Şimdi Ara

Çirkinlik kadar bela birşey yok (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
15
Favori
14.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaş daha kuçukse değişirsin isyana gerek yok çok güzel olsan kalbin kötü olurdu yaratılışın boyle Allah sağlık problemi felan vermesin ... sende ağzın la beyninle yakalayacksın kızım hocam
  • Dostum takma kafan bu tur seyleri

bady yapmanini oneririm oz guven deposudur .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kabullenmek çözümdür, zaten başka yapacak ne var ki
  • Hocam sen kafana takma bu tür şeyleri kendinle barışık ol sürekli iyi düşün
  • para durumlarından ne haber?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saian Sakulta Salkım

quote:

Orijinalden alıntı: Yeehee.

Dostum tipin iyi olsada dertsiz hastaliga tutulsaydin ne olurdu
    Bu tip olayi 2000 li yillarda onemli degil.O eskidenmis.Tam neye takildin bilemedim ama konu muhabbetiyse tipten bagimsiz calisiyorlar.
    Şöyle orn veryim.Disari cikiyoruz guzel guzel kizlar.İçlerine girsen hepsinden nefret edersin.Disariya kedi gibi eve kopek gibi.Para icin namusundan vazgecenler.2 cift laf etsen 2 cumleyi toparlayamazlar.ses tonlari lanet
    İncecik daha on yasindaki cocugun sesiyle ayn.kultur sifir.Bak ne kadar dertleri var tipleri duzgun ama bir halta yaramazlar

Hocam şükür ki buna büyük bir hastalığım yok dediğim gibi insanların çoğunu sevmem belkide bahsettiğiniz kişiliklerden nefret bilem edebilirim ama benim sıkıntım ben kendi yüzümü beğenmediğim için hayatımdan zevk alamıyorum kendimi 4 duvar arasına kapatıyorum kendimden utanıyorum benim amacım sadece bunu yenmek

Ne olduda nefret etmeye başladın hocam ?
    Durduk yere olmadı .. Seni bu kurguya iten nedir ?

• Yakışıklıda değilim boyum da 167
    Konuşmam da iyi değil.
    Derslerim de o kadar iyi değil.
    Neyim lan ben
  • Hocam anlaşılan bunalmışsın . dertleşmek istiyorsun . bu gibi durumlarda içini dök birilerine . kendi içine atıpta dert etme. kafaya takma . ha dersen ki tipim sosyal oluşuma engel oluyor bende sana şöyle diyim bak ne tipsiz miçler varda ilgi görüyor , kendini geliştirmeye bak. ha bide mübarek merak ettim yüzünü pm atta görek yanlış yapmam endişelenme kanım da baya ısındı sana yahu
  • bana foto geldi bence arkadaş gayet yakışıklı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakiiin

bana foto geldi bence arkadaş gayet yakışıklı .

Hocam abartıyorsunuz yahu
  • Aynı durumdayız.Aynı durumda olan bir kişinin vereceği tavsiye ne kadar geçerlidir bilmem ama en yakın zamanda uzman desteği almanı öneririm.Aslında tam olarak kişisel tavsiye denilemez gayet net bir şekilde hastalık bu.Bana konulan teşhis OKB idi.Ben de yıllardır çekiyorum,teorik olarak hastalık olduğunu biliyorum fakat söz geçiremiyorum kendime.Aynaya baktığımda çirkin bir insan görüyorum,doktorun anlattıkları bir anda yok olup gidiyor.1-2 yıl ilaç+bilişsel terapi gördüm.Düşüncelerimde fazla değişiklik olmadı ama en azından "ben çirkinim" düşüncesinin bir yanılgı ifadesi olduğunu idrak edebiliyorum.Ama gel de pratikte uygula işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Bard -- 1 Mart 2013; 1:29:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Bard

Aynı durumdayız.Aynı durumda olan bir kişinin vereceği tavsiye ne kadar geçerlidir bilmem ama en yakın zamanda uzman desteği almanı öneririm.Aslında tam olarak kişisel tavsiye denilemez gayet net bir şekilde hastalık bu.Bana konulan teşhis OKB idi.Ben de yıllardır çekiyorum,teorik olarak hastalık olduğunu biliyorum fakat söz geçiremiyorum kendime.Aynaya baktığımda çirkin bir insan görüyorum,doktorun anlattıkları bir anda yok olup gidiyor.1-2 yıl ilaç+bilişsel terapi gördüm.Düşüncelerimde fazla değişiklik olmadı ama en azından "ben çirkinim" düşüncesinin bir yanılgı ifadesi olduğunu idrak edebiliyorum.Ama gel de pratikte uygula işte

bu düşünce adamı yer bitirir hocam hep bilinç altı yüzünden eh kafamı takmaz oalydım kurtulamıyorum şimdi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet_Şahin

s.ktr et biz mi seçtik böyle olmayı

farklı bir bakış açısı yakalamak her zaman iyidir hocam evet biz istemedik bize birşey söylemediler detaya girdikçe benim kafa gene sorgulamaya gidiyor en iyisi susmak

