Şimdi Ara

Çirkinlik kadar bela birşey yok (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
15
Favori
14.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dünya'nın 4 buçuk milyar yaşında olduğu tahmin ediliyor ve üzerinde trilyonlarca canlı yaşadı bugüne dek. Neden hala fiziksel görünüme takılıp kalıyoruz anlamak güç. Başkalarının bizi beğenmesi egomuzu okşuyor ve kibrimizi artırıyor, biz de bunun iyi bir şey olduğunu sanıyoruz.
  • siyah nokta olayi var mi kardesim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mcuk

yakısıklı sayılırım ama kız arkadaşım yok yada cevremdekiler oooo cok yakışıklısın demiyolar olay tipte degil dilde şimdi sakin ol

hocam üstteki yazıları okumadınız sanırım beni cevremdekiler egomu okşasın veya kız arkadaşım olsun diye üzülmüyorum sadece kendimi beğenip hayatımı pozitif bir şekilde yaşamak istiyorum
  • Pm den gönderirsen ben de yorum yapabilirim, farklı bir bakış acısıyla. Ancak erkeğin çirkini olmaz ger halukarda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ricky_Rubio

siyah nokta olayi var mi kardesim

bazı yerlerde mevcut hocam ve yüzüm çok yaşlı ve düşmüş gibi görünüyor
  • Takma kafaya erkek dediğin biraz çirkin olmalı Yılmaz güneye bak çirkin kral tabi karizma kafana takma bide 2 hafta boyunca aynaya bakmamaya çalış elinden geldiği kadar sonra bak yanlış anlama dalga amaçlı söylemiyorum yararırını görürsün

• quote:

Orijinalden alıntı: annoca

Takma kafaya erkek dediğin biraz çirkin olmalı Yılmaz güneye bak çirkin kral tabi karizma kafana takma bide 2 hafta boyunca aynaya bakmamaya çalış elinden geldiği kadar sonra bak yanlış anlama dalga amaçlı söylemiyorum yararırını görürsün

Vesselam hocam tabiki yanlış anlamam aynaya bakmamayı deneyeceğim
  • 190 boyum yok mavi gözlü değilim fakat çok yakışıklı bulur çevremde ki insanlar fakat üç yıldır sevgilim yok , zaten çevremde ki arkadaşlarım değil tanımayan insanlar da beğeniyor bakıyorlar felan ama kızsız da dönüyor bu dünya kardeşim tek kötü yan tanıyan tanımayan herkes şu top şarkıcı Tan taşçıya benetmeleri kısacası sıkma canını , insanlar dış görünüşüyle ağırlanır bilgisiyle adabıyla yollanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: k0be

190 boyum yok mavi gözlü değilim fakat çok yakışıklı bulur çevremde ki insanlar fakat üç yıldır sevgilim yok , zaten çevremde ki arkadaşlarım değil tanımayan insanlar da beğeniyor bakıyorlar felan ama kızsız da dönüyor bu dünya kardeşim tek kötü yan tanıyan tanımayan herkes şu top şarkıcı Tan taşçıya benetmeleri kısacası sıkma canını , insanlar dış görünüşüyle ağırlanır bilgisiyle adabıyla yollanır.

Hocam ben kendimi mutlu ve neşeli hissetmediğim sürece milyar verseler nolur

• quote:

Orijinalden alıntı: Saian Sakulta Salkım

quote:

190 boyum yok mavi gözlü değilim fakat çok yakışıklı bulur çevremde ki insanlar fakat üç yıldır sevgilim yok , zaten çevremde ki arkadaşlarım değil tanımayan insanlar da beğeniyor bakıyorlar felan ama kızsız da dönüyor bu dünya kardeşim tek kötü yan tanıyan tanımayan herkes şu top şarkıcı Tan taşçıya benetmeleri kısacası sıkma canını , insanlar dış görünüşüyle ağırlanır bilgisiyle adabıyla yollanır.

Yapabilceğin hiçbirşey yok bu bir şans meselesi böyle mutlu olmaya bakcaksın ben niye böyleyim dersen o ömür geçmez ben sana söyleyim.

• quote:

quote:

quote:

Yapabilceğin hiçbirşey yok bu bir şans meselesi böyle mutlu olmaya bakcaksın ben niye böyleyim dersen o ömür geçmez ben sana söyleyim.

