Şimdi Ara

Çirkinlik kadar bela birşey yok (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
15
Favori
14.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşim eğer tipini bu kadar önemsiyorsan olaya somut olarak yani biçimsel olarak yaklaşıyorsun.. O zaman şöyle söyleyeyim; tek sorunun kendinle barışık olmaman ya da olamaman değil mi? Yani sıkıntın kızlara kendini kabul ettirebilmek mi? Yoksa kendine yakışıklı olduğunu söyleyememek mi? Son olarak kaç yaşındasın?
  • Kardeşim pm atabilirmisin bakayım. Boş konuşmak istemem söylemem gereken birşey varsa söylerim.
  • yatmadıysan bi pm at. üste bir arkadaş "gayet yakışıklı" demiş. iyice merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saian Sakulta Salkım

Lanet olsun böyle psikolojiye ömrümden ömür götürdü ruhsal olarak bittim insanlardan nefret eder oldum evet çirkinim tamamda kardeşim neden ben ? hayattan zevk alamıyorum , dışarı cıkmak istemiyorum vs vs en kötüsüde yaradanı sorguluyorsunuz pişman olduğunu bile bile sorguluyorsun neden çoğu kişi güzel iken ben değilim bak benim kalbim güzel neden yüzüm güzel diye sorguluyor insan bıktım bu hayattan be valla bıktım sonunda ateş olmasa saniyesinde trink öbürkü dünya

Velhasıl yanlış mı yapıyorum

Edit:Güvene bileceğim insanlar ile dalga gecmeyen bir üstad bulabilrsem fotoğrafımı atığ bu konu hakkında bilgi alışverişi yapmak istiyorum

Bu dünyadaki sınavın o. O yüzden fazla takmicaksın. Güzellik gelip geçicidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chosen

Kardeşim eğer tipini bu kadar önemsiyorsan olaya somut olarak yani biçimsel olarak yaklaşıyorsun.. O zaman şöyle söyleyeyim; tek sorunun kendinle barışık olmaman ya da olamaman değil mi? Yani sıkıntın kızlara kendini kabul ettirebilmek mi? Yoksa kendine yakışıklı olduğunu söyleyememek mi? Son olarak kaç yaşındasın?

Evet olaya biçimsel olarak yaklaşıyorum yani yüz hatlarımı beğenmediğim için sıkıntı yaşıyorum evet kesinlikle tek sorunum kendimle barışık olmamam kendimi beğenemediğim için hayattan zevk alamıyorum mutlu olamıyorum , yaşım 21
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

quote:

Lanet olsun böyle psikolojiye ömrümden ömür götürdü ruhsal olarak bittim insanlardan nefret eder oldum evet çirkinim tamamda kardeşim neden ben ? hayattan zevk alamıyorum , dışarı cıkmak istemiyorum vs vs en kötüsüde yaradanı sorguluyorsunuz pişman olduğunu bile bile sorguluyorsun neden çoğu kişi güzel iken ben değilim bak benim kalbim güzel neden yüzüm güzel diye sorguluyor insan bıktım bu hayattan be valla bıktım sonunda ateş olmasa saniyesinde trink öbürkü dünya

Edit:Güvene bileceğim insanlar ile dalga gecmeyen bir üstad bulabilrsem fotoğrafımı atığ bu konu hakkında bilgi alışverişi yapmak istiyorum

Güzelliğim olsa gelip geçmesinede razıyım ,

• hocam vcut çlsan hc bi erkek tipsz dgldr,ciddi ciddi clsmya karar verdm dersen yardmcı olmaya çlsırm,pm dn resm atarmsn hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak kardeşim sana söyle söyleyeyim. Güzellik yakışıklılık kavramı dönemden döneme değişir. Rönesanstan tut 50 li yılların playboy kapaklarını ve günümüzün tv yıldızlarını karşılaştır. Aradaki uçurumu ve neredeyse tezat oluşturacak düzeni görürsün. Ama her zaman prim yapan karizmadır. Fotograflarına baktım alnını açık tutma onu söyleyebilrim ki bu çoğu insana yakışmaz zaten. Ancak asıl sorunun düşük omuzlar. İşte onlarla şansın yok. Denildiği gibi salona git dengeli ve sağlıklı beslen ve hacimlen. Durusunu gögusunu dikleştir. Kemikli bir yüz yapın var o yuzden dagınık ve resimdekinden biraz daha kısa saçlar cok hoş duracaktır. Soğuk bir çekicilik katar sana. Bir örnek vereyim simon nessman en çok kazanan modellerden farklı bir yüz yapısı var.
     Çirkinlik kadar bela birşey yok
    İlk resme bakınca bildiğin şapşal ergen ama biraz bakım ve kendine has tarzıyla en iyi modeller arasına giriyor.
    Kısaca olay şu neye sahip olduğun değil insanlara ne sunabildiğin önemlidir her zaman.
    Kendine önem vermekten vazgeçme emin ol içten olmasam yazmazdım bastan belirttim zaten bir sıkıntın yok takıntı sadece.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

quote:

imtihan ediliyorsun, sabretmelisin.

dışarda kolu bacağı olmayan insanları düşün onlar napsın?

