Şimdi Ara

Çirkinlik kadar bela birşey yok (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
15
Favori
14.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pm at yemin ederim meraktan kimseyle paylasmam destek olmaya calisirim moralen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saian Sakulta Salkım

quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

Orijinalden alıntı: bjkjb

dışarda senden daha az güzel, sakat, kör, aç, yoksul insanları görünce, o an onun olduğu konuma koy kendini.

anlamak istemediğiniz nokta bu işte hep acıtasyona yor kendini kardeşim hep fakire bakıcağımıza zenginlere bakıp ders alsak ?

Adamın tipi var o tipi kullanarak okumadan para kazanıyor zibilyon gibi ortamlara akıyor . Peki bizde niye yok ? İlla çirkin olup sorunsuz bir hayat yaşıyor gibi kendimizi mi kandıralım ? Zengin , yakışıklı olmak istyorsak başımıza bir şey mi gelmesi gerekir ?

Millet aynaya bakar saçını tarar arkadaş ben bakmıyorum saçı düzeltsem ne fayda eder ? Altın serpsem saçıma ne fayda eder sonuçta bir karizma yok ortada

Dostum bir çirkini ancak bir çirkin anlar

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bjkjb

dışarda senden daha az güzel, sakat, kör, aç, yoksul insanları görünce, o an onun olduğu konuma koy kendini.

anlamak istemediğiniz nokta bu işte hep acıtasyona yor kendini kardeşim hep fakire bakıcağımıza zenginlere bakıp ders alsak ?

Adamın tipi var o tipi kullanarak okumadan para kazanıyor zibilyon gibi ortamlara akıyor . Peki bizde niye yok ? İlla çirkin olup sorunsuz bir hayat yaşıyor gibi kendimizi mi kandıralım ? Zengin , yakışıklı olmak istyorsak başımıza bir şey mi gelmesi gerekir ?

Millet aynaya bakar saçını tarar arkadaş ben bakmıyorum saçı düzeltsem ne fayda eder ? Altın serpsem saçıma ne fayda eder sonuçta bir karizma yok ortada

Dostum bir çirkini ancak bir çirkin anlar

İnsana kafayı yedirtir bu durum hocam

• biryerden kısılır biryere verilir elbet takılası gereken bir durum değil bu hele gelmişiz 21. yüzyıla dert edilmesi gerekilen en son şeylerden birisi bu durum.

giyim tarzı.. sizi mutlu edecek şekilde giyinirseniz gerçekten faydasını görürsünüz birde ayna karşısında mutlu olmak istiyorsanız somurtmamayı deneyin :) gülümseyerek bakın aynaya bir seferindede.. gülümsemek yakışır her insana, denemelisiniz :)

+ss alabilirmiyim çok merak ettim
  • quote:

Lanet olsun böyle psikolojiye ömrümden ömür götürdü ruhsal olarak bittim insanlardan nefret eder oldum evet çirkinim tamamda kardeşim neden ben ? hayattan zevk alamıyorum , dışarı cıkmak istemiyorum vs vs en kötüsüde yaradanı sorguluyorsunuz pişman olduğunu bile bile sorguluyorsun neden çoğu kişi güzel iken ben değilim bak benim kalbim güzel neden yüzüm güzel diye sorguluyor insan bıktım bu hayattan be valla bıktım sonunda ateş olmasa saniyesinde trink öbürkü dünya

Velhasıl yanlış mı yapıyorum

Edit:Güvene bileceğim insanlar ile dalga gecmeyen bir üstad bulabilrsem fotoğrafımı atığ bu konu hakkında bilgi alışverişi yapmak istiyorum

Özelden yardımcı olurum kardeşim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Scarlet.

Usta Allah dert vermesin boşver kendimden örnek vereyim,
    Hatri sayılır derecede yakışıklıyım gercekten az çok kulturluyum de ağzım laf yapar bazen kızların karşımda heyecandan konuşmadığına bile şahit oluyorum ama emin ol Allah biryerden alıp ötekine veriyor ailevi problemlerim yüzünden hiç mutlu olmadım.
    Senin demek istediğini de çok iyi anlıyorum ayna ya baktığında güzel görünmek farklı bir özgüven katıyor insana.
    Sana tavsiyem güzel giyin bir nebze hafifletir.

