Şimdi Ara

Çirkinlik kadar bela birşey yok (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
15
Favori
14.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Üç Ayaklı

quote:

Orijinalden alıntı: Saian Sakulta Salkım

Lanet olsun böyle psikolojiye ömrümden ömür götürdü ruhsal olarak bittim insanlardan nefret eder oldum evet çirkinim tamamda kardeşim neden ben ? hayattan zevk alamıyorum , dışarı cıkmak istemiyorum vs vs en kötüsüde yaradanı sorguluyorsunuz pişman olduğunu bile bile sorguluyorsun neden çoğu kişi güzel iken ben değilim bak benim kalbim güzel neden yüzüm güzel diye sorguluyor insan bıktım bu hayattan be valla bıktım sonunda ateş olmasa saniyesinde trink öbürkü dünya

Velhasıl yanlış mı yapıyorum

Edit:Güvene bileceğim insanlar ile dalga gecmeyen bir üstad bulabilrsem fotoğrafımı atığ bu konu hakkında bilgi alışverişi yapmak istiyorum

ss pls

SS pm

• PARAMYOK DESEYDİN TESELLİ EDERDİM,TİPİM YOK olayı kalmadı bu devirdee
  • vay bee konu hit olmuş :)) harbiden çirkinlik kadar bela bişey yokmuş haha
  • quote:

Edit : Eğerki şuanki durumun üstesinden gelince neler yaptığımı ne gibi uğraşlar ne gibi zorluklar çektiğimi nasıl mutlu olduğumu anlatacağım en azından gelecek nesilede yardımcı olur

hep böyle ol dostum

• Bende önceden sadece başarı isterdim şu an rabbimden tek isteğim sağlık. Sen sen ol güzellik yerne sağlık iste .O olmayınca hiçbir şey olmuyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mü'min

Hocam harbiden de her sey tip degilmis bubu anladim. Zamaninda asik oldugum 2 kizin da asik oldugu tipleri bir gorseydin parende atarken tevbe ederdin. Sen dua et, namaz kil. Ne alakasi var deme sakin, bu ibadetler rabbinin rizasina yarar istedigini verebilit sana. Goruyosun sen de cok tipsiz gelen erkekler mukemmel hatunlarla evlenebiliyo...

hocam karı kız için değil bunlar sadece olay ben kendimi beğeniyim mutlu olayım başka hiçbirşey namaz ve dua olayına gelirsek yerine getirdiğimi bilin yeter .

Hocam senin çirkin olduğun bile belli değil sen kendini beğenemiyorsun sevmiyorsun sorun bu karız kız olayı değil diyorsun fakat hayatında birisi olursa böyle hissetmezsın kabul edersin kendini sen edememişsin.

• Kimseyi takma. Benimle de kezbanlar ve apaçiler tipimle dalga geçerler. Ama umrumda mı, değil. Kıskançlık işte.
  • Tipimin iyi olduğu söylenmekte.Ama şimdiye kadar hep yalnızdım hala da yalnızım.Hatta çığır açtım resmen yalnızlıkta.Asosyal de değilim.Ama olmayınca olmuyor.Fazla zorlamamak lazım.
    Sen de takmıycaksın.Aynaya da bakma gitsin ... Belki kendini kötü görüyosun ama seni de elbet beğenen çıkacaktır.

Biz nasıl bazen çirkin bi kıza aşık olabiliyorsak seni de seven çıkacaktır.Gerçi senin gerçekten çirkin olup olmadığını da bilmiyoruz.Belki de kendi kendine kuruntu yapıyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 28 Şubat 2013; 17:52:43 >
  • Dünya'da aklının alamayacağı kadar canlı yaşadı ve büyük ihtimalle evrenin diğer köşelerinde de bir takım canlılar var oldu ve var olmaya devam ediyor.Sen hala şu kız beni güzel görüyor mu derdindesin.Önemli olan insan olarak yaşamak gerisi boştur.Sonuç olarak yakışıklı,çirkin,güzel herkes yok olacak;Dünya yok olacak,Güneş yok olacak takma kafaya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oslun

bende ortaokul lise çağlarında çirkindim, burun kemerli, kaşlar bitişik, saçlar dalgalı, 182 boy 60 kiloyodum

lakabım da kemik torbasıydı, bazı arkadaşlarım otobüs kafa derdi

burun estetiği ameliyatı + lazer epilasyon + fitness + 1.82 boy 80 kilogram + kirli sakal + düzgün kesilmiş saç modelinden sonra

gören tanıyamıyor ss istersen onu da atarım

böyle anlatınca çok merek ettim hocam atsana bi before - after
  • quote:

Orijinalden alıntı: LilTunechi

Dünya'da aklının alamayacağı kadar canlı yaşadı ve büyük ihtimalle evrenin diğer köşelerinde de bir takım canlılar var oldu ve var olmaya devam ediyor.Sen hala şu kız beni güzel görüyor mu derdindesin.Önemli olan insan olarak yaşamak gerisi boştur.Sonuç olarak yakışıklı,çirkin,güzel herkes yok olacak;Dünya yok olacak,Güneş yok olacak takma kafaya.

adamda ümit denen bişey bırakmadın hacı naptın Ahiret falan de de komple kırma adamın umudunu.Herşey yok olacak ne la

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Meduzz

insanlar güzel insanlara daha iyi daha anlayışlı davranıyorlar.

