Şimdi Ara

Çirkinlik kadar bela birşey yok (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
15
Favori
14.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hersey tip degil.boyun biraz uzunsa body yap,sacina sana yakisan bir sekil vermeye calis ve en onemlisi dilini gelistir.dile aşık olan cok bayan var.pm den ss atarmisin merak ettimde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oslun

bende ortaokul lise çağlarında çirkindim, burun kemerli, kaşlar bitişik, saçlar dalgalı, 182 boy 60 kiloyodum

lakabım da kemik torbasıydı, bazı arkadaşlarım otobüs kafa derdi

burun estetiği ameliyatı + lazer epilasyon + fitness + 1.82 boy 80 kilogram + kirli sakal + düzgün kesilmiş saç modelinden sonra

gören tanıyamıyor ss istersen onu da atarım

ss bekliyorum.after/before varsa onu gonder yoksa simdiki halini gonder hocam.

• ss koyarsan yorum yapalım hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saian Sakulta Salkım

quote:

Orijinalden alıntı: Viseinn

yas kac hocam, ona.gore.yorum yapicam.

21 hocam

money talks

• üzüldüm durumuna ama, şunu söylemeliyim ki,
    aynaya kendini beğenerek bakmak kadar güzel bişey yok....
    moralinizi tavan yapıyor o aynaya baktığınızda kendinizi ciddi anlamda beğenmeniz....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Lanet olsun böyle psikolojiye ömrümden ömür götürdü ruhsal olarak bittim insanlardan nefret eder oldum evet çirkinim tamamda kardeşim neden ben ? hayattan zevk alamıyorum , dışarı cıkmak istemiyorum vs vs en kötüsüde yaradanı sorguluyorsunuz pişman olduğunu bile bile sorguluyorsun neden çoğu kişi güzel iken ben değilim bak benim kalbim güzel neden yüzüm güzel diye sorguluyor insan bıktım bu hayattan be valla bıktım sonunda ateş olmasa saniyesinde trink öbürkü dünya

Velhasıl yanlış mı yapıyorum

Edit:Güvene bileceğim insanlar ile dalga gecmeyen bir üstad bulabilrsem fotoğrafımı atığ bu konu hakkında bilgi alışverişi yapmak istiyorum

Kardesim bende kendimi ara ara begenmem ve senin gibiyim dindar sayilirim ama neden bu yakisikli neden ben bunun kadar yakisikli degilim adaletsiz dunya diye deli olurum ara ara yemin ederim agaoglu gibi paran olsa mutlu olamazsin cunku bence en onemli sey insanin kendini begenmesi ve ozguvendir bende genelde odamda icime kapanik yasarim ama arkadas cevrem genistir tipim kotu degil ama cokda yakisikli degilim ve 21 yasindayi. Hic sevgilim olmadi univ dede muhendislik olunca kizi unut 2 yas kucuk kardesimin manitasi var benim hic olmadi valla herseyin basi saglik sonrada tip ve kendine ozguven mal mulk yalan sen demissin insanlar cirkin tipsiz demiyolar diye ama insan kendini o temiz yuzlu yakisiklilarin arasina yakismiyo kiz muhabbeti oluyo herkes konusur sen sessiz durursun sıkılirsin ne diyeyim Allah daha buyuk dert vermesin ama abi bu dert de cok buyuk ceken bilir ADALETSIZ DUNYA

• quote:

Orijinalden alıntı: haylazromeo

üzüldüm durumuna ama, şunu söylemeliyim ki,
    aynaya kendini beğenerek bakmak kadar güzel bişey yok....
    moralinizi tavan yapıyor o aynaya baktığınızda kendinizi ciddi anlamda beğenmeniz....

Meteliksiz olsan issiz olsan koymaz +1 o ozguven ve tipi aynada gorunce insana yasama sevinci gelir

• kardeş sende öyle olmaya programlanmışın yapıcak bişe yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: JuBuGr

O da cirkin ama kaldirmadigi kadin kalmadi.

Çirkinlik kadar bela birşey yok

Bu adamin bir lafi vardi aslinda cirkinlik guzellikten daha ustundur cunku kalicidir diye.