• bana da bi pm atar mısın kardeş elbet bi yardımım dokunur
  • dostum bi at ta ona göre değerlendirme yapayım ben de sana. . .
  • Dostum dün biraz yardımc olmaya çalıştım , pm atarsan boydan bir fotorafın yardımcı olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakOtostopçu

Bak kardeşim sana söyle söyleyeyim. Güzellik yakışıklılık kavramı dönemden döneme değişir. Rönesanstan tut 50 li yılların playboy kapaklarını ve günümüzün tv yıldızlarını karşılaştır. Aradaki uçurumu ve neredeyse tezat oluşturacak düzeni görürsün. Ama her zaman prim yapan karizmadır. Fotograflarına baktım alnını açık tutma onu söyleyebilrim ki bu çoğu insana yakışmaz zaten. Ancak asıl sorunun düşük omuzlar. İşte onlarla şansın yok. Denildiği gibi salona git dengeli ve sağlıklı beslen ve hacimlen. Durusunu gögusunu dikleştir. Kemikli bir yüz yapın var o yuzden dagınık ve resimdekinden biraz daha kısa saçlar cok hoş duracaktır. Soğuk bir çekicilik katar sana. Bir örnek vereyim simon nessman en çok kazanan modellerden farklı bir yüz yapısı var.
    İlk resme bakınca bildiğin şapşal ergen ama biraz bakım ve kendine has tarzıyla en iyi modeller arasına giriyor.
    Kısaca olay şu neye sahip olduğun değil insanlara ne sunabildiğin önemlidir her zaman.
    Kendine önem vermekten vazgeçme emin ol içten olmasam yazmazdım bastan belirttim zaten bir sıkıntın yok takıntı sadece.

ya ben ne yapim?

• fitness veya boks yap.
  • quote:

Allah'a karşı üstün gelemessin ne kadar sorgularsan sorgula sonuç ne olur biliyor musun? Sen kaybedersin. Haksız duruma düşersin. Daha basit anlamatmaya çalışacağım Allah'ın seni çirkin yaratması sana ceza değil imtihan değil lütuf haline bile gelebilir. Çok yakışıklı olsaydın kızlar peşinden koşsaydı zina yapmaz mıydın? Hayatımdaki herşey üzerine bahse girerim yapardın Zinanında cezası bildiğin ateşte yanmak. Gördün mü Allah birden sana çok büyük bir iyilik yapmış oldu. Belki de sana daha güzelini verir. Burda peşinde koştuğumuz şey her ne kadar hoşumuza gitsede kadınların çişini yaptıkları bir şey sonuçta. Kanalizasyon suyuna girin desem iğrenirsiniz hepiniz. Ama o şeye dondurma muamelesi yapmaktanda geri durmazsınız.

• insanı çirkinleştiren de güzelleştiren de paradır
  • Yalnız kalmamaya çalış. Tek kaldıkça insan bu tarz şeyleri kafaya takar.

Seni beğenmeyeni sen de beğenme bu kadar basit. Çevrendeki o yakışıklı ya da güzel bulduğun insanlara bak genelde karakterleri beş para etmez. Adamız diye ortalarda dolaşırlar öyle. Çıkarları için yaşarlar. Kızların da çoğu salak olur bu adamların dibinden ayrılmazlar.

O yüzden hiç takmayacaksın.

Senin ihtiyacın adam akıllı 1 2 arkadaş.

• quote:

Orijinalden alıntı: changemart

Hahaha ha

Düşündüğün üzüldüğün şeye bak be

Tiple en fazla 3 - 5 kız yaparsın

Ama aklın ve zekanla kabiliyetin yapamıyacağı şey yok. Ben diyim 300 sen de 500 o desin 1000 tane hatun hadi hatunuda s.et on binlerce yerde ortamında olur.

Hem tipinin normal olması bi bakıma avantajdır yakışıklı olsan 3 -5 bilemedin 50 -60 kız senle ilgilendi diyelim bu sefer kafanı kullanamıcaksın zekanı kullanamıcaksın yani sadece tipim var lan hahhaha mal mal takılcan kızların yanında hatta gay bile olabilirsin

Tipin olursa en fazla kız yaparsın ama manevra ve kabiliyetin olunca yapamıyacağın şey yok

Uzun lafın kısası Zeka Güven Güç bu üçü sende olduğu sürece s. e t karı kızı dünyayı fethedersin be

+1...

kafanı çalıştır, iyi bir eğitimden sonra güzel bir iş bul, güzel paralar kazan, ondan sonra bak bakalım hayat ne kadar güzel oluyor birden bire

• quote:

bana da pm atar mısın çok merak ettim cidden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alaskalı suikastçi

quote:

Orijinalden alıntı: changemart

Hahaha ha

Düşündüğün üzüldüğün şeye bak be

Tiple en fazla 3 - 5 kız yaparsın

Ama aklın ve zekanla kabiliyetin yapamıyacağı şey yok. Ben diyim 300 sen de 500 o desin 1000 tane hatun hadi hatunuda s.et on binlerce yerde ortamında olur.

Hem tipinin normal olması bi bakıma avantajdır yakışıklı olsan 3 -5 bilemedin 50 -60 kız senle ilgilendi diyelim bu sefer kafanı kullanamıcaksın zekanı kullanamıcaksın yani sadece tipim var lan hahhaha mal mal takılcan kızların yanında hatta gay bile olabilirsin

Tipin olursa en fazla kız yaparsın ama manevra ve kabiliyetin olunca yapamıyacağın şey yok

Uzun lafın kısası Zeka Güven Güç bu üçü sende olduğu sürece s. e t karı kızı dünyayı fethedersin be

+1...

kafanı çalıştır, iyi bir eğitimden sonra güzel bir iş bul, güzel paralar kazan, ondan sonra bak bakalım hayat ne kadar güzel oluyor birden bire

Param var ama mutsuzum ne yapacağız

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.