Şimdi Ara

Çirkinlik kadar bela birşey yok (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
15
Favori
14.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Frostmourne Hungers

Önce kendine kızarsın , sonra ailene , sonra Tanrı ya kızabildiğin herkesten çirkinliğinin intikamını almaya çalışırsın ama boşa. Kabullenmek kaybetmek olacağından ona da yanaşmaz insan. Kendini soyutladıkça isterki yok olsun bir anda . Kimse seni sevmeyecek , kimse senle buluşmak istemeyecek , kimse sana sürpriz yapmayacak , kimse yatmadan önce seni düşünmeyecek , kimse sana aşk mesajları atmayacak , kimse seninle bir hayat düşlemeyecek , kimse seni yağmur altında öpmeyecek , sana sarılmayacak.Sen kendinle ne kadar mutluysan beğendiğin kişilerde senle o kadar mutlu olacak.Hiçbir zaman aranılan , istenilen biri olmayacaksın , karşılıksız sevilmeyi ancak zihninde hayal edebildiğin kadar anlayacaksın , çünkü asla yaşayamayacaksın.

Bunları zaten biliyorsun , aradığın ise cevap. Birşeyin çıkıp neden çirkin olduğunu suratına vurmasını istiyor insan , neden cezalandırıldığı.İnsanlar seni avutmaya çalışır , nasihat verirler , algını başka yönlere çekmek isterler. Elindekilerle istediğini alamadığın için , onların da hiçbir önemi kalmaz.

İstersen resmini at , duymak istediklerini bir de suratına karşı söyleyeyim.

konuyu açan arkadaşı, beni ve diğer çirkinlerin duygularını çok güzel ifade ettin. cidden ip'den adresini tespit edip elini öpesim geldi. fotoğrafımı atmak istemiyorum ama o arkadaşa dediklerini bir de pm'den ben alabilirsem güzel olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: haylazromeo

quote:

Orijinalden alıntı: SRHTG

Pm'ni şimdi aldım kardeş haklısın o tipten bişi olmaz konu kilit plss.

harbi çirkin mi la, ben görmedim de....

minareden bungee jumping yapmışta böyle olmuş gibi kardeş fena :S
  • PM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saian Sakulta Salkım

Lanet olsun böyle psikolojiye ömrümden ömür götürdü ruhsal olarak bittim insanlardan nefret eder oldum evet çirkinim tamamda kardeşim neden ben ? hayattan zevk alamıyorum , dışarı cıkmak istemiyorum vs vs en kötüsüde yaradanı sorguluyorsunuz pişman olduğunu bile bile sorguluyorsun neden çoğu kişi güzel iken ben değilim bak benim kalbim güzel neden yüzüm güzel diye sorguluyor insan bıktım bu hayattan be valla bıktım sonunda ateş olmasa saniyesinde trink öbürkü dünya

Velhasıl yanlış mı yapıyorum

Edit:Güvene bileceğim insanlar ile dalga gecmeyen bir üstad bulabilrsem fotoğrafımı atığ bu konu hakkında bilgi alışverişi yapmak istiyorum

pm atabilirsin kardeşim aynı sorunu yaşıyorum annem diyor ki "sen niye hiç dışarı çıkmıyorsun ?" neden çıkayım ki çıkıp napacağım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: haylazromeo

quote:

Pm'ni şimdi aldım kardeş haklısın o tipten bişi olmaz konu kilit plss.

harbi çirkin mi la, ben görmedim de....

minareden bungee jumping yapmışta böyle olmuş gibi kardeş fena :S

tamam dostum sağol cevap için :s

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Droogie

quote:

Orijinalden alıntı: Frostmourne Hungers

Önce kendine kızarsın , sonra ailene , sonra Tanrı ya kızabildiğin herkesten çirkinliğinin intikamını almaya çalışırsın ama boşa. Kabullenmek kaybetmek olacağından ona da yanaşmaz insan. Kendini soyutladıkça isterki yok olsun bir anda . Kimse seni sevmeyecek , kimse senle buluşmak istemeyecek , kimse sana sürpriz yapmayacak , kimse yatmadan önce seni düşünmeyecek , kimse sana aşk mesajları atmayacak , kimse seninle bir hayat düşlemeyecek , kimse seni yağmur altında öpmeyecek , sana sarılmayacak.Sen kendinle ne kadar mutluysan beğendiğin kişilerde senle o kadar mutlu olacak.Hiçbir zaman aranılan , istenilen biri olmayacaksın , karşılıksız sevilmeyi ancak zihninde hayal edebildiğin kadar anlayacaksın , çünkü asla yaşayamayacaksın.

