26 yaşındayım hiç sevgilim olmadı tabi sebebi çirkin olmamla alakalı çirkin birisi espri yaptığında bile farklı tepkiler veriliyor yakışıklı biri espri yaparsa herkes kahkahaya boğuluyor keşke tanrı herkesi aynı görünüşte yaratsaydı. |
Çirkin erkekler neden dışlanıyor
-
-
Valla benim tipim çok kötü değil. Zayıf güzel olan kızlar arada instadan durduk yere yazabiliyor.
Fakat umurumda değil.
Çirkinsin diyen de oldu, çok tatlısın, benim olacaksın diyen de oldu. Fakat bir sorun bakalım umurumda mı? Değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zer0_0ne -- 1 Kasım 2024; 19:29:48 > -
dış görünüşünden dolayı zorbalık ve ayrımcılığa maruz kalsaydın benim gibi böyle düşünmezdin
-
Onun daha beterini yaşadım.
Çocukken yaşadığım akran ve aile zorbalığından 6. sınıfta saçlarımı kendim kesip o şekilde okula gitmiştim saçlarım yamuktu herkes ucube gibi davranıyordu.
O gün bugündür öyle bir şey yapmadım bir daha.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zer0_0ne -- 1 Kasım 2024; 19:47:31 > -
Up -
Düşündüğün kadar çirkin olduğunu zannetmiyorum. Özgüvensiz birsi dış görünüşünü normalden daha kötü algılıyor genelde.Gerçekten çirkinsen bu açığı başka şeylerle kapatabilirsin, para kazanmak gibi
-
Çirkin bide özgüvenli erkeklerden nefret ediyorum onlarda ayrı bir aşağılama duygusu var bide hadsizlik çevrenizde vardır dikkat edin yakışıklı olup çok daha efendi erklerde var -
kendime karşı bir iğneleme sezdim keynes hanım -
Kendinle barışık olmazsan hiçbir zaman mutlu olamazsın -
Up -
Para kazansamda param için saygı ve sevgi göreceğim param gidince dışlanacam
-
Senin mantığına göre çirkin biri özgüvensiz mi olmak zorunda
-
Tas kafalar gayet güzel kızlar düsürüyorlar adamlarda ne araba var ne para var. Araba desen tofaş şahin veya eski fiat linea.
Fakat o kızların tas kafalarla çıkmasının tek sebebi var ilgi ve heyecan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zer0_0ne -- 3 Kasım 2024; 11:35:41 > -
millet onları çekemediği için tas kafa diyor onların çoğu kızlara yakışıklı geliyor efendi tipli sessiz erkeklere göre.
-
Adamın dişleri desen yamuk, keko magnundan 5 dakika önce doğmuş kayıp kardeşi gibi, mağara adamı getirsen yanına uga bugaca konuşacaklar.
Ben tipe baktıklarını sanmıyorum. -
Her iki cinsinde ilk dikkat ettiği dış görünüş oluyor o kızların zaten amacı belli onları sayma ama ilk aşama dış görünüş ilk aşamayı geçemediysen seni arkadaş olarak görüyorum der.
-
Valla benim bi arkadaşım var çocuk 1.90 boyunda yapılı renkli gözlü avrupai tarzda adam yakışıklı yani 8-9 senedir tanıyorum kendisini bugüne kadar hiç bi kızdan red yediğini duymadım hiç boşta kalmadı hatta kızlar bile gözümün önünde gelip teklif etti.
-
Up -
Up -
Çirkin oldukları için.
Benzer içerikler
- migros kiralık yerim var
- antabusla alkol alınırsa ne olur
- uydudan canlı görüntü nasıl izlenir
- bir ortamda nasıl ciddi olunur
- pierre loti"ye nasıl gidilir metrobüs
- prompt mühendisliği
- yeşil nasim
- telegram indirim kanalları
- 5g nedir zararları
- elektrikli bebek arabası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X