pm..
  • askere git düzelirsin
  • kardeşim cidden bak üstüne basa basa CİDDEN tipinde gram kusur varsa ne olayım...velhasıl kendi kendini boş yere üzüyorsun.bende kendime kısa saçı yakıştırmam hatta arkadaşlar bana karşı "tipe bak zuahahah" gibisinden zirilyon tane laf ederler ama aldırış etmiyorum. alttan alıp "en iyi sensin deyip" eline veriyorum.
  • pm'den atabilir misin dostum. bu arada çokda takma benimde burnum yamuk lise zamanlarımda kavgada kırılmıştı tipimi acayip değiştirdi ama bu hiçbişey için engel değildir. Yakışıklı olmayabilirsin benim gibi ama karizmanla etkilemeyeceğin kimse olmaz bunu unutma karizmanıda kendin yaratmalısın giyiminle olsun tavırlarınla olsun konuşma tarzınla olsun bu senin elinde olan birşey. pm'ni bekliyorum bu arada.
  • pm lütfen... yardımcı olabileceğimi düşünüyorum
  • quote:

quote:

Aynı durumdayız.Aynı durumda olan bir kişinin vereceği tavsiye ne kadar geçerlidir bilmem ama en yakın zamanda uzman desteği almanı öneririm.Aslında tam olarak kişisel tavsiye denilemez gayet net bir şekilde hastalık bu.Bana konulan teşhis OKB idi.Ben de yıllardır çekiyorum,teorik olarak hastalık olduğunu biliyorum fakat söz geçiremiyorum kendime.Aynaya baktığımda çirkin bir insan görüyorum,doktorun anlattıkları bir anda yok olup gidiyor.1-2 yıl ilaç+bilişsel terapi gördüm.Düşüncelerimde fazla değişiklik olmadı ama en azından "ben çirkinim" düşüncesinin bir yanılgı ifadesi olduğunu idrak edebiliyorum.Ama gel de pratikte uygula işte

bu düşünce adamı yer bitirir hocam hep bilinç altı yüzünden eh kafamı takmaz oalydım kurtulamıyorum şimdi

Hocam destek almadan kurtulmak imkansız zaten.(Eğer sizde de OKB varsa,ki var gibi).Beyindeki hormonlardan kaynaklı bir durum.Kalp,böbrek,mide rahatsızlığından bir farkı yok.Sürekli bir döngü için sokuyor seni hastalık.Çirkinlik düşüncesi sürekli aklının bir köşesinde,seni dürtüyor,sürekli sana mesaj yolluyor çirkinsin diye.Bir de bu düşünceler haliyle bazı davranışlara neden oluyor mesela bende sürekli aynaya bakma isteği şeklindeydi.Ayrılamıyordum.Kaygı yükseldiğinde aynaya bakıyordum ve kısa süreliğine kaygıyı azaltıyordu bu.Ama çözüm değil tabi bu hatta bu döngüyü tekrarlamak hastalığı derinleştiriyor.İşte bu dögüyü kırmak gerekiyor.Bu da ancak bilişsel terapi ve ilaçla mümkün.David Burns'ün "İyi Hissetmek" adlı bir kitabı vardı.Bir göz gezdirebilirsin istersen.Ben de sanki hastalıktan kurtulmuşum gibi konuşuyorum .Ama işin bilimsel kısmı böyle yani.Belki bir fikir oluşturur diyerekten paylaşmak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Bard -- 1 Mart 2013; 1:56:16 >

• quote:

quote:

quote:

Hocam destek almadan kurtulmak imkansız zaten.(Eğer sizde de OKB varsa,ki var gibi).Beyindeki hormonlardan kaynaklı bir durum.Kalp,böbrek,mide rahatsızlığından bir farkı yok.Sürekli bir döngü için sokuyor seni hastalık.Çirkinlik düşüncesi sürekli aklının bir köşesinde,seni dürtüyor,sürekli sana mesaj yolluyor çirkinsin diye.Bir de bu düşünceler haliyle bazı davranışlara neden oluyor mesela bende sürekli aynaya bakma isteği şeklindeydi.Ayrılamıyordum.Kaygı yükseldiğinde aynaya bakıyordum ve kısa süreliğine kaygıyı azaltıyordu bu.Ama çözüm değil tabi bu hatta bu döngüyü tekrarlamak hastalığı derinleştiriyor.İşte bu dögüyü kırmak gerekiyor.Bu da ancak bilişsel terapi ve ilaçla mümkün.David Burns'ün "İyi Hissetmek" adlı bir kitabı vardı.Bir göz gezdirebilirsin istersen.Ben de sanki hastalıktan kurtulmuşum gibi konuşuyorum .Ama işin bilimsel kısmı böyle yani.Belki bir fikir oluşturur diyerekten paylaşmak istedim.

Vallaha aynı durum hocam gece gündüz her dakika aynaya bakma isteği , o bilinç altındaki dürtü yoksa aman allahım

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.