Şimdi Ara

Çirkinlik kadar bela birşey yok (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
15
Favori
14.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Saian Sakulta Salkım

quote:

Orijinalden alıntı: TeKNoYDN

hocam bence kendini sevmelisin. buram niye böyle kötü duruyor gibi düşüncelere girme. vücudunu sana ait olduğu için öylece kabul et

insanlarla iletişimi kesme daima sosyal ol özgüvenin artar böylece.

ve son olarak kendi kendine asla çirkin olduğunu düşünme. bir insan ne düşünürse, vücudu da kişi farketmese de ona göre davranır ve şekillenir.

bu da bi doktor adayının sözleri olsun. umarım katkı sağlamışımdır

Teşekkür ederim hocam düşünceleriniz için sosyallik bakımından sıkıntım yok ama özgüvenim 0 işte böyle büyük sıkıntılara yol açıyor geçmesi için uğraşıyorum yok yanlız kaldığım zaman tekrardan aklıma geliyor

ben de yalnız kalmaman için önerdim hocam. düşünmemeye çalısacaksın hocam düşüncelerle ilgili dediklerimi unutma. düşünce ile hastalık yenen kişiyi gördüm ve onu yaşadım ben(sormayın)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam harbiden de her sey tip degilmis bubu anladim. Zamaninda asik oldugum 2 kizin da asik oldugu tipleri bir gorseydin parende atarken tevbe ederdin. Sen dua et, namaz kil. Ne alakasi var deme sakin, bu ibadetler rabbinin rizasina yarar istedigini verebilit sana. Goruyosun sen de cok tipsiz gelen erkekler mukemmel hatunlarla evlenebiliyo...

• quote:

quote:

quote:

hocam bence kendini sevmelisin. buram niye böyle kötü duruyor gibi düşüncelere girme. vücudunu sana ait olduğu için öylece kabul et

insanlarla iletişimi kesme daima sosyal ol özgüvenin artar böylece.

ve son olarak kendi kendine asla çirkin olduğunu düşünme. bir insan ne düşünürse, vücudu da kişi farketmese de ona göre davranır ve şekillenir.

bu da bi doktor adayının sözleri olsun. umarım katkı sağlamışımdır

Teşekkür ederim hocam düşünceleriniz için sosyallik bakımından sıkıntım yok ama özgüvenim 0 işte böyle büyük sıkıntılara yol açıyor geçmesi için uğraşıyorum yok yanlız kaldığım zaman tekrardan aklıma geliyor

ben de yalnız kalmaman için önerdim hocam. düşünmemeye çalısacaksın hocam düşüncelerle ilgili dediklerimi unutma. düşünce ile hastalık yenen kişiyi gördüm ve onu yaşadım ben(sormayın)

Sormak haddime değildir hocam velakin ne kadar büyük bir başarı düşünce ile hastalık yenmek sevindim şlmdi bir mutlu oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: Mü'min

Hocam harbiden de her sey tip degilmis bubu anladim. Zamaninda asik oldugum 2 kizin da asik oldugu tipleri bir gorseydin parende atarken tevbe ederdin. Sen dua et, namaz kil. Ne alakasi var deme sakin, bu ibadetler rabbinin rizasina yarar istedigini verebilit sana. Goruyosun sen de cok tipsiz gelen erkekler mukemmel hatunlarla evlenebiliyo...

hocam karı kız için değil bunlar sadece olay ben kendimi beğeniyim mutlu olayım başka hiçbirşey namaz ve dua olayına gelirsek yerine getirdiğimi bilin yeter .
  • insanlar güzel insanlara daha iyi daha anlayışlı davranıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meduzz

insanlar güzel insanlara daha iyi daha anlayışlı davranıyorlar.

Sonra iç güzellik önemli derler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mü'min

Hocam harbiden de her sey tip degilmis bubu anladim. Zamaninda asik oldugum 2 kizin da asik oldugu tipleri bir gorseydin parende atarken tevbe ederdin. Sen dua et, namaz kil. Ne alakasi var deme sakin, bu ibadetler rabbinin rizasina yarar istedigini verebilit sana. Goruyosun sen de cok tipsiz gelen erkekler mukemmel hatunlarla evlenebiliyo...

hocam karı kız için değil bunlar sadece olay ben kendimi beğeniyim mutlu olayım başka hiçbirşey namaz ve dua olayına gelirsek yerine getirdiğimi bilin yeter .

