Oyunlar bu kartlara göre optimize edilmedikden sonra istediğin kadar güçlü ekran kartı yapsan ne faydası olacak |
Çinlilerin ekran kartları Nvidia ve AMD'ye sıkı rakip olacak (3. sayfa)
-
-
Ekran kartını alınca ÇKP'ye %10 minning yapıyorsunuz
Not: Şakadır :)
-
DirectX desteği yoksa bizden eyvallah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizim gibi 3.dünya ülkelerinde tutar bu kartlar. Ucuz ne de olsa.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: fendur
Üretirsin de senin kart teknolojilerini kaç oyun firması destekleyecek asıl önemli olan bu. Her şartta rekabet iyi bir şey tabi ki.muhtemelen driverlar amd yada nvdianın kopyası olur yeni nesil kart üreteceklerini sanmam bir önceki nesilleri üretiler kopya mantığı çinliler zaten bu şekilde ilerledi ;)
-
Geç bile kaldılar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E27222C632011 yılında satılan meşhur çin malı dokunmatik telefon nereden nereye ..
2007-2011 arasında ne meşhurdu bunlar be. 4 hattı aktif kullananı bile vardı. O zamanlarda çıakrdıkları sesin yanına yaklaşanı en baba oyuncu telefonunda bile yok en bilineni NOKLA N99i O zamanlarda arkadaşlara söylüyordum ,"Çinliler bu cihazlara symbian koyamaz ama linux tarzı işletim sistemi koymayı akıl ederse yürür giderler diye"
-
Bu konu ile ilgili Linus'un bir videosu vardi, Cinlilerin cpu ve gpu uretimine girmesi son kullanici ile ilgili degil. Cin hukumeti ABD uretimli bu urunleri resmi olarak kullanamiyor, son kullaniciya izin var ancak devlete izin yok. Kisa ve orta vadede tamamen bu sorunu cozmek icin uretim olacaktir, belki uzun vadede isler degisir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X