Bunları zaten biliyorsun , aradığın ise cevap. Birşeyin çıkıp neden çirkin olduğunu suratına vurmasını istiyor insan , neden cezalandırıldığı.İnsanlar seni avutmaya çalışır , nasihat verirler , algını başka yönlere çekmek isterler. Elindekilerle istediğini alamadığın için , onların da hiçbir önemi kalmaz.

İstersen resmini at , duymak istediklerini bir de suratına karşı söyleyeyim.

konuyu açan arkadaşı, beni ve diğer çirkinlerin duygularını çok güzel ifade ettin. cidden ip'den adresini tespit edip elini öpesim geldi. fotoğrafımı atmak istemiyorum ama o arkadaşa dediklerini bir de pm'den ben alabilirsem güzel olur.

Yaşı 20'nin üstünde olduğu için birşey demedim , kendisi zaten farkındadır herşeyin. Sonuçta kendisini çirkin gördüğü şeyden duymak istediğini duyana kadar ben çok yakışıklısın üzülme de desem çok çirkinsin selam verilmez o surata da desem sabun köpüğünden farkı olmayacak laflarımın. Bu ayrılık gibi bir durum değil ki dertleştikçe rahatlayasın. Hergün kendine karşı verdiğin savaşı başkaları nerden anlasın ?

• Söyleyen oldu mu bilmiyorum ama spora başla. Ya da kendini ilgilendiğin bir konuda geliştir. Bence sorunun tip değil, senin sorunun bir şeyler başaramamış olman ve kimsenin seni takdir etmemesi veya imrenmemesi. Çünkü kız arkadaştan çok kendini sevip mutlu olmaktan bahsetmişsin.
  • hocam zaten 30 dan sonra bütün herkes çöküyor insanlar çökmeyi kabul edemediği için estetik cerrahi bu kadar gelişti siz erkenden alışırsanız daha faydalı olur
    ayrıca olaya şu yönden bakın sizin kullandığınız beden kendi bedeniniz değil allahın emaneti öbür dünyaya inanıyorsanız ki öyle yazmışsınız mükafatını da alacaksınızdır diye düşünüyorum

çaldılar çocuktum elimden aldılar geçmişimde çatlaklar yalanlarla sardılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retro grey -- 2 Mart 2013; 1:17:47 >
  • quote:

Lanet olsun böyle psikolojiye ömrümden ömür götürdü ruhsal olarak bittim insanlardan nefret eder oldum evet çirkinim tamamda kardeşim neden ben ? hayattan zevk alamıyorum , dışarı cıkmak istemiyorum vs vs en kötüsüde yaradanı sorguluyorsunuz pişman olduğunu bile bile sorguluyorsun neden çoğu kişi güzel iken ben değilim bak benim kalbim güzel neden yüzüm güzel diye sorguluyor insan bıktım bu hayattan be valla bıktım sonunda ateş olmasa saniyesinde trink öbürkü dünya

Velhasıl yanlış mı yapıyorum

Edit:Güvene bileceğim insanlar ile dalga gecmeyen bir üstad bulabilrsem fotoğrafımı atığ bu konu hakkında bilgi alışverişi yapmak istiyorum

Muhtemelen 14 ila 18 yaş arasındasın ve bulunduğun ortamda benim ki gibi arkadaşların var bizim arkadaş çevresi çok iyidi ama 1 arkadaş vardı hiçbir şeyi beğenmez ne biliyim kendini bi .kim zannederdi insanlarla dalga geçmeye bayılırdı. Gerçek anlamda iyi bir insan olursan zaten mutlaka yüzeyselliğe önem vermeyen bi kız bulursun merak etme

• İnsanlara sahip olmak için emek vermedikleri hiçbirşey için değer vermeyin.

Güzellik, kaşı, gözü, saçı bunlar insanın elinde olan şeyler değil. İnsan doğarken ailesini, ten rengini, göz rengini seçebiliyormu ? Hayır.