Takma kafaya duzelir. Biraz bakimli ol o kadar

• İnsanlar tipine gore deger veriyor.Mesela bi ortamda kiz varsa yakisikliysan bise dediginde kizlar guluyor ya da ne bilim dedigini ciddiye aliyolar senle sohbet etmeye calisiyorlar eger tipsizsen sallamiyolar bile of salak gibisinden konusuyolar gozlerini kaydirarak kafalarini ceviriyorlar insanin zoruna gidiyor valla..

• quote:

Lanet olsun böyle psikolojiye ömrümden ömür götürdü ruhsal olarak bittim insanlardan nefret eder oldum evet çirkinim tamamda kardeşim neden ben ? hayattan zevk alamıyorum , dışarı cıkmak istemiyorum vs vs en kötüsüde yaradanı sorguluyorsunuz pişman olduğunu bile bile sorguluyorsun neden çoğu kişi güzel iken ben değilim bak benim kalbim güzel neden yüzüm güzel diye sorguluyor insan bıktım bu hayattan be valla bıktım sonunda ateş olmasa saniyesinde trink öbürkü dünya

Velhasıl yanlış mı yapıyorum

Edit:Güvene bileceğim insanlar ile dalga gecmeyen bir üstad bulabilrsem fotoğrafımı atığ bu konu hakkında bilgi alışverişi yapmak istiyorum

uzun zamandır forumdayım, bir çok kişi bana pmden fotoğraf yolladı. Korkmadan yollayabilirsin, öyle bir şerefsizlik yapmam :)

• Hahaha ha

Düşündüğün üzüldüğün şeye bak be

Tiple en fazla 3 - 5 kız yaparsın

Ama aklın ve zekanla kabiliyetin yapamıyacağı şey yok. Ben diyim 300 sen de 500 o desin 1000 tane hatun hadi hatunuda s.et on binlerce yerde ortamında olur.

Hem tipinin normal olması bi bakıma avantajdır yakışıklı olsan 3 -5 bilemedin 50 -60 kız senle ilgilendi diyelim bu sefer kafanı kullanamıcaksın zekanı kullanamıcaksın yani sadece tipim var lan hahhaha mal mal takılcan kızların yanında hatta gay bile olabilirsin

Tipin olursa en fazla kız yaparsın ama manevra ve kabiliyetin olunca yapamıyacağın şey yok

Uzun lafın kısası Zeka Güven Güç bu üçü sende olduğu sürece s. e t karı kızı dünyayı fethedersin be

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

Yaş kaç?

Benim 15 yaşındayken tipiyle dalga geçtirkleri arkadaşım şimdi(22) mankenlerden farkı yok evrim geçirdi resmen, tip önemli yalan yok insan aynaya baktığında mutlu olmak ister ama bir halta yaramıyor bunuda bilin tip hiç bir şey katmıyor insana.

Yaş 21 hocam vallaha küçüklük fotoğraflarıma bakıyorumda büyüdükçe kötüleşmişim bende tam tersi olmuş galiba birde bana şuan o kadar çok lazım ki tüm hayatımı değiştire bilir kendime güvenim mutlu bir yaşam pozitif bir hayat saymakla bitmez şuan yurttayım odada tekim kafayı yedim diyebilirim

Pm alabilir miyim hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: changemart

Hahaha ha

Düşündüğün üzüldüğün şeye bak be

Tiple en fazla 3 - 5 kız yaparsın

Ama aklın ve zekanla kabiliyetin yapamıyacağı şey yok. Ben diyim 300 sen de 500 o desin 1000 tane hatun hadi hatunuda s.et on binlerce yerde ortamında olur.

