Şimdi Ara

Çirkef Komşu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu şöyle bi özet geçeyim:Üst katımız dubleks.Dublekse tasinanlar ilk basta merdiven tarafini kapatip kendi evlerine dahil ettiler.İmara ve kanunlara karşı oldugu için yoh öyle sey diyerek belediyeye dilekce yazdik ve merdivenlere örülen duvarı ve kapıyı yıktırdık.Bu olay geçen sene oldu.Bu sene de yine imara karşı şekilde çatıda bir çeşit işlemlere giriştiler(Uzun olduğu için yazmıyorum ).Biz üst kattakiler inşaata başladığı sıralar uyardık böyle böyle diye.Onlarda tamam biz hallettik diyerek bizi başlarından savdilar.Bu durumda bizde dilekçe yazarak durumu bildirdik.Fakat dilekçeye ne cevap geldi ne de bi işlem yapıldı.Bir kac kez dilekçe yazdık fakat hiçbirinde işlem yapılmadı.Belediyeye gidildiğinde ilgili bölüme bakan kişi ust kattakilerin tanıdığı mıdır rüşvet verdigi midir nedir onların tarafını tutuyor.dilekçeyle ilgili islem başlatıyoruz dedi.Ki aylarca yazılan dilekçeye bisey olmadi biz gidince isleme aliyor(!).Babamda sinirenip siz işinizi ne biçim yapıyorsunuz bunun peşini birakmiycam mahkemeye gidicem tarzi biseyler dedi.Bundan sonra bi hafta içinde üst kata birileri geldi yıkım karari çıktı ama yıkım yapilmadi sanıyorum göremiyoruz su an çatıyı.Hard olaylar bundan sonra başlıyor .Üst kattaki çirkef karı camasirlarin ustune ekmek silkelemeler hali silkelemeler sulu el bezi asmalar apartmandaki bize ait saksilari devirme gibi islemlere başladı.Bigunde ben bu kariyi gördüm saksiyi devirirken utanmiyo musun yaptığına sen nasil müslümansin gibi seylerle konuştum (kadın hard yobaz).hicbisey demeden cekti gitti.bi günde annem hali silkelerken yakalamış.ustteki kadin bunu siz istediniz demiş.Bundan sonrasi icin sizden taktik istiyorum.
    Benim aklima gelen seyler:
    1)Evlerine gidip tekme tokat girişmek
    2)Kadını kocasına sikayet etmek(boyle bi durumda onlar yalan soyluyor deyip kocasınıda inandırır)
    3)(Benim favorim)Kadının yaptıklarını çekip internete yüklemek
    Taktiklerinizi bekliyorum

Edit1:İnşaat artıklarını tuvaletten döküp bodrumu bok bastirdilar.Ama bodrumdakilerin deyişi şu:onlar dindar onlar yapmazlar kesin Ramazan beyler yapmıştır.Bu sekilde onlarida kandırıp kendi yanina çekmiş çirkef karı.

Edit2:Bizde onların yaptıklarıyla cevap verebiliriz ama insan olmak önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hesapkitap -- 18 Ekim 2014; 22:17:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öyle saçma sapan tarif etmişsin ki ben de seni haksız gördüm. Tebrik ederim her yerde derdini bu üslup ile anlatıyorsan, her yerde haklı çıkarsın.Ayrıca dilekçe takipçisi olmayı öğrenin, dilekçe verdikten sonra numarasını isteyin ki işlem durumundan haberdar olabilin.Dilekçenizin geciktirildiğini veya işleme konulmadığını düşünüyorsanız BİMER'e yazın, kesinlikle geri dönüş oluyor ve genellikle sonuca bağlıyorlar. Ama benim sana tavsiyem git kavga çıkart, böylece hem üst kat komşularınızın elini güçlendirmiş olursunuz hem apartman da ki "reputation"ın baya bir artar(!) hem de haneye tecavüz, darp gibi suçlardan hüküm giyersin de belki adam olursun.
  • hesapkitap kullanıcısına yanıt
    adam kendi catısına bişi yapıyorsa kendine yapıyor bu sizi ilgilendirirmi ? burda siz hatalısınız

merdiven tarfını kırdı kendi evine dahil etti derken biraz daha acarsan iyi olur .

karı hakketten çirkefmiş :D bencede yaptıklarını internete koyarsan süper olur cidden :D
  • Yapılan olay kaçak yapıya giriyor ve ben buna sessiz mi kalicam ha.Yukarıda denetimsiz şekilde bi yapı yapılıyor ileride su bastığında bunun hesabını kim verecek.
    Kaçak yapı olayına inanmıyorsanız imar kanunu 32 ve 42 ye bakınız.
    Bimer de denilen şey ilgili kuruma bildirdik en kısa sürede işlem başlatılacak ki başlatılmadı.

• Dubleks 2 kat olduğu için merdivenler 2 katta var.1.katlarindaki merdivene duvar ve kapı örüp kapatıyorlar.Merdiven boşluğunu da kendilerininmis gibi kullanıyorlardı.Ama şimdi yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunu yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: BağKurluSamuray

/>

Bunu yap

Aynen katılıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • binaya ilk yapildigi haliyle iskan verirler. Yapilacak herhangi bir degisiklik icin belediyeden izin almak zorundalar. Izin almadan yapilan en kucuk degisikligi bile komsular sikayet edebilir.

• önce 3 sonra 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (ciddiyim.)

Edit:internete yüklediğinizden haberleri olsun ve mümkünse görüntüleri çeşitli yollarla belirli bir popüleriteye ulaştırmaya çalışın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NemesisRelationship -- 23 Ekim 2014; 14:48:05 >
  • sahsen ben resmi makamlardan sonuc alamasaydım onlara karsı gizliden savas acardim.. apartman yoneticisi olup aidatlari artırır tarihini geciktirirse sikayet falan ederdim. kapılarinin onune kedi kopek pisligi yerlestirirdim mesela. astıklari camasirlara murekkep firlatırdim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker3431

adam kendi catısına bişi yapıyorsa kendine yapıyor bu sizi ilgilendirirmi ? burda siz hatalısınız

merdiven tarfını kırdı kendi evine dahil etti derken biraz daha acarsan iyi olur .

karı hakketten çirkefmiş :D bencede yaptıklarını internete koyarsan süper olur cidden :D

apartmanda kendi çatın diye bir şey yoktur, çatı herkesin çatısıdır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.