsa yatırıma gelmek ister miydi bu kadar marka?
-
Dandik attragge ilgini çektide bunlarmı çekmedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dandik dedigin aracin, 2014 yilinda 6 havayastigi standartti. Abd iihs testlerinden iyi notlar almisti ve abd de satiliyordu hala da satiliyor.
Ncapten de 4 yildizliydi . Ve 10 sene oncesiydi .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 3 Ekim 2024; 21:52:15 >
Hangi tekel bayi sizinki,maksat oradan alışveriş yapmayalım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aradığım yorum buydu
Daha önce yaptıkları gibi vaat verip vergilerin etrafından dolanmaya çalışıyorlar
Fabrika açmadan ucuza hiçbir şey satamazlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
30 milyon kaldı bıbıcım. Bitiremedim.
Fiyatları aynı olsa gibi farazi senaryolara neden giriyorsunuz? Aynı fiyat olsa merdeces mi alırsınız Honda mı? Aynı değil işte fiyatlar. Ek vergiler yokken jazz parasına koca suv satıldı.
Mg hs, tiggo 8 gibi modeller sırf büyüklükleri sayesinde bile daha güvenli olur jazz gibi modeller karşısında. Özellikle kafa kafaya çarpışmalarda fark yaratır. Jazz la tiggo 8 çarpışsa jazzda şiddet daha yüksek olur fizik kuralları gereği.
MG4 için 5 aydır tetikte bekliyorum, gerisi gelecek mi satılmaya devam edecek mi, ne olacak belli değil.. arabanın menüleri bile hala ingilizce, kendi servisinde doğru düzgün anlayan yok. parça stoğu sıfır. şu yatırım işi netleşse de önümüze baksak.
İçten yanmalı modelleri hikaye ama MG4 bambaşka bir araç o fiyata.
-
Her mesaji neden jazz a bagliyorsunuz bilmiyorum ama illa yuksek bisi alacaksaniz, hrv alin , corolla cross, chr, tucson, sportage alin biraz ufak olsun ama ne oldugu belli olsun.
Yillar sonra da size aynen hizmet etsin.
Hayirli gunler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 3 Ekim 2024; 22:41:23 >
Togg kullanıyorum , hrv B+ suv Togg doluluğunda olan 2.060 ,Togg uzun menzil Full C+ 1.923
eski nesil tablet ekranlı hr-v deki konsol mu, boydan boya internetli uygulama yükleyebildiğin Togg mu ?
Togg un sessizliği izolasyonu malzeme kalitesi hrv nin çok üzerinde ,anca CR-V Togg kalitesindedir onunda fiyatları ortada Togg un 2 katı
honda bu kazık fiyatlarıyla çok daha az satışlar görmeye mahkum ,bir tek civic ve city kaldı , jazz fonksiyonel ama tipsiz , artık kimse aile tipi araç almıyor ,alsalar şuan scenic avrupada yok satardı o bile yeterli satışa ulaşamıyor
yakında civic de gözden düşer T10F Civic fiyatına gelirse tüm pazar karışır sadece honda değil :) chery sedanda gelsin ufff
Ben şu an tiguan ,3008 ,tucson alanlara şaşıyorum elektrikli varken hybrid alanlara daha çok şaşıyorum
Togg olmasaydı alacağım araba Tiggo 8 Pro avantgarde veya pro max dı
sanki 1.5T honda motorları az yakıyor , herkes 1.6 lpg alıyordu kimse 1.5T civic almıyordu , yeni kasada 1.5T nin LPG lisi geldide o satıyor yine kimse LPG siz 1.5T almıyor ,cheryi alıyor neden çünkü chery civic parasına dolu dolu tiggo 8 veriyor ,2 lt az yakacak diye boş teneke hondalara kim bakar çinliler yokkendi o pazar liderlikleri çinliler hepsine ayarı verdi ne japonlara ne fransızlara ne almanlara hiiç acımıyorum
geçenlerde youtube da 2014 civic expertizi vardı bagaj kapağının iç halısını açtı ve kapak iç sacı köşeden yırtılmış ,ama bagaj kapağı orijinal oynama yok ,exper şunu dedi bunu maalesef civiclerde görüyoruz ,bumu yıllarca hizmet edecek araç ,pehh
-
Bir zamanlar batılı sömürgeci ülkeler ve ABD ucuz işçilik cenneti diye Çin ülkesine fabrikalar kurdular ve insanları sömürerek paralarına para kattılar.
Şimdi Bu Çin otomobil markaları ucuz işçilik cenneti diye aynı şeyi ülkemizde yapmaya başladılar.
Vay be ülkemizin geldiği yer ..!
-
Siz niye alinganlik yaptiniz anlamadim, togg cin arabasi mi?
-
Byd, Chery ve MG bunların yatırım yapması rekabeti arttırır. Hem kendi fiyatlarının aşırı şişmesinin önüne geçer Hem de diğer markalar satış yapabilmek için ya yatırım kararı alır ya da türkiye'ye daha uygun fiyatta gönderirler araçları.
Malum burası Türkiye. Acaba gerçekten de %50 ötv %40 Ek gümrük vergisi yükünü tamamen kaldırıp vatandaşa iyi bir fiyat çıkacak mı? Yoksa birileri bu farkı cebine atıp , vatandaşa geçirecek mi ? Bunu fiyatlar açıklanmaya başlayınca göreceğiz.
Byd'de 2m luk aracı vergilerden sonra 1.8-1.9m a satmak için algı oluşturmaya çalıştılar. Bakalım 1.6m bandına çıkacak mı yoksa birileri farkı cebe mi indirecek..
-
Hs alırken corolla cross vs 600bin kadar daha pahalıydı. Daha küçük, daha konforsuz bir araca neden 600bin fazla vereyim?
Bu araçlar jazz parasına satıldı o yüzden jazz ile kıyaslıyorum. Vergi olmasa yine jazz parasına satılacak
Gelsinler. Otv vergi işleri daha uygun olursa fiyatı da aşağıya çeker son kullanıcı ya yarar belki.
Avrupa'nın Çin yaptırımları etkili oldu bence. Türkiye yatırımlarıyla daha rekabetçi fiyatlarla Avrupa'da araç satabilirler.
Bu arada yanlış biliyor olabilirim ama Türkiye de teşvik uyguluyor diye biliyorum. Ama bu işin sonunda Togg'a ne olacak soru işareti. Togg şu anki fiyatlarıyla fabrika kuran Çin markalarıyla rekabet edemeyebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 4 Ekim 2024; 09:47:38 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X