Hem tipinin normal olması bi bakıma avantajdır yakışıklı olsan 3 -5 bilemedin 50 -60 kız senle ilgilendi diyelim bu sefer kafanı kullanamıcaksın zekanı kullanamıcaksın yani sadece tipim var lan hahhaha mal mal takılcan kızların yanında hatta gay bile olabilirsin

Tipin olursa en fazla kız yaparsın ama manevra ve kabiliyetin olunca yapamıyacağın şey yok

Uzun lafın kısası Zeka Güven Güç bu üçü sende olduğu sürece s. e t karı kızı dünyayı fethedersin be

Sanki beni tarif ettin 3 yıldır kız arkadaşım yok adım gay e çıktı senin nasıl kız arkadaşın olmaz gibisinden , kızlarla anca bakışıyorum bende dil yok daha doğrusu ilk tanışmayı beceremeyen sonradan açılan tiplerdenim ilk başta hep bir çekince , aslında bir nevi kafam rahat böyle tek takılıyorum ama milletin bakış açısı değişti nasıl olmaz diye oda ayrı bir mallık , dediklerinde haklısın.

• yas kac hocam, ona.gore.yorum yapicam.

• Bunlarda hep o inci vb.. yerlerin çıkardığı şeyler.Milletin tipiyle dalga geçerek komik olduklarını zannediyorlar ve 400 madde olayı da bundan ibaret.İnsan nasıl ırkını,anne-babasını seçemiyorsa tipide seçemiyor.Kim istemez ki yakışıklı-güzel olmayı?Senin sorunun sadece özgüvenle alakalı bi durum gibi geliyor.

Şişmansan kilo ver spora başla,
    Saçlarında değişiklik yap,
    Kılık kıyafetini düzene sok,
    Renkli şeyler giy,
    Utanma,
    En önemlisi de (ki zaten konuda belirtmişsin) bunları kız vs... gibi şeyler yüzünden değil,Kendin İçin Yap.
  • PMDEN SS AT YORUMUMU DÜZENLİCEM KARDEŞİM
  • pm at dertlesebiliriz

• quote:

Lanet olsun böyle psikolojiye ömrümden ömür götürdü ruhsal olarak bittim insanlardan nefret eder oldum evet çirkinim tamamda kardeşim neden ben ? hayattan zevk alamıyorum , dışarı cıkmak istemiyorum vs vs en kötüsüde yaradanı sorguluyorsunuz pişman olduğunu bile bile sorguluyorsun neden çoğu kişi güzel iken ben değilim bak benim kalbim güzel neden yüzüm güzel diye sorguluyor insan bıktım bu hayattan be valla bıktım sonunda ateş olmasa saniyesinde trink öbürkü dünya

Velhasıl yanlış mı yapıyorum

Edit:Güvene bileceğim insanlar ile dalga gecmeyen bir üstad bulabilrsem fotoğrafımı atığ bu konu hakkında bilgi alışverişi yapmak istiyorum

Hocam pm at ss yi benimde durum ayni.

• Ben mesela 10 yaşıma kadar acayip kiloluydum.Herkes dalga geçerdi.Mesela s ve c harflerini ş ve ç diye okurdum.Dalga geçerlerdi.
    Şimdi 75 kiloyum.ve harfleri düzelttim.Tipim bana göre 10 numara.Aynaya baktığım da kendimi beğeniyorum.
    Sende beğen.Karamsar olma.Kendine yenilikler getir.Saç modelini düzelt.Değişik tarzlar dene.Giyimini değiştir.Daha entel giyin mesela.
    Kaşların sorunsa gerekli yerleri aldır.Bunlar ayıp değil.Yenilik getirdikçe mutlu olacaksın unutma.
    Ben giyim konusunda mutlu değildim 2 yıla kadar.Birde saçlarım çok dağınıktı.Önce saçlarımı yavaş yavaş şekile soktum çok uzundan orta uzunluğa getirdim.
    Ardından dar giyinmeye başladım kendimi buldum daha da mutlu oldum.
  • Pm at dertleselim

• quote:

Orijinalden alıntı: focustrans

İnsanlar tipine gore deger veriyor.Mesela bi ortamda kiz varsa yakisikliysan bise dediginde kizlar guluyor ya da ne bilim dedigini ciddiye aliyolar senle sohbet etmeye calisiyorlar eger tipsizsen sallamiyolar bile of salak gibisinden konusuyolar gozlerini kaydirarak kafalarini ceviriyorlar insanin zoruna gidiyor valla..

sonra desinler sen neden bu kızlardan nefret ediyorsun , insanları dış görünüşe göre yargılamak akıl karı değil
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.