Sonra iç güzellik önemli derler

Aynen katılıyorum hocam o kadar önyargılı bir milletiz ki insanları dış görünüşüyle yargılıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raadadam

quote:

Orijinalden alıntı: LilTunechi

Dünya'da aklının alamayacağı kadar canlı yaşadı ve büyük ihtimalle evrenin diğer köşelerinde de bir takım canlılar var oldu ve var olmaya devam ediyor.Sen hala şu kız beni güzel görüyor mu derdindesin.Önemli olan insan olarak yaşamak gerisi boştur.Sonuç olarak yakışıklı,çirkin,güzel herkes yok olacak;Dünya yok olacak,Güneş yok olacak takma kafaya.

adamda ümit denen bişey bırakmadın hacı naptın Ahiret falan de de komple kırma adamın umudunu.Herşey yok olacak ne la

Gerçek bu yahu yok şu kadar paran var yok şu kadar kız arkadaşım oldu bu tip şeyler insanı amaçsız yapıp köle ve o aşağıladığı hayvan sınıfına sokuyor.Doğacak ailemizi,genlerimizi,ülkemizi seçemiyoruz önemli olan seçimlerimiz de başarılı olmak.

• Elin bacağın eksikte doğabilirdin bence yaradanı falan sorgulamaya kalkma eğer zihinsel engelli olsaydın tipini dert etmeye bile aklın olmayacaktı böyle düşün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her güzelin bir çirkin yanı, her çirkinin bir güzel yanı vardır.Ben bu sözü doğru buluyorum Kimse salt çirkin ya da güzel değildir.Güzel taraflarını ortaya çıkarmaya çalış.Ayrıca sen kendini nasıl hissedersen karşı tarafıda o hissi geçirirsin,Hepimizin eksiklikleri var.Güzel hisset, güzel ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: changemart

Hahaha ha

Düşündüğün üzüldüğün şeye bak be

Tiple en fazla 3 - 5 kız yaparsın

Ama aklın ve zekanla kabiliyetin yapamıyacağı şey yok. Ben diyim 300 sen de 500 o desin 1000 tane hatun hadi hatunuda s.et on binlerce yerde ortamında olur.

Hem tipinin normal olması bi bakıma avantajdır yakışıklı olsan 3 -5 bilemedin 50 -60 kız senle ilgilendi diyelim bu sefer kafanı kullanamıcaksın zekanı kullanamıcaksın yani sadece tipim var lan hahhaha mal mal takılcan kızların yanında hatta gay bile olabilirsin

Tipin olursa en fazla kız yaparsın ama manevra ve kabiliyetin olunca yapamıyacağın şey yok

Uzun lafın kısası Zeka Güven Güç bu üçü sende olduğu sürece s. e t karı kızı dünyayı fethedersin be

Güçten kastınız nedir hocam?

• Pm atar misin ? Bu arada belki cirkin degil de fotojenik degilsindir benim de fotolarimda agzim yuzum kayiyor ama haberim olmayan fotolarda ve aynada kendimi begeniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkesin dediği gibi dış görünüş tamamen gelip geçici bir durumdur. bugün süper bir yüzün var iken 2 dk sonra geçireceğin bir kaza ile o güzel yüzden olabilirsin. dostum senin sıkıntın bence dış görünüşünle alakalı değil psikolojinle alakalı. bende aynada kendime bakamazdım. elhamdülillah şimdi evliyim 5 aylıkta bir oğlum var. insanın kişiliğidir tamamen önemli olan. aslında en önemli konuda iman olayıdır. bu konu bazılarına boş veya rahatsız edici gelebilir. insanın imanı kuvvetli olursa psikolojisi de sağlam olur. kendini boşlukta hissetmez. durup duruken canı sıkılmaz. onu bunu almalıyım diye kendini paralamaz üzülmez. zaman geçirmeye çalışmaz. evet bunlar tamamen iman ile akalı şeyler. en basiti Allah c.c. ne diyor? "Ben dış görünüşlerinize değil kalplerinize bakarım" onun için şu 3 günlük hayatında sağlığına çok dikkat et, 3 ayda bir gece 11 de bir hastanenin acil servisine git ve gelen gidenleri izle haline şükret. insan yaşamadıkça başına bir şey gelmedikçe kolay kolay anlamıyor. çirkinim diyorsun ya kör olsaydın? o çirkinim dediğin yüzünü bile göremeyecektin? gözlerini sımsıkı bağlayayıp bir gün geçir bakalım neler hissedeceksin? kısacası kafana şapkadan başka bir şey takma ;)

• yakışıklılıkla çirkinlikle zerre ilgisi yok. herşey para emin ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0ket

yakışıklılıkla çirkinlikle zerre ilgisi yok. herşey para emin ol.

söz konusu para ise gerisi teferruattır ...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.