Şimdi Ara

Çirkin olmayan aydınlatmalı klavye arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bütün aydınlatmalı klavyeler gamer'lar için yapılmış sanki. Sade ve düz bir klavye yok mudur aydınlatmalı?

• valla ben de bulamadım altı üstü düz beyaz hafif aydınlatmalı klavye arıyorum. O kadar çirkin renkleri bu kadar kötü tasarımlarla bir araya nasıl getiriyorlar anlamak zor. Klavye alan herkes 14 yaşında değil ki yahu...
  • Bir tane beyaz aydınlatmalı, aydınlatması açılıp kapanabilen buldum ama bununda bilek desteği yok. Yine de bunu alacağım sanırım ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryan Oreily -- 28 Nisan 2020; 10:45:40 >

• Ben biraz açgözlülük yaptım. Hem sade hem kablosuz hem de aydınlatmalı olmasını istiyorum ama sanırım böyle bir ürün yok. Apple Magic Keyboard bile backlit sunmuyor.
  • anne pro 2 var,mekanik bir klavye ama sade ve %60lık
  • simsekmakkuin kullanıcısına yanıt
    Türkiyede satılmıyor gibi.
  • evet banggood veya aliexpressten alınabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    zemin seçmeyen fare var mı ?
    14 yıl önce açıldı
    Klavye ve Joystick Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• Uzun süredir Coolermaster Masterkeys Lite L Rgb combo ürününü kullanıyorum. Bu klavyede bende olanın aynısı. Kasası çok sağlam. Hissiyatı güzel. Sabit beyaz ışık ile kullanıyorum. Memnunum. Lakin bu paralar eder mi bişey diyemem.

Bir kaç sene evvel Blackfriday indirimi ile klavye mouse seti 155 TL ye almıştım.

• Çok teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.