Bildirim
Çirkin olmayan aydınlatmalı klavye arıyorum
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
valla ben de bulamadım altı üstü düz beyaz hafif aydınlatmalı klavye arıyorum. O kadar çirkin renkleri bu kadar kötü tasarımlarla bir araya nasıl getiriyorlar anlamak zor. Klavye alan herkes 14 yaşında değil ki yahu... -
Bir tane beyaz aydınlatmalı, aydınlatması açılıp kapanabilen buldum ama bununda bilek desteği yok. Yine de bunu alacağım sanırım ben. www.hepsiburada.com
A-4 Tech Kd-126-2 A4 Tech Usb,Q Türkçe,Multimedya Beyaz Led Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/a-4-tech-kd-126-2-a4-tech-usb-q-turkce-multimedya-beyaz-led-aydinlatmali-klavye-siyah-p-BDORHKD1262?magaza=Elmacık&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc&gclid=EAIaIQobChMIhuW8rM-K6QIVR7DtCh1-zQGrEAYYAiABEgIlvvD_BwE
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryan Oreily -- 28 Nisan 2020; 10:45:40 >
-
Ben biraz açgözlülük yaptım. Hem sade hem kablosuz hem de aydınlatmalı olmasını istiyorum ama sanırım böyle bir ürün yok. Apple Magic Keyboard bile backlit sunmuyor. -
anne pro 2 var,mekanik bir klavye ama sade ve %60lık -
Türkiyede satılmıyor gibi. -
evet banggood veya aliexpressten alınabilir -
www.hepsiburada.com
Cooler Master MK-110 RGB LED Mekanik Hisli Türkçe Oyuncu Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/cooler-master-mk-110-rgb-led-mekanik-hisli-turkce-oyuncu-klavyesi-mk-110-kkmf1-tu-p-HBV00000Q7G51?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc&gclid=Cj0KCQjwtLT1BRD9ARIsAMH3BtWX6VT5a564sl_0gavPMQlNur38A4JVDa262NC4D4_bJ_h2mRdCRq8aAon_EALw_wcB
Uzun süredir Coolermaster Masterkeys Lite L Rgb combo ürününü kullanıyorum. Bu klavyede bende olanın aynısı. Kasası çok sağlam. Hissiyatı güzel. Sabit beyaz ışık ile kullanıyorum. Memnunum. Lakin bu paralar eder mi bişey diyemem.
Bir kaç sene evvel Blackfriday indirimi ile klavye mouse seti 155 TL ye almıştım.
-
Çok teşekkürler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X