Şimdi Ara

Cities in Motion ( Yamalar gelmeye başladı )!! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
3
Favori
21.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: S@rKs-PoWeR

@droq

Evet çalışıyor hocam.Sadece hatlardaki bütün araçları satıp yeni araçlar alıyorsunuz.Sonra araçların kondisyon değeri hiç düşümüyor.Sonunda gerçeğe daha yakın oldu

@xxiii

Hocam patch 1.0.13 yükledikten sonra verdiğim linkten güzel modları indrebilirsiniz.Örneğin araçların kapasitesini gerçeğe yakına getiren mod ,, İstanbul haritası ,, Para şifresi ,, Araçların bozulmasını önleme ,, Araçlara daha hızlı binme ,, Daha fazla zoom yapma gibi birçok mod mevcut

http://www.citiesinmotionexchange.com/index.php?/files/
    Siteye üyede oldum fakat herhangibir mod için downloada tıkladığımda

[#10849] Sorry, but you do not have access to any of the functions in our Download Manager

uyarıyı veriyor.Gereken modları siz biryere uploadlayabilirseniz çok güzel olur.

• senaryo oynayan yok mu
  • quote:

@droq

Evet çalışıyor hocam.Sadece hatlardaki bütün araçları satıp yeni araçlar alıyorsunuz.Sonra araçların kondisyon değeri hiç düşümüyor.Sonunda gerçeğe daha yakın oldu

Hocam peki kurulum nasıl ya rar içinden çıkan dosyaları nere atacaz
  • Para hep eksiliyor hiç bir modda yükleyemedim siteden indirilmiyor yukarıda hatayı yazdım.Acaba bana money traineri verebilirmisiniz?
  • Yarın buraya ekleme yapacagım arkadaslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::LasVegas:::

Para hep eksiliyor hiç bir modda yükleyemedim siteden indirilmiyor yukarıda hatayı yazdım.Acaba bana money traineri verebilirmisiniz?

siteye üye olacaksın sonra mailine aktivasyon linki geliyor aktivasyonunu tamamlayacaksın sonra indiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxiii

quote:

Orijinalden alıntı: :::LasVegas:::

Para hep eksiliyor hiç bir modda yükleyemedim siteden indirilmiyor yukarıda hatayı yazdım.Acaba bana money traineri verebilirmisiniz?

siteye üye olacaksın sonra mailine aktivasyon linki geliyor aktivasyonunu tamamlayacaksın sonra indiriyor.
    Evet dün farkettim işin orasını modları kurdum sorunsuz.

Fakat tüm hatların çizgileri gözüküyor yani yollarda oklar gözüküyor bu okları kapatamıyormuyuz?Sadece seçtiğim hattın yol okları yansa daha iyi olurdu böyle karma karışık görüntü oluyor.
  • Oyun sırasında " L " tuşuna basıp line menüsünü açın

http://mashthosebuttons.com/gallery/cities-in-motion-screenshots-21311/cities-in-motion-2011-02-12-16-58-22-41_0.jpg

Resimdeki Yeşil göz üstüne basıp siyah haline getirince gözükmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanTnçr -- 10 Mart 2011; 13:45:50 >
  • quote:

Oyun sırasında " L " tuşuna basıp line menüsünü açın

http://mashthosebuttons.com/gallery/cities-in-motion-screenshots-21311/cities-in-motion-2011-02-12-16-58-22-41_0.jpg

@S@rKs-PoWeR
    O hat ne öyle

• oyunu indirdim bozuk cikti link varmi sizde?
  • 5dkda 3 kişiden link geldi saolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: blank42

quote:

@S@rKs-PoWeR
    O hat ne öyle

Bende internetten buldum arkadaş için.Oyunda hat yönünden biraz gariplik var.Örneğin adamlar duraklarda 8-9 gün bekleyebiliyor oyun zamanına göre.Metro hattı ile heryere gidiyo olabilseler bile otobüs tercih ediyorlar.Yeni patchler ile düzeltilir diye umuyorum.İstanbul trafiği oyunda bile zorluyor bazen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanTnçr -- 10 Mart 2011; 22:21:38 >

• quote:

Teşekkürler sayende hallettim ;)

• Rİca ederim.Başka sorunuz olursa sorun lütfen

Bu arada oyun için fanlar tarafından yapılılan kaliteli ve gerçeğe uygun harita sayısı 17 oldu.Yakında bütün önemli dünya şehirlerinide yaparlar umarım.Google earth sayesinde haritalar çabuk bitiyor

Ayrıca 17 harita arasında İstanbul en çok indirilerek lider durumda.Umarım diğer şehirlerimizde yapılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanTnçr -- 10 Mart 2011; 14:49:39 >
  • link var mı? ilgimi çekti oyun
  • arkadaşlar farkındayım bu konu hakkındaki 35000. mesajım ama senorya oynayan kimse yok mu yaaa
    S@rKs-PoWeR bu araçların bozulmaması için patch kurulumu nasıl olacak onu bi anlatabilirsen sevinirim.
  • zırt bırt save olayından nasıl kurtaracaz
  • @xxiii

Zırt pırt save dediğiniz autosave mi ???
    Büyük ihtimal cim-cam yüklemişssiniz.Onun ayarı var

Belgelerim\Cities in motion içinde settings.script diye bir dosya var.Onu notepad ile açın

$cimