Şimdi Ara

Çirkinlik kadar bela birşey yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
15
Favori
14.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lanet olsun böyle psikolojiye ömrümden ömür götürdü ruhsal olarak bittim insanlardan nefret eder oldum evet çirkinim tamamda kardeşim neden ben ? hayattan zevk alamıyorum , dışarı cıkmak istemiyorum vs vs en kötüsüde yaradanı sorguluyorsunuz pişman olduğunu bile bile sorguluyorsun neden çoğu kişi güzel iken ben değilim bak benim kalbim güzel neden yüzüm güzel diye sorguluyor insan bıktım bu hayattan be valla bıktım sonunda ateş olmasa saniyesinde trink öbürkü dünya

Velhasıl yanlış mı yapıyorum

Edit:Güvene bileceğim insanlar ile dalga gecmeyen bir üstad bulabilrsem fotoğrafımı atığ bu konu hakkında bilgi alışverişi yapmak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saian Sakulta Salkım -- 28 Şubat 2013; 3:40:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Saian Sakulta Salkım

Lanet olsun böyle psikolojiye ömrümden ömür götürdü ruhsal olarak bittim insanlardan nefret eder oldum evet çirkinim tamamda kardeşim neden ben ? hayattan zevk alamıyorum , dışarı cıkmak istemiyorum vs vs en kötüsüde yaradanı sorguluyorsunuz pişman olduğunu bile bile sorguluyorsun neden çoğu kişi güzel iken ben değilim bak benim kalbim güzel neden yüzüm güzel diye sorguluyor insan bıktım bu hayattan be valla bıktım sonunda ateş olmasa saniyesinde trink öbürkü dünya

Ss atarsan ona gore yorum yapabiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O da cirkin ama kaldirmadigi kadin kalmadi.

• quote:

Orijinalden alıntı: jeogenc

quote:

Lanet olsun böyle psikolojiye ömrümden ömür götürdü ruhsal olarak bittim insanlardan nefret eder oldum evet çirkinim tamamda kardeşim neden ben ? hayattan zevk alamıyorum , dışarı cıkmak istemiyorum vs vs en kötüsüde yaradanı sorguluyorsunuz pişman olduğunu bile bile sorguluyorsun neden çoğu kişi güzel iken ben değilim bak benim kalbim güzel neden yüzüm güzel diye sorguluyor insan bıktım bu hayattan be valla bıktım sonunda ateş olmasa saniyesinde trink öbürkü dünya

Ss atıpta milletin diline düşeceğime gel sana özelden yollayım sadece sen bil hafız hem akıl fikir ver kötüyüm ben

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jeogenc

quote:

Ss atıpta milletin diline düşeceğime gel sana özelden yollayım sadece sen bil hafız hem akıl fikir ver kötüyüm ben

Tmm hafiz yolla pm bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: JuBuGr

O da cirkin ama kaldirmadigi kadin kalmadi.

Karı kız hiç umrumda değil hocam sadece mutlu olmak hayata tekrardan tutunmak istiyorum
  • quote:

Güzel degilim derken neyi kastettin adamım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Böyle bir otomobil yok mu?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet_Şahin

s.ktr et biz mi seçtik böyle olmayı

farklı bir bakış açısı yakalamak her zaman iyidir hocam evet biz istemedik bize birşey söylemediler detaya girdikçe benim kafa gene sorgulamaya gidiyor en iyisi susmak
  • Yaş kaç?

Benim 15 yaşındayken tipiyle dalga geçtirkleri arkadaşım şimdi(22) mankenlerden farkı yok evrim geçirdi resmen, tip önemli yalan yok insan aynaya baktığında mutlu olmak ister ama bir halta yaramıyor bunuda bilin tip hiç bir şey katmıyor insana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duygusal-adam -- 28 Şubat 2013; 3:39:57 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JuBuGr

O da cirkin ama kaldirmadigi kadin kalmadi.

Karı kız hiç umrumda değil hocam sadece mutlu olmak hayata tekrardan tutunmak istiyorum

Tek derdin tip olsun. Daha kotu sorunlarinda olabilirdi. Guzelinde ici ayni cirkininde.

• Kimsenin seni beğenmesine gerek yok. Kimseye'de kendini beğendirmene gerek yok. Kimsenin'de sana çirkin olduğunu söylemesine'de izin verme. Demiş eminem abimiz.
  • quote:

Edit:Güvene bileceğim insanlar ile dalga gecmeyen bir üstad bulabilrsem fotoğrafımı atığ bu konu hakkında bilgi alışverişi yapmak istiyorum

ss pls

• quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

Yaş kaç?

