Şimdi Ara

Çirkinlik kadar bela birşey yok (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
15
Favori
14.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gorolax26

quote:

Orijinalden alıntı: Beşiktaş Ulan

Yav cirkinligin, guzelligin ne onemi var? Bu Dunyada dis gorunuse gore insanlari siniflandiran varsa serefsizdir. Ben bi serefsizin sozunu niye takayim kafaya?

Hocam aman diyim yine ban yeme.Ne zaman görsem banlı oluyorsun.Biraz dikkatli ol yorumlarını beğenen biriyim.

Sağolasın hocam şımartma beni.
  • SS atar mısın acaba çok merak ettim. Benim de tipim çok iyi değil, bende sana atıyım istiyosan ödeşiriz

Bu arada body yapman lazım, söylediklerinden anladığım kadarıyla kilo olarak zayıf birisin. Ne yap ne et kilo al, yediğin yemek burnundan gelene kadar ye, tuvalette öğürene kadar tıkıştır ama git kilo al, ideal kilona ulaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saian Sakulta Salkım

Lanet olsun böyle psikolojiye ömrümden ömür götürdü ruhsal olarak bittim insanlardan nefret eder oldum evet çirkinim tamamda kardeşim neden ben ? hayattan zevk alamıyorum , dışarı cıkmak istemiyorum vs vs en kötüsüde yaradanı sorguluyorsunuz pişman olduğunu bile bile sorguluyorsun neden çoğu kişi güzel iken ben değilim bak benim kalbim güzel neden yüzüm güzel diye sorguluyor insan bıktım bu hayattan be valla bıktım sonunda ateş olmasa saniyesinde trink öbürkü dünya

Velhasıl yanlış mı yapıyorum

Edit:Güvene bileceğim insanlar ile dalga gecmeyen bir üstad bulabilrsem fotoğrafımı atığ bu konu hakkında bilgi alışverişi yapmak istiyorum
    hocam sakat da doğabilirdin su içmeye ekmek yemeye bile annene babana muhtaç olabilirdin. ss atabilirsin özelden

• quote:

Orijinalden alıntı: kıymalı danino

hocam sakat da doğabilirdin su içmeye ekmek yemeye bile annene babana muhtaç olabilirdin. ss atabilirsin özelden

Yav arkadas şöyle avunmayi ne kadar seviyorsunuz he

Adam yakışıklı doğuyor ortam icin kasmasina gerek yok kızlar geliyor bir de model olsa al iste

Sen oku çalış o adamın hayatına sahip olamicaksin neden ben de yakışıklı doğup sorunsuz hayat yasamıyorum ? Yakışıklı Olunca sorunlu çirkin olunca sakat doğmadigimiz icin mı şükredicez illa ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim Allah sağlık versin , takma kafaya hatta kafaya takılacak ne olabilir ki diye düşünüyorum hiçbirşey :)

Donanım haber konu dışından falan etkilendiysen bu konularda onu da boşver herkes stres atıyor zaten.. Evlat olsan sevilmezsin , ilyas salman görse beş vakit namaza başlar gibisinden yorumları gülelim diye yapıyorlardır zaten :)

Haydi bakalım hemen özgüvenini topla bilgisayarı kapat dışarı çık ve bi çılgınlık yap:) ..
  • ss yı pm atarsan onerı verebilırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

Adam yakışıklı doğuyor ortam icin kasmasina gerek yok kızlar geliyor bir de model olsa al iste

Sen oku çalış o adamın hayatına sahip olamicaksin neden ben de yakışıklı doğup sorunsuz hayat yasamıyorum ? Yakışıklı Olunca sorunlu çirkin olunca sakat doğmadigimiz icin mı şükredicez illa ?

bak bu mesaj bilem beni bitirmeye yetti doğru söze ne hacet ama elbet sakat doğmadığım için şükürler olsun fakat ben onlar kadar neden iyi değilim bana o lazım zor arkadaşlar çok zor hemde

• quote:

Orijinalden alıntı: Saian Sakulta Salkım

quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

bak bu mesaj bilem beni bitirmeye yetti doğru söze ne hacet ama elbet sakat doğmadığım için şükürler olsun fakat ben onlar kadar neden iyi değilim bana o lazım zor arkadaşlar çok zor hemde

Yapacak bir şey mi var sanki? Tipinde gayet bir şey yok sen büyütüyorsun. En olmadı git estetik yaptır çektir sündür. başka bi yolu yok çünkü.