• Fizigini gelistir git bir spor salonuna yazil fizigin on planda olursa kimse tipine bakmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beşiktaş Ulan

Yav cirkinligin, guzelligin ne onemi var? Bu Dunyada dis gorunuse gore insanlari siniflandiran varsa serefsizdir. Ben bi serefsizin sozunu niye takayim kafaya?

Hocam aman diyim yine ban yeme.Ne zaman görsem banlı oluyorsun.Biraz dikkatli ol yorumlarını beğenen biriyim.

• zamanla alışıyosun aynaya bakmamaya çalış kardeş
  • quote:

Lanet olsun böyle psikolojiye ömrümden ömür götürdü ruhsal olarak bittim insanlardan nefret eder oldum evet çirkinim tamamda kardeşim neden ben ? hayattan zevk alamıyorum , dışarı cıkmak istemiyorum vs vs en kötüsüde yaradanı sorguluyorsunuz pişman olduğunu bile bile sorguluyorsun neden çoğu kişi güzel iken ben değilim bak benim kalbim güzel neden yüzüm güzel diye sorguluyor insan bıktım bu hayattan be valla bıktım sonunda ateş olmasa saniyesinde trink öbürkü dünya

Velhasıl yanlış mı yapıyorum

Edit:Güvene bileceğim insanlar ile dalga gecmeyen bir üstad bulabilrsem fotoğrafımı atığ bu konu hakkında bilgi alışverişi yapmak istiyorum

Hocam yaş kaç ve özelden ss atın yardımcı olabilirim.

• aman ha isyan etme.ettiysen tevbe et.şu kadarını söyliyeyim maddi değerler arasın da en yüce olanı bilgidir.diğer hepsini toplasan bilginin tırnağı etmez.kafana takmamaya çalış.farklı hobiler edin.güzel görünüpte paris in başkenti miami diyeni gördüm.boşver toplumda onların sözü geçiyor ama senin değerini de elbet anlayacak birileri çıkacaktır(yaş 30'a geldi daha çıkmadı :)))
  • bence tipin için değil, tipini kafana takmana sebep olan özgüvenin için endişelenmelisin.
  • Millet hel saca sekil ver demis ama ya sac yoksa?

Zekanla buyule demisler cirkinlerin genetik olarak sekalari daha mi yuksek?

Aska isyan etmemek lazim, hel sukretmek lazim ama insan aynaya bakmayi sevmeli, istemeli. Sabah kalkinca bir sevincle uyanmak herkesin hakki degil mi?

•  Çirkinlik kadar bela birşey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yeehee.

Dostum tipin iyi olsada dertsiz hastaliga tutulsaydin ne olurdu
    Bu tip olayi 2000 li yillarda onemli degil.O eskidenmis.Tam neye takildin bilemedim ama konu muhabbetiyse tipten bagimsiz calisiyorlar.
    Şöyle orn veryim.Disari cikiyoruz guzel guzel kizlar.İçlerine girsen hepsinden nefret edersin.Disariya kedi gibi eve kopek gibi.Para icin namusundan vazgecenler.2 cift laf etsen 2 cumleyi toparlayamazlar.ses tonlari lanet
    İncecik daha on yasindaki cocugun sesiyle ayn.kultur sifir.Bak ne kadar dertleri var tipleri duzgun ama bir halta yaramazlar

Çok önyargılısın bence.Çoğu dediğin gibi olabilir ama genelleme yapmak yanlış olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

bence tipin için değil, tipini kafana takmana sebep olan özgüvenin için endişelenmelisin.

evet aşırı özgüven eksikliğim var ve bu konuda takıntılıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Millennium

Millet hel saca sekil ver demis ama ya sac yoksa?

Zekanla buyule demisler cirkinlerin genetik olarak sekalari daha mi yuksek?

Aska isyan etmemek lazim, hel sukretmek lazim ama insan aynaya bakmayi sevmeli, istemeli. Sabah kalkinca bir sevincle uyanmak herkesin hakki degil mi?

Evet hakkı en büyük hakkı sabah kalk aynaya geç Allahım sen beni ne kadar güzel yaratmışın maşallahım var demesi hakkı iken ben neden böyleyim koyuyor be hocam çok koyuyor
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.