Şimdi Ara

Çirkinlik kadar bela birşey yok (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
280
Cevap
15
Favori
14.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: changemart

Hahaha ha

Düşündüğün üzüldüğün şeye bak be

Tiple en fazla 3 - 5 kız yaparsın

Ama aklın ve zekanla kabiliyetin yapamıyacağı şey yok. Ben diyim 300 sen de 500 o desin 1000 tane hatun hadi hatunuda s.et on binlerce yerde ortamında olur.

Hem tipinin normal olması bi bakıma avantajdır yakışıklı olsan 3 -5 bilemedin 50 -60 kız senle ilgilendi diyelim bu sefer kafanı kullanamıcaksın zekanı kullanamıcaksın yani sadece tipim var lan hahhaha mal mal takılcan kızların yanında hatta gay bile olabilirsin

Tipin olursa en fazla kız yaparsın ama manevra ve kabiliyetin olunca yapamıyacağın şey yok

Uzun lafın kısası Zeka Güven Güç bu üçü sende olduğu sürece s. e t karı kızı dünyayı fethedersin be

kızı kim takar hocam velhasıl ben kendimi mutlu hissedeyim yapamayacağım birşey yok evelallah ama benim yaşama direncim kırıldı

• quote:

Orijinalden alıntı: Viseinn

yas kac hocam, ona.gore.yorum yapicam.

21 hocam
  • hocam istersen bi pm at , bana çok abartıyormuşsun gibi geldi ayrıca yaş kaç ?
  • Tip falan önemli değil. Elin yüzün düzgün olsun yeter. Önemli olan akıl ve zekadır. Onlar sende varsa o tiplilerden daha öndesin demektir. Onlar kızlarla boş vakit harcarken sen zekanı kullanarak daha iyi şeyler yapabilirsin. Kafana çok takıyorsun gibi geldi bana. Mesaj at fotoğrafını konuşalım.
  • Kardeş beni iyi dinle. İnsanların tipleri farklı olurlar. Mesela eskiden erkek dediğin zaman illa kıllı, iri yarı bir şey hayal ederlermiş kadınlar. Şimdikiler ise fiziksel olarak daha diri duran ve onların tabiriyle yakışıklı baby face tipli insanlar ilgilerini çekiyor. Benim şahsen hayatım boyunca böyle uzaktan bakıp güzel kızmış dediğim insanlar oldu ama bir tanesi dışında diğerlerini pek umursamadım. O bir tanenin benim hayatımda inanılmaz değişim süreçleri yaşattı, hayatım alt üst oldu. Sonra bir gün ben buna dedim böyle böyle bu bana puhaha tarzında cevaplarla döndü hızlı geçiyorum detaylara girecek kadar yazmayacağım. Ondan sonra ne oldu biliyor musun? 2 ya da 3 hafta geçti elemanın biri benim yanımda arkadaşına (buraya dikkat benim yanımda) diyor işte şu kız ne güzel falan filan ayarlayacam. Çocuğun tipi gördüm ulan dedim sivilce yuvası suratlı tipik ergenus ağız yapısı falan anormal ve kıvırcık saçlı. Bende yakışıklıyım diye geçinmem ama açıkçası çokta ilgi çekici bir suratım yok ama Allah böyle yaratmış bizi elden bir şey gelmez. Neyse ayrıca şunu da belirteyim o kızla benim bir arkadaşlık geçmişim var senelerdir ama o çocukla tanışmıyorlar. Ne mi oldu? Bunlar çıkmaya başladı. Sonra işte bak yukarıda Allah var kimsenin hakkını bırakmıyor. Sonradan bozuldu araları.

Yani hacı diyeceğim tip mip önemli değil. Sebatlı ol, inançlı ol. Allah kısmetini açar. Tiple miple kafayı bozma. Sokağa filan niye çıkmayacak mışsınız onu anlamadım zaten? Bu kadar takıntılı olmayın lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Saian Sakulta Salkım

Lanet olsun böyle psikolojiye ömrümden ömür götürdü ruhsal olarak bittim insanlardan nefret eder oldum evet çirkinim tamamda kardeşim neden ben ? hayattan zevk alamıyorum , dışarı cıkmak istemiyorum vs vs en kötüsüde yaradanı sorguluyorsunuz pişman olduğunu bile bile sorguluyorsun neden çoğu kişi güzel iken ben değilim bak benim kalbim güzel neden yüzüm güzel diye sorguluyor insan bıktım bu hayattan be valla bıktım sonunda ateş olmasa saniyesinde trink öbürkü dünya

Velhasıl yanlış mı yapıyorum

Edit:Güvene bileceğim insanlar ile dalga gecmeyen bir üstad bulabilrsem fotoğrafımı atığ bu konu hakkında bilgi alışverişi yapmak istiyorum

özelden yollar mısın hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Lanet olsun böyle psikolojiye ömrümden ömür götürdü ruhsal olarak bittim insanlardan nefret eder oldum evet çirkinim tamamda kardeşim neden ben ? hayattan zevk alamıyorum , dışarı cıkmak istemiyorum vs vs en kötüsüde yaradanı sorguluyorsunuz pişman olduğunu bile bile sorguluyorsun neden çoğu kişi güzel iken ben değilim bak benim kalbim güzel neden yüzüm güzel diye sorguluyor insan bıktım bu hayattan be valla bıktım sonunda ateş olmasa saniyesinde trink öbürkü dünya