Benim 15 yaşındayken tipiyle dalga geçtirkleri arkadaşım şimdi(22) mankenlerden farkı yok evrim geçirdi resmen, tip önemli yalan yok insan aynaya baktığında mutlu olmak ister ama bir halta yaramıyor bunuda bilin tip hiç bir şey katmıyor insana.

Yaş 21 hocam vallaha küçüklük fotoğraflarıma bakıyorumda büyüdükçe kötüleşmişim bende tam tersi olmuş galiba birde bana şuan o kadar çok lazım ki tüm hayatımı değiştire bilir kendime güvenim mutlu bir yaşam pozitif bir hayat saymakla bitmez şuan yurttayım odada tekim kafayı yedim diyebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: [ Slim Shady ]

Kimsenin seni beğenmesine gerek yok. Kimseye'de kendini beğendirmene gerek yok. Kimsenin'de sana çirkin olduğunu söylemesine'de izin verme. Demiş eminem abimiz.

Önemli olan kendimi beğenmem gerek hocam o yok işte bende başkası önemli değil ben kendimi beğemeyim çok şükür
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

Yaş kaç?

Yaş 21 hocam vallaha küçüklük fotoğraflarıma bakıyorumda büyüdükçe kötüleşmişim bende tam tersi olmuş galiba birde bana şuan o kadar çok lazım ki tüm hayatımı değiştire bilir kendime güvenim mutlu bir yaşam pozitif bir hayat saymakla bitmez şuan yurttayım odada tekim kafayı yedim diyebilirim

Ss atsana ister buraya ister pm merak ettim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: [ Slim Shady ]

Kimsenin seni beğenmesine gerek yok. Kimseye'de kendini beğendirmene gerek yok. Kimsenin'de sana çirkin olduğunu söylemesine'de izin verme. Demiş eminem abimiz.

Önemli olan kendimi beğenmem gerek hocam o yok işte bende başkası önemli değil ben kendimi beğemeyim çok şükür

Dostum seni çok iyi anlıyabiliyorum. Özelden bir adet resmini at gel konuşalım seninle.
  • quote:

Pm bekliyorum kardes

• Dostum tipin iyi olsada dertsiz hastaliga tutulsaydin ne olurdu
    Bu tip olayi 2000 li yillarda onemli degil.O eskidenmis.Tam neye takildin bilemedim ama konu muhabbetiyse tipten bagimsiz calisiyorlar.
    Şöyle orn veryim.Disari cikiyoruz guzel guzel kizlar.İçlerine girsen hepsinden nefret edersin.Disariya kedi gibi eve kopek gibi.Para icin namusundan vazgecenler.2 cift laf etsen 2 cumleyi toparlayamazlar.ses tonlari lanet
    İncecik daha on yasindaki cocugun sesiyle ayn.kultur sifir.Bak ne kadar dertleri var tipleri duzgun ama bir halta yaramazlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yeehee.

Dostum tipin iyi olsada dertsiz hastaliga tutulsaydin ne olurdu
    Bu tip olayi 2000 li yillarda onemli degil.O eskidenmis.Tam neye takildin bilemedim ama konu muhabbetiyse tipten bagimsiz calisiyorlar.
    Şöyle orn veryim.Disari cikiyoruz guzel guzel kizlar.İçlerine girsen hepsinden nefret edersin.Disariya kedi gibi eve kopek gibi.Para icin namusundan vazgecenler.2 cift laf etsen 2 cumleyi toparlayamazlar.ses tonlari lanet
    İncecik daha on yasindaki cocugun sesiyle ayn.kultur sifir.Bak ne kadar dertleri var tipleri duzgun ama bir halta yaramazlar

Hocam şükür ki buna büyük bir hastalığım yok dediğim gibi insanların çoğunu sevmem belkide bahsettiğiniz kişiliklerden nefret bilem edebilirim ama benim sıkıntım ben kendi yüzümü beğenmediğim için hayatımdan zevk alamıyorum kendimi 4 duvar arasına kapatıyorum kendimden utanıyorum benim amacım sadece bunu yenmek

• yakısıklı sayılırım ama kız arkadaşım yok yada cevremdekiler oooo cok yakışıklısın demiyolar olay tipte degil dilde şimdi sakin ol

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.