Şimdi Ara

Çirkinlik kadar bela birşey yok (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
15
Favori
14.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ss gonder yuzden degil komple boydan olsun yardimci olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SS atabilir misin ? Merak ettim .
  • çirkinsen durumu düzeltmeye çalış.ne biliyim burnun yamuksa düzelttir,çok şişmansan kilo ver.ve kesinlikle spor salonuna git.bu insana hem özgüven kazandırıyor hem vücudunu geliştiriyor.

ss atarsan ne yapman gerektiğini daha net söyleyebilirim.
  • çirkin olabilirsin ama karizma olmaya uğraşabilirsin..
  • Pm

• Usta Allah dert vermesin boşver kendimden örnek vereyim,
    Hatri sayılır derecede yakışıklıyım gercekten az çok kulturluyum de ağzım laf yapar bazen kızların karşımda heyecandan konuşmadığına bile şahit oluyorum ama emin ol Allah biryerden alıp ötekine veriyor ailevi problemlerim yüzünden hiç mutlu olmadım.
    Senin demek istediğini de çok iyi anlıyorum ayna ya baktığında güzel görünmek farklı bir özgüven katıyor insana.
    Sana tavsiyem güzel giyin bir nebze hafifletir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Saian Sakulta Salkım

Lanet olsun böyle psikolojiye ömrümden ömür götürdü ruhsal olarak bittim insanlardan nefret eder oldum evet çirkinim tamamda kardeşim neden ben ? hayattan zevk alamıyorum , dışarı cıkmak istemiyorum vs vs en kötüsüde yaradanı sorguluyorsunuz pişman olduğunu bile bile sorguluyorsun neden çoğu kişi güzel iken ben değilim bak benim kalbim güzel neden yüzüm güzel diye sorguluyor insan bıktım bu hayattan be valla bıktım sonunda ateş olmasa saniyesinde trink öbürkü dünya

Velhasıl yanlış mı yapıyorum

Edit:Güvene bileceğim insanlar ile dalga gecmeyen bir üstad bulabilrsem fotoğrafımı atığ bu konu hakkında bilgi alışverişi yapmak istiyorum

Dostum SS yollarmısın,kendimden şüpheliyim zaten konuşuruz konu üzerinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Scarlet.

Usta Allah dert vermesin boşver kendimden örnek vereyim,
    Hatri sayılır derecede yakışıklıyım gercekten az çok kulturluyum de ağzım laf yapar bazen kızların karşımda heyecandan konuşmadığına bile şahit oluyorum ama emin ol Allah biryerden alıp ötekine veriyor ailevi problemlerim yüzünden hiç mutlu olmadım.
    Senin demek istediğini de çok iyi anlıyorum ayna ya baktığında güzel görünmek farklı bir özgüven katıyor insana.

Facebook'tan ekledim konuşabiliriz hocam
  • iç güzelliğin önem verildiği bi yer vasa o da manavdır arkadaşım.

Şaka şaka, kişilik hepsinden üstün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entropi Canavarı -- 28 Şubat 2013; 16:15:51 >
  • Kardeşim pm den ss atarsan yardımcı olalım
  • bardağa dolu tarafından bakmayı öğrenmelisin. birçoğunuzun abisi yaşındayım ve birçoğunuzdan daha tecrübeliyim. eğer hayata dolu tarafından bakmayı bilmiyorsanız, hep mutsuz olursunuz. birçok arkadaşım var. kimi çok zengin, kimi çok yakışıklı, kimi çok zeki. ama şuna şahit oldum, hepsi bir kişide yok. yani zeki olan çirkinse, zengin olan aptal, fakir olan çok zeki gibi. 4-4'lük bir insan yok kesinlikle. kızların, bakmaya doyamadığı biriyle tanışırsın, sürekli keşke onun yerinde olsaydım dersin. sonra onunla ilgili bir şey öğrenirsin (yaşadığı bir talihsizlik, kişisel kusuru v.s) onun yerinde olma isteğinden vazgeçersin. iyi ki onun yerinde değilmişim dersin. ama sen "onun güzelliği, bunun zekası, şunun zenginliği, onun şansı" diye bir hayal kuruyorsan, uçmuşsun demektir. öyle bir dünya yok.

hep yerinde olmak istediğim bir arkadaşım vardı. çok zengindi, mükemmel bir eşi, harika bir işi vardı. sürekli aklıma "onun gibi olsaydım şöyle yapardım" gibi düşünceler gelirdi. hayal kurardım onunla ilgili. birgün bir kaza geçirdi ve annesinin ve babasının ölümüne, kuzeninin ağır yaralanmasına vesile oldu. o olayı ben yaşasaydım, canıma kıyardım herhalde. Biraz polyannacılık oyna, aksi takdirde hiçbir durumda mutlu olamazsın zaten. yakışıklı olsaydın neden zengin değilim, zengin olsaydın neden yakışıklı ve zengin olduğum halde bu kadar aptalım diyebilirdin. hepsi olsaydı da mutsuz olacak bir konu bulurdun illa ki. dediğim gibi, sorun bardağın boş tarafına bakıyor olmandan kaynaklanıyor. kimsenin bardağı tamamen dolu değildir.