Yani demek istediğim, insanalara değer verirken emek vererek sahip oldukları şeylere, fikirlerine, üsluplarına, muhabbetlerindeki doluluğa göre değer verin kafanızda buna göre puanlamalar yapın.

Tabiki ne dense boş, güzellik - dış görünüm özelikle karşı cinsle ilişkilerde en önemli etken. Kim ne derse desin, yok çene lazım yok şu lazım bu lazım bunlar diğer etkenler. Eğer kız sizi beğenmiyor kendine yakıştıramıyorsa ne kadar konuşsanız da boşa. Bu özellikle bizim ülkemizde bu şekilde, durum bu inkar etmenin gereği yok. En basitinden kendinizi düşünün, size güzel gelmeyen bir kız ilginizi çekiyormu ?

Bunu değiştirebilirmisin ? Hayır. Ama insanları etkilemen için başka yönlerinide kullanabilirsin. Yani amacın sadece karşı cinsle ilişkilerse yaş ilerledikçe durum dış görünümden biraz daha çıkıp maddiyata kayıyor. Yani kariyerle, baskın bir karakterle tüm yollar size çıkabilir. Buda sizin elinizde.

Normal gündelik hayatında kimsenin seni beğenmesine gerek yokki. Kendini buna mecbur hissetmemelisin. Sadece temiz ol kafi.

• bak kardeş sana tesellisi olsun
    sag kulagim duymuyor
    agzım yamuktu - cene yapımdan dolayi dislerim düz ama alt ve ustu birlestirdiğim zaman biçimsiz birşey oluyor
    kulak dıssal olarak sorun değilde muhabbet edeceğim zaman kızlarla biraz sıkıntı oluyor 1 soruyu 2-3 hatta 4 kez sordurdugumda oluyor
    cok yasıklı değilim ama aşırı tipsiz de değilim vucud olarak 1.85 boy 90 kilo zayıfta değilim şişmanda normalin biraz üstü
    ufakken herşey bana guzeldi ne olduysa son 5 senede oldu yas 20 oldu . napacağim bilmiyorum :D herkes diyr kendine guven . HAKİKATEN öyle.
  • rezerved
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

Orijinalden alıntı: bjkjb

dışarda senden daha az güzel, sakat, kör, aç, yoksul insanları görünce, o an onun olduğu konuma koy kendini.

anlamak istemediğiniz nokta bu işte hep acıtasyona yor kendini kardeşim hep fakire bakıcağımıza zenginlere bakıp ders alsak ?

Adamın tipi var o tipi kullanarak okumadan para kazanıyor zibilyon gibi ortamlara akıyor . Peki bizde niye yok ? İlla çirkin olup sorunsuz bir hayat yaşıyor gibi kendimizi mi kandıralım ? Zengin , yakışıklı olmak istyorsak başımıza bir şey mi gelmesi gerekir ?

Millet aynaya bakar saçını tarar arkadaş ben bakmıyorum saçı düzeltsem ne fayda eder ? Altın serpsem saçıma ne fayda eder sonuçta bir karizma yok ortada

bu kafayla isterseniz yakışıklı olun, insan olamazsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nco -- 7 Mart 2013; 22:33:05 >

• Konuyu açan arkadaşa mesaj atıyorum cevap atmıyor , korkuyorum kendine birşey yaptı diye.

10 gün olmuş mesaj atmamış foruma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Imperatore -- 11 Mart 2013; 1:17:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Imperatore

Konuyu açan arkadaşa mesaj atıyorum cevap atmıyor , korkuyorum kendine birşey yaptı diye.

10 gün olmuş mesaj atmamış foruma.

2 yıldır girmiyor adam, ben de tedirginim hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana resmini atmıştı hatırlıyorum birşey yapmamıştır herhalde ya.

• Arkadaş bu sanırım.
     Çirkinlik kadar bela birşey yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nerdesin reyiz kıydın mı kendine
  • Dostum ss atabilirsin, dediğin kadar olduğunu zannetmiyorum

• Üstat degilim ama guvenebilecegin abinim. Forumda yuzlerce kişinin tipini kısasa kısas yorumlamış biriyim. Gonder gelsin.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.