• pm ss dertleşiriz :(
  • arkadaslar banada care bulun konusurken cok hızlı konusuyom karsımdakı kız veya erkek ne soyledıgımı anlamıyor acaba sesımdemı bır sorun var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9600_G_T -- 28 Şubat 2013; 15:05:03 >
  • Hocam sevgilin oldu mu hiç yani teklif ettiğinde kızlar kabul ediyor mu ?
  • ss ye baktım tipin kötü değil ancak bıyık sakal bırak ve daha iyi saç kesimiyle tipin dahada iyi olacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MeMeNto_

ss ye baktım tipin kötü değil ancak bıyık sakal bırak ve daha iyi saç kesimiyle tipin dahada iyi olacaktır

2.resimdeki halim ile çok mutluyum hocam sıkıntım yok sıkıntı kestirince baslıyor
  • dostum sen aşağılık psikolojisine girmişsin kendine olan güvenini kaybetmiş hiçbir insanı kendine yakıştıramıyorsun herkesi kendinden daha yüksek görüyorsun anladığım kadarıyla durum bu
  • Bende yorum yapabilirim SS görürsem
  • sunu söyleyim sana çirkinsen etrafında daha çok arkadasın olur çnk kendi seviyesinden düşük insanları etrafta tutmak daha avantajlıdır ortama çıktığınad yanında senin üstünde birisi olmaması , çirkinsen kızlar tarafından sevigde saygıyıda tam tersi nefreti de yasıyabilirsin,çirkinsen hayatta daha çok bazı seyleri çabalayarak kazanırsın buda daha fazla üzülmeni yıpranmanı vede yorulmayı beraberinde getirir.. bunları tabii çirkinsen yassarsın,, ama güzel oluncada sanıyormusunki hersey çok iyi güzelsende etrafında düzgün çıakr ilişkisi dısında bir arkadasın olmaz, işe girmekte bir adım önde oalbilirsin ama zekanı knusturarak bir eyrlere gelirsin oda çabalamak gerektirir,,bir kızın sana bakısı ilk anda gzlsen faydasını görürsün ama gerisini sen getirmelisin oda gzllikle olmöuyor,, yani buda sana avantaj sağlamıyor. onun içni sen kendine bak bakımlı ol gerisini oluruna bırak hayırlı günler..

• Sen olayı beyinde bitirmişsin. Önemli olan karakter ve kişiliktir. İnsanları dış güzelliğin ile değil kişiliğinle etkilemelisin. Dış güzellik gelip gecicidir.
  • bu işler tiple filen olmuyor kendine güven olması lazım sosyal çevre arkadaş ortamı ama en önemlisi kendin ile barışık olman lazım kafana çok takma olay bundan ibaret. merak ettim pm atsana birde
  • DÜNYADA HİÇ BİR İNSAN DİĞERİNDEN TAMAMEN ÜSTÜN DEĞİLDİR.. BELKİ BELLİ ALANLARDA ÖN PLANA ÇIKABİLİR .. AMA ŞUNU UNUTMA HER İNSANIN DİĞERİNDEN İKİ ADIM ÖNDE OLDUĞU BİR YÖNÜ VARDIR.. MESELA KİMİSİ YAKIŞIKLI, KİMİS SOSYAL, KİMİSİ ZEKİ, KİMİSİ İYİ BİR ÇEVREYE SAHİP V.B..
    ÖNEMLİ OLAN BU YÖNÜNÜN FARKINDA OLUP BU YÖNÜNÜ ÖN PLANA ÇIKARMAKTIR.. YOKSA HERKES SAHİP OLMADIĞI YÖNÜYLE DERTLENİRSE O ZAMAN HAYAT İÇİNDEN ÇIKILMAZ.. BELKİ SİZ ÇİRKİNSİNİZ (SİZİN İDDİANIZ ÖYLE EN AZINDAN) AMA İNANIN BU YÖNÜNÜNÜZÜ TELAFİ EDECEK Bİ ÖZELLİĞİNİZ VARDIR..
    KENDİNİZİ BOŞUNA ÜZÜP HIRPALAMIYIN..
    TABİ BENCE
  • dış güzellik önemli değildir ibaresi bence doğru değil eğerki doğru olsaydı böyle olmazdım arkadaş ortamım var karı kız dert etmiyorum ben sadece kendimi güzel görmek istiyorum oda olmayacak birşey en iyisimi ben en iyisi ufaktan kabulleneyim ve hayatın tadını cıkartayım
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.