• Bodye başlayıp estetik ameliyat ol sorun kalmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo

bardağa dolu tarafından bakmayı öğrenmelisin. birçoğunuzun abisi yaşındayım ve birçoğunuzdan daha tecrübeliyim. eğer hayata dolu tarafından bakmayı bilmiyorsanız, hep mutsuz olursunuz. birçok arkadaşım var. kimi çok zengin, kimi çok yakışıklı, kimi çok zeki. ama şuna şahit oldum, hepsi bir kişide yok. yani zeki olan çirkinse, zengin olan aptal, fakir olan çok zeki gibi. 4-4'lük bir insan yok kesinlikle. kızların, bakmaya doyamadığı biriyle tanışırsın, sürekli keşke onun yerinde olsaydım dersin. sonra onunla ilgili bir şey öğrenirsin (yaşadığı bir talihsizlik, kişisel kusuru v.s) onun yerinde olma isteğinden vazgeçersin. iyi ki onun yerinde değilmişim dersin. ama sen "onun güzelliği, bunun zekası, şunun zenginliği, onun şansı" diye bir hayal kuruyorsan, uçmuşsun demektir. öyle bir dünya yok.

hep yerinde olmak istediğim bir arkadaşım vardı. çok zengindi, mükemmel bir eşi, harika bir işi vardı. sürekli aklıma "onun gibi olsaydım şöyle yapardım" gibi düşünceler gelirdi. hayal kurardım onunla ilgili. birgün bir kaza geçirdi ve annesinin ve babasının ölümüne, kuzeninin ağır yaralanmasına vesile oldu. o olayı ben yaşasaydım, canıma kıyardım herhalde. Biraz polyannacılık oyna, aksi takdirde hiçbir durumda mutlu olamazsın zaten. yakışıklı olsaydın neden zengin değilim, zengin olsaydın neden yakışıklı ve zengin olduğum halde bu kadar aptalım diyebilirdin. hepsi olsaydı da mutsuz olacak bir konu bulurdun illa ki. dediğim gibi, sorun bardağın boş tarafına bakıyor olmandan kaynaklanıyor. kimsenin bardağı tamamen dolu değildir.

• Dış görünüşümüzü iyileştirebileceğimiz birçok yöntem var artık , ama bence bu konuyu bu kadar kafana taktığına göre önce psikolojik destekle işe başlamalısın, hayata bakış açını değiştirmelisin sonrasında da belki küçük estetik operasyonla kendini daha iyi hissedebilirsin. Ama dediğim gibi önce bu düşüncelerden arınman lazım diye düşünüyorum.
    Selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saian Sakulta Salkım

quote:

Orijinalden alıntı: Scarlet.

Usta Allah dert vermesin boşver kendimden örnek vereyim,

Facebook'tan ekledim konuşabiliriz hocam

abicim pm atsana benim yerimde olsan naparsın yüzümün sekli değişti sivilceden

• Pm

• dünya da hiçbir konuda adalet yok ki dostum tip konusunda adalet olsun. eldekiyle yetineceksin başka çaren yok. özelden msn falan yazarsan eklerim konuşuruz benimde kendi resmim var msn de yani utancak bir durum yok bence tip ile ilgili.
  • Edit : Eğerki şuanki durumun üstesinden gelince neler yaptığımı ne gibi uğraşlar ne gibi zorluklar çektiğimi nasıl mutlu olduğumu anlatacağım en azından gelecek nesilede yardımcı olur
  • Belki de olaya yanlış taraftan bakıyorsunuzdur. Belki kendinizi yakışıklı olduğunuza ikna etmek, deyişmeye çalışmak yerine kendinizi olduğunuz gibi kabullenmeyi öğrenebilmelisiniz. Bir düşünün dışarı çıktığınızda kaybedecek neyiniz vardır ki.
    Ya da diğer bir yol bütün kadınları aynı değerlendirmektir. güzel çirkin fark etmez bütün kadınlara aynı davranın. sadece o özel kişiyi bulduğunuzda farklı olsun herşey..
  • Biraz kendine bak biraz spor yap iyi beslen .
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.