Çipi kopan ssd tamir edilebilir mi?
-
-
Ekran kartlarını tamir edebilen yerler var. İsterseniz o yerleri bulup bir görüşün.
Geçmiş olsun.
-
Çok teşekkür ederim.
-
bgaservis Hocam burayı zamanında not etmiştim. Belki işinize yarar.
-
aynen bga makineyle tamir eden yerler yapabilir. hasar yoksa %95 kurtulur.
-
Çok teşekkür ederim cevap veren herkese 🙏🏻.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kontrolcü çipi
Nasıl kopardınız hocam onu
-
Tuttuğunu koparan bir arkadaşımız zannımca kendisi .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ürünü araştırmadan aldım ve anakartıma uyumlu çıkmadı. Daha sonra yine çok araştırmadan dönüştürücü aldım ama o da anakartıma uyumlu çıkmadı. Dönüştürücünün içinden SSD'nin üstüne yapıştırılacak bir aparat çıktı, ısınmasını önlüyormuş. Ben de dönüştürücünün anakartıma uyumunu test etmeden o aparatı SSD'nin üstüne yapıştırdım. Daha sonra onu sökerken çok zorladım zorlayınca da çip koptu. Koparabileceğim bir şey olduğunu düşünmemiştim.. Dönüştürücü olarak aldığım ürün:
TeknoBiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...Akasa M.2 SSD to PCI-E Gen3 x4 Soğutuculu Dönüştürücü Adaptör (AK-PCCM2P-02)https://www.teknobiyotik.com/akasa-m-2-ssd-to-pci-e-gen3-x4-sogutuculu-donusturucu-adaptor-ak-pccm2p-02.html
-
Kopan çip kontrolcü. Tamiri pek mümkün görünmüyor özellikler ortadaki kopan 4 yanyana bacak pcbyi yolmuş gelmiş.(EK: Çip üzerindeki çoğu pinleride pcb yolmuş getirmiş. Bence tamir olmaz. )
Bende ssd soğutucu almayı düşünüyordum(güncel durumumda gerekli olmadığı halde), böyle bir durum olduğunu gördüğüm için vazgeçtim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 24 Mayıs 2023; 1:44:37 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X