Facebook'tan ekledim konuşabiliriz hocam

Tabi hocam ne zaman istersen konu ne olursa olsun fark etmez konuşalım

• eger cevrende sadece tip ve dis gorunus onemliyse uzak dur git cevreni degistir. Karakterine ve kisiligine onem veren arkadaslar edin.

• Çirkinleri bu konudan tespit edip tek tek blockladım, iyi günler
  • Önemli olan bakımlı ve temiz olmak. Cilt, diş saç.
  • çok efkarlı konu olmuş...
  • quote:

Lanet olsun böyle psikolojiye ömrümden ömür götürdü ruhsal olarak bittim insanlardan nefret eder oldum evet çirkinim tamamda kardeşim neden ben ? hayattan zevk alamıyorum , dışarı cıkmak istemiyorum vs vs en kötüsüde yaradanı sorguluyorsunuz pişman olduğunu bile bile sorguluyorsun neden çoğu kişi güzel iken ben değilim bak benim kalbim güzel neden yüzüm güzel diye sorguluyor insan bıktım bu hayattan be valla bıktım sonunda ateş olmasa saniyesinde trink öbürkü dünya

Edit:Güvene bileceğim insanlar ile dalga gecmeyen bir üstad bulabilrsem fotoğrafımı atığ bu konu hakkında bilgi alışverişi yapmak istiyorum

34 yasındayım nasiht edebilirim ss at bakim pm

• Hocam fotoğrafını pmden atabilir misin ordan cevap yazarım merak ettim açıkçası ben sanmıyorum öyle pek çirkin olacağını
  • quote:

Pm at dostum dalga geçmem fotoyu da paylaşmam

• ah kafaya taktigin seye bak
    dostum bende takardim boyle seyleri esmerim diye begenmezdim kendimi.
    10 yasinda saclarim bile beyazlamaya basladi biliyor musun suan 19 yasindayim gorsen 23 falan sanarsin
    ama ne yapalim boyle yaratilmisiz yapicak bisey yok.
    guzel giyin hos sohpetli biri ol birazda dilinin ucu igneli olsun millet laf atmaya korkar zaten :)

bak bisey anlatiyim sana arkadas ortamindayiz bigun,bi cocuk var daha 1 haftadir tanisiyoruz ama kisa surede samimi olduk,birbirimize laf atiyoruz falan buna laflari siraliyorum altindan kalkamiycagini anladi ve
    -'lan sen tipsizsin senle kim manita olur evlat olsan sevilmezsin' diyerek acizce konusmaya basladi
    -bende sinsice 'ben seni bu halinle seviyorum ama'dedim
    -'neden lan niye seviyosun ki beni'dedi
    -evlat sevgisi be oglum napicaksin dedim
    kisa bir sessizlik ardindan kahkahalar ve moraran bi surat

bunu neden anlattim biliyomusun kendini asla ezdirme agzin biraz laf yapsin farkini anlarlar zaten

kötü türkce icin ozur dilerim mobilden yaziyorum

• Kimse eşit yaratılmaz her zaman senden daha zengin daha yakışıklı daha karizmatik ve daha ustun insanlar olacaktır kendi şansını kendin yarat

• Önce kendine kızarsın , sonra ailene , sonra Tanrı ya kızabildiğin herkesten çirkinliğinin intikamını almaya çalışırsın ama boşa. Kabullenmek kaybetmek olacağından ona da yanaşmaz insan. Kendini soyutladıkça isterki yok olsun bir anda . Kimse seni sevmeyecek , kimse senle buluşmak istemeyecek , kimse sana sürpriz yapmayacak , kimse yatmadan önce seni düşünmeyecek , kimse sana aşk mesajları atmayacak , kimse seninle bir hayat düşlemeyecek , kimse seni yağmur altında öpmeyecek , sana sarılmayacak.Sen kendinle ne kadar mutluysan beğendiğin kişilerde senle o kadar mutlu olacak.Hiçbir zaman aranılan , istenilen biri olmayacaksın , karşılıksız sevilmeyi ancak zihninde hayal edebildiğin kadar anlayacaksın , çünkü asla yaşayamayacaksın.

