Ara transfer döneminin suskun takımı Fenerbahçe, son anda harekete geçti. Sarı lacivertlilerin Newcastle United forması giyen Papiss Cisse’ye teklifte bulunduğu iddia edildi. Daily Mail gazetesinin haberine göre 6 milyon sterlinlik bir bonservis ücreti ile pazarlıkların başladığı bildirildi. Senegalli forvetin haftalık 40 bin poundluk ücretinin ise Fenerbahçe için sorun teşkil etmeyeceğine dikkat çekildi. Oyuncu için kulübünün daha yüksek bir bedel talep ettiği, daha önce Trabzonspor ve bir Arap kulübünden gelen tekliflerin reddedildiği hatırlatıldı.
Forveti pozisyona sokacak orta saha yok hala forvet derdindeler ya. Futbolu forvetten ibaret sanan bir yönetim.
quote:
Orijinalden alıntı: ekostros
Forveti pozisyona sokacak orta saha yok hala forvet derdindeler ya. Futbolu forvetten ibaret sanan bir yönetim.
Alıntıları Göster
Newcastle yönetimi katar veya arap takımlarından birinin (İsmini unuttum) 6-7 m paundluk teklifini reddetmişti ayrıca rubin kazan ilgileniyor haberleri vardı haberiniz olsun bence olursa da ucuza olmaz gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: ekostros
Aynen ama millet forvet istiyor hala
Derhal bienvenu alınmalı en azından Türkiyeyi biliyor bienvenu candır
gunduz saat satar gece maca cikar semti eminonu
quote:
Orijinalden alıntı: halil_20
Bu da amma adammış trabzonun teklifini nasıl geri çevirir. Kesin bu istemiştir ts kabul etmemiştir.
Cisseyi bonservisiyle satın alacak kadar ekonomimiz iyi değil.Bizimkiler kiralama teklifi götürmüşlerdi.Sanırım gelmek istemedi.Yani o bizi istemedi. :)
Yalanlandi fener olayi.menajeri soyledi
quote:
Orijinalden alıntı: ThewatermeloN
HENRI BIENVENU HENRI BIENVENU
quote:
Orijinalden alıntı: The False Shepherd
quote:
Orijinalden alıntı: ThewatermeloN
HENRI BIENVENU HENRI BIENVENU
Alıntıları Göster
Bu adam sarı sakallı adam değil mi? Fifa 14'de beni deli ediyordu, her girdiği atak gol oluyordu
bir tane daha var karıştırıyor olabilirim
quote:
Orijinalden alıntı: mind of a madman
Bu adam sarı sakallı adam değil mi? Fifa 14'de beni deli ediyordu, her girdiği atak gol oluyordu
Alıntıları Göster
2 sene önceki cisse nerde şimdiki nerede . Yanliş transfer olur , Kampl ı almak varken maceraya gerek yok .
quote:
Orijinalden alıntı: mind of a madman
Alıntıları Göster
Tamamen gereksiz. Emenikenin tek ayağı olamaz. Alınacaksa oos alınmalı. baroni meirelessden kurtulunmalı ama nerdee
quote:
Orijinalden alıntı: -Schweinsteiger-
Tamamen gereksiz. Emenikenin tek ayağı olamaz. Alınacaksa oos alınmalı. baroni meirelessden kurtulunmalı ama nerdee
Çok forvetle gol atamazsınız.İyi bir oyun kurucu ile attırırsınız.Kazma DOS oyuncularla değil.
quote:
Orijinalden alıntı: -Schweinsteiger-
+ yaratıcı bi kanat yada orta saha oyuncusu alsalar belki sowun verimi de artacak, adam kanat oynayınca kanser ediyo mevkisi orası değil kaldıki emenike ve webo yakında dönerse bu kadar forveti napacaksın