O zaman d*te geldik hocam

• quote:

quote:

quote:

quote:

Valla kardeşim yana berki de sen abartıyorsun ama senin olurun iyi kötü bu , en kötü ihtimal gitceksin estetik olcaksın oda ne kadar mantıklı bilemem , fakat madem yüzünü beğenmiyorsun kilona fiziğine dikkat etceksin ,saç kesimine giyimine dikkat etceksin , elden geliri budur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Valla kardeşim yana berki de sen abartıyorsun ama senin olurun iyi kötü bu , en kötü ihtimal gitceksin estetik olcaksın oda ne kadar mantıklı bilemem , fakat madem yüzünü beğenmiyorsun kilona fiziğine dikkat etceksin ,saç kesimine giyimine dikkat etceksin , elden geliri budur.

Sağolasın hafız belki oluru vardır belki ben büyütüyorumdur bakalım elbet bunuda yenmemiz gerek sağolasın güzel düşüncüler için

• Yav cirkinligin, guzelligin ne onemi var? Bu Dunyada dis gorunuse gore insanlari siniflandiran varsa serefsizdir. Ben bi serefsizin sozunu niye takayim kafaya?

• bence haline şükret ya elin ayağın tutmayıpta dışarı çıkamasaydın?
  • hocam bence kendini sevmelisin. buram niye böyle kötü duruyor gibi düşüncelere girme. vücudunu sana ait olduğu için öylece kabul et

insanlarla iletişimi kesme daima sosyal ol özgüvenin artar böylece.

ve son olarak kendi kendine asla çirkin olduğunu düşünme. bir insan ne düşünürse, vücudu da kişi farketmese de ona göre davranır ve şekillenir.

bu da bi doktor adayının sözleri olsun. umarım katkı sağlamışımdır

• quote:

Orijinalden alıntı: Beşiktaş Ulan

Yav cirkinligin, guzelligin ne onemi var? Bu Dunyada dis gorunuse gore insanlari siniflandiran varsa serefsizdir. Ben bi serefsizin sozunu niye takayim kafaya?

Hocam yanlış anlamayın olayı kimsenin birşey dediği yok Ben kendi yüzümü beğenmediğim için psikolojik sorunlara yol aştı ne gibi hayattan bıktım intihar etmeyi düşündüm yaradanı bilem sorguladım neden böyle diye işte ben böyle olsun istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeKNoYDN

hocam bence kendini sevmelisin. buram niye böyle kötü duruyor gibi düşüncelere girme. vücudunu sana ait olduğu için öylece kabul et

insanlarla iletişimi kesme daima sosyal ol özgüvenin artar böylece.

ve son olarak kendi kendine asla çirkin olduğunu düşünme. bir insan ne düşünürse, vücudu da kişi farketmese de ona göre davranır ve şekillenir.

bu da bi doktor adayının sözleri olsun. umarım katkı sağlamışımdır

Teşekkür ederim hocam düşünceleriniz için sosyallik bakımından sıkıntım yok ama özgüvenim 0 işte böyle büyük sıkıntılara yol açıyor geçmesi için uğraşıyorum yok yanlız kaldığım zaman tekrardan aklıma geliyor

• quote:

quote:

Yav cirkinligin, guzelligin ne onemi var? Bu Dunyada dis gorunuse gore insanlari siniflandiran varsa serefsizdir. Ben bi serefsizin sozunu niye takayim kafaya?

Hocam yanlış anlamayın olayı kimsenin birşey dediği yok Ben kendi yüzümü beğenmediğim için psikolojik sorunlara yol aştı ne gibi hayattan bıktım intihar etmeyi düşündüm yaradanı bilem sorguladım neden böyle diye işte ben böyle olsun istemiyorum

Hocam elin ayagin tutuyorsa sukret sen. Yasin kac merak ettim. Ayrica bi pm at ne varmis yuzunde bi bakalim. Bosver sikma canini bu kadar. Ben Meksikaliyim adim Emiliano Zapata devam.

• quote:

quote:

quote:

Hocam elin ayagin tutuyorsa sukret sen. Yasin kac merak ettim. Ayrica bi pm at ne varmis yuzunde bi bakalim. Bosver sikma canini bu kadar. Ben Meksikaliyim adim Emiliano Zapata devam.

Hop saiancı hocam canımsın kanımsın vesselam hocam şükrediyorum zaten birde şu durumu aşarsak iyi olacak gibi gönderiyorum hemen yaş 21 oldu hafız

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.