Bunları zaten biliyorsun , aradığın ise cevap. Birşeyin çıkıp neden çirkin olduğunu suratına vurmasını istiyor insan , neden cezalandırıldığı.İnsanlar seni avutmaya çalışır , nasihat verirler , algını başka yönlere çekmek isterler. Elindekilerle istediğini alamadığın için , onların da hiçbir önemi kalmaz.

İstersen resmini at , duymak istediklerini bir de suratına karşı söyleyeyim.

• hocam bi psikologa gitsen hani profesyonel yardım olur ?
  • Burada benden çirkini yoktur. Benden biçimsizi de yoktur. Ama bunu bilmem güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: om3rr

ah kafaya taktigin seye bak
    dostum bende takardim boyle seyleri esmerim diye begenmezdim kendimi.
    10 yasinda saclarim bile beyazlamaya basladi biliyor musun suan 19 yasindayim gorsen 23 falan sanarsin
    ama ne yapalim boyle yaratilmisiz yapicak bisey yok.
    guzel giyin hos sohpetli biri ol birazda dilinin ucu igneli olsun millet laf atmaya korkar zaten :)

bak bisey anlatiyim sana arkadas ortamindayiz bigun,bi cocuk var daha 1 haftadir tanisiyoruz ama kisa surede samimi olduk,birbirimize laf atiyoruz falan buna laflari siraliyorum altindan kalkamiycagini anladi ve
    -'lan sen tipsizsin senle kim manita olur evlat olsan sevilmezsin' diyerek acizce konusmaya basladi
    -bende sinsice 'ben seni bu halinle seviyorum ama'dedim
    -'neden lan niye seviyosun ki beni'dedi
    -evlat sevgisi be oglum napicaksin dedim
    kisa bir sessizlik ardindan kahkahalar ve moraran bi surat

bunu neden anlattim biliyomusun kendini asla ezdirme agzin biraz laf yapsin farkini anlarlar zaten

kötü türkce icin ozur dilerim mobilden yaziyorum

ağzım baya sağlam laf yapar sosyal ortamımda sevilen bir insanım saçlarım farklı iken ama kestirince ben kendimi beğenmiyorum o yüzdende lamış vs hiç uğraşamıyorum enerjiniz bitiyor hocam ruıh gibi oluyorusunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Frostmourne Hungers

Önce kendine kızarsın , sonra ailene , sonra Tanrı ya kızabildiğin herkesten çirkinliğinin intikamını almaya çalışırsın ama boşa. Kabullenmek kaybetmek olacağından ona da yanaşmaz insan. Kendini soyutladıkça isterki yok olsun bir anda . Kimse seni sevmeyecek , kimse senle buluşmak istemeyecek , kimse sana sürpriz yapmayacak , kimse yatmadan önce seni düşünmeyecek , kimse sana aşk mesajları atmayacak , kimse seninle bir hayat düşlemeyecek , kimse seni yağmur altında öpmeyecek , sana sarılmayacak.Sen kendinle ne kadar mutluysan beğendiğin kişilerde senle o kadar mutlu olacak.Hiçbir zaman aranılan , istenilen biri olmayacaksın , karşılıksız sevilmeyi ancak zihninde hayal edebildiğin kadar anlayacaksın , çünkü asla yaşayamayacaksın.

Bunları zaten biliyorsun , aradığın ise cevap. Birşeyin çıkıp neden çirkin olduğunu suratına vurmasını istiyor insan , neden cezalandırıldığı.İnsanlar seni avutmaya çalışır , nasihat verirler , algını başka yönlere çekmek isterler. Elindekilerle istediğini alamadığın için , onların da hiçbir önemi kalmaz.

İstersen resmini at , duymak istediklerini bir de suratına karşı söyleyeyim.

düşünce sistemim bu aynen bu şekil şu yazıyı okuyunca neden yaşıyorum diye sordum birden

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.