Edit:Güvene bileceğim insanlar ile dalga gecmeyen bir üstad bulabilrsem fotoğrafımı atığ bu konu hakkında bilgi alışverişi yapmak istiyorum

Kardesim simdi ne diyim bilmiyom sen pmden ss at ona gore soyliyim

• Hacı yaş kaç , göremedim herhalde kaçırdım yada yaş kaç acaba ?
  • Öyle deme.
  • bende ortaokul lise çağlarında çirkindim, burun kemerli, kaşlar bitişik, saçlar dalgalı, 182 boy 60 kiloyodum

lakabım da kemik torbasıydı, bazı arkadaşlarım otobüs kafa derdi

burun estetiği ameliyatı + lazer epilasyon + fitness + 1.82 boy 80 kilogram + kirli sakal + düzgün kesilmiş saç modelinden sonra

gören tanıyamıyor ss istersen onu da atarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oslun -- 28 Şubat 2013; 12:15:04 >
  • quote:

ya şu tip işini abartma. tip sadece kadın kaldırmaya yarar. çirkinim diye bu isyan niye hangi erkek senin tipine bakar ?

• hocam pm den resim atabilir misin?
  • Adam isterse Brad Pitt olsun özgüven yoksa bi b.k olmaz. Lafım sana değil, ama sende büyük bir özgüven eksikliği var bana göre. Yüzsüz olacaksın hocam bu hayatta, yüzsüz adam yol alıyor maalesef.
  • pm atarmısın

• Ss yolla bir pmden, bakalım ne var ne yok, abartıyorsun bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avatara da Barbiyi koymuş ironiye bak

Şaka bir yana kuruntu yapıyorsun, birkaç yıl geçsin sende anlarsın zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oslun

bende ortaokul lise çağlarında çirkindim, burun kemerli, kaşlar bitişik, saçlar dalgalı, 182 boy 60 kiloyodum

lakabım da kemik torbasıydı, bazı arkadaşlarım otobüs kafa derdi

burun estetiği ameliyatı + lazer epilasyon + fitness + 1.82 boy 80 kilogram + kirli sakal + düzgün kesilmiş saç modelinden sonra

gören tanıyamıyor ss istersen onu da atarım

güzel kardeşim o dediğin operasyonları gecirmeseydin sende bu konuyu açan arkadaş gibi psikolojini bozabilirdin,sorun da burada işte niye dış gorunusumuzle kendimizi hayattan somutluyoruz...23 yaşındayım evet bi süre bende yaşadım bu durumu burun estetiği olmayı ama düşündüm yaradılış dedim hem burnumu yaptırınca ne olacak ki en fazla kaldiramadigm kızlara sahip olabilecektim, beni bu halde seven arkadaşlarım var gayette iyi anlaşıyoruz kız da var manita da var kendime göre, yakışıklı olmak nedir ki aklınız fikriniz düşünceleriniz hareketleriniz doğru dürüst olmadıktan sonra gözün mavi saçın sarı burnun düzgün olsa ne olur... biraz ortam ile de alakalı belli bi seviyeden sonra kimse kimsenin ağzına burnuna yorum yapmıyor dış görünüşe göre adam seçen zaten dost değildir amacı farklıdır, telefondayim fazla uzatmıyorum kendinize güvenin ve sizi bu halinizle sevebilecek değer verebilecek arkadaşlıklar kurun.... bu kadar lafın üstüne bi örnek vericem zıt olucak ama içimde kalmasın bi kızın peşinden koştum kız bakmadı bana oysa ki ne iyilikler yaptım ona, geldi yakışıklı bi züppe kaldırdı kızı sonrada ne oldu bugün onunla yarin başkasıyla takıldı çocuğun tip iyidi herif piçin biri herkesle gönül eglendiriyordu ne oldu kıza öyle bi koydu ki kendini o kadar mal hissetti ki anlatamam,beni seçse tip olarak insanlara hava atabileceği bi erkek olmayacaktı yanında ama ona hayatının en güzel günlerini yaşatacak biri olacaktı..

takmayın kafanıza şükür ki sakat değiliz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 28 Şubat 2013; 12:55:46 >

• Ss göndersene

• kendine daha fazla bakarak aradaki farkı kapatabilirsin

öncelikle kiloluysan git kilo ver, BMI 24'ten fazla olmasın.

Lüks bir berbere git ve güzel bi traş ol

Dişlerini temizlet ve sürekli fırçala diş ipi kullan eğer çok sarıysa internette beyazlatmak için ilaçlar var onlardan al 2 haftada çok farkettiriyor

300 lira para ayır ve kendine gerçekten yakışan bişeler bul, kendin bulamıyosan sana yardım edecek birini bul

farkettiysen hepsinin ucu TL'ye dokunuyor. Maalesef durum bu.
  • aynı yolun yolcusuyuz hayırlısı

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.