Şimdi Ara

çip teknolojisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben çiplerin nasıl yapıldığına ve hangi alanlarda kullanıldığına dair bilgiler arıyorum ama bulabildiğim kaynak sayısı çok az.Bu konuda bana yardım edebilirmisiniz.Yerli veya yabancı site adresleri bilenlerin yardımını bekliyorum.

• Aradığın konunun höp diye anlatılacak bir konu olduğunu düşünmüyorum. Zira transistörlerin dahi çalışma prensibi bir elektrik elektronik mühendisinin görebileceği en ağır derslerden biridir. Temelden bir giriş yapmak istersen Streetman soyadlı bir yazarın Solid State Devices isimli kitabı sana bir temel oluşturabilir. Ama dediğim gibi bu temeli almak için de birçok temele ihtiyacın var. Umarım işini görür.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aerotatak

Aradığın konunun höp diye anlatılacak bir konu olduğunu düşünmüyorum. Zira transistörlerin dahi çalışma prensibi bir elektrik elektronik mühendisinin görebileceği en ağır derslerden biridir. Temelden bir giriş yapmak istersen Streetman soyadlı bir yazarın Solid State Devices isimli kitabı sana bir temel oluşturabilir. Ama dediğim gibi bu temeli almak için de birçok temele ihtiyacın var. Umarım işini görür.

• quote:

Orjinalden alıntı: aerotatak

Aradığın konunun höp diye anlatılacak bir konu olduğunu düşünmüyorum. Zira transistörlerin dahi çalışma prensibi bir elektrik elektronik mühendisinin görebileceği en ağır derslerden biridir. Temelden bir giriş yapmak istersen Streetman soyadlı bir yazarın Solid State Devices isimli kitabı sana bir temel oluşturabilir. Ama dediğim gibi bu temeli almak için de birçok temele ihtiyacın var. Umarım işini görür.

O kitabı bende görmüştüm bir arkadaşım okuyordu birkaç sayfasına göz gezdirmiştim çok açıklayıcı bir anlatımı var.Şiddetle tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.