|
Çinlilerin ekran kartları Nvidia ve AMD'ye sıkı rakip olacak
-
-
Çinliler girdikleri sektörde kısa sürede gelişip büyüyorlar bakalım bu sektörde ne kadar zamanda batılı markalarla ciddi bir rekabet içinde olacaklar merak ediyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
iyi olur işlemcide de bu tip alternatifler olsa iyi olur. intel amd ikilemine rakipler çıkması güzel olur.
-
1080 diyor gayet başarılı bir performans sergilemiş.pazari çok geniş zaten fiyat avantajı ile çıkar. kapış kapış gider parası dolar karşısında değersiz olan ülkelerde.
AMD nin geçen yıl çalınan tasarımlarının nereye gittiği şimdi net olarak anlaşılıyor..
https://www.reddit.com/r/AMD_Stock/comments/fow5x2/amd_graphics_ip_was_stolen_and_leaked/linuxreviewsSome Proprietary AMD GPU Source Code Has Leakedhttps://linuxreviews.org/Some_Proprietary_AMD_GPU_Source_Code_Has_Leaked
-
2000w olmasın o Çin sever kardeşlerimiz üşüşmüşler hemen.
-
O kadar mı ekran kartına açsınız be öööh anasını..
-
200w tdp bence gayet iyi bir değer keşke 8gb gddr5 bellek kullansa 16gb hbm bellek çok pahalı olur.
İnşallah başarılı olurlar. Nvidia ve AMD tekeli bıktırdı oyuncuları. S3 Savage, Sis, 3dfx Vodoo'lar, heygidi günler. Ne kadar çok firma o kadar çok rekabet. Bıktık vampirlerden.
-
Görünüşe bakılırsa Yeni Türkiye'de bundan böyle telefonlarımız Redmi, ekran kartlarımız Jingjia Micro olacaktır hamdolsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 3 Temmuz 2021; 11:11:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iki günde bozulur
-
3-4 yıldır var zaten bu gpular. hit alsın diye mi clickbait başlık attınız
-
Donanımla iş bitmiyor ki. Onun kadar önemli olan yazılım ve sürücü desteği.
-
Oyun performansı önemli aldın kartı 2 dk bir çökerse oyundan atarsa anlamı kalmaz. Ama sonuç itibariyle Adamlar bu işe de el atmış oldular telefonlardaki geldikleri nokta muazzam ekran kartı işinde de çıtayı yükseltirler 3-5 sene içinde
HBM2 bellek ve 200W TDP iddası doğru ise( ben pek ihtimal vermiyorum) madenciler bu kartları yer.
-
Piyasanın rekabete ihtiyacı var. Bencede umarım basarılı olurlar, yeni bir alternatif ortaya cıkar.
2011 yılında satılan meşhur çin malı dokunmatik telefon nereden nereye ..
-
Çin malının kalite ve garanti gibi konularda çok eksikliği var. Rekabet etmesi için fiyatı dipleyip kaliteyi arttırması ve satış/memnuniyet oranının artmasını beklemesi lazım. En erken 5 yıl içinde rakip olabilir. Global pazardan bahsediyorum tabi ki.
-
DX API 9 10 seviyesinde vardır. Zaten oyun pazarını karşılayacklarını zannetmem.
Rakebet iyidir intelde harici işine giriyor Çinlilerde girsin tam olsun.🙂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Görünüşe bakılırsa Yeni Türkiye'de bundan böyle telefonlarımız Redmi, ekran kartlarımız Jingjia Micro olacaktır hamdolsun. |
Çinliler girdikleri sektörde kısa sürede gelişip büyüyorlar bakalım bu sektörde ne kadar zamanda batılı markalarla ciddi bir rekabet içinde olacaklar merak ediyorum.
|
1080 diyor gayet başarılı bir performans sergilemiş.pazari çok geniş zaten fiyat avantajı ile çıkar. kapış kapış gider parası dolar karşısında değersiz olan ülkelerde.
|
İnşallah başarılı olurlar. Nvidia ve AMD tekeli bıktırdı oyuncuları. S3 Savage, Sis, 3dfx Vodoo'lar, heygidi günler. Ne kadar çok firma o kadar çok rekabet. Bıktık vampirlerden.
|
AMD nin geçen yıl çalınan tasarımlarının nereye gittiği şimdi net olarak anlaşılıyor..
https://www.reddit.com/r/AMD_Stock/comments/fow5x2/amd_graphics_ip_was_stolen_and_leaked/ https://linuxreviews.org/Some_Proprietary_AMD_GPU_Source_Code_Has_Leaked |
iyi olur işlemcide de bu tip alternatifler olsa iyi olur. intel amd ikilemine rakipler çıkması güzel olur. |
Benzer içerikler
- instagram şifremi unuttum
- mırıldanarak şarkı bulma
- instagram yazı stilleri
- play protect nedir
- iphone film izleme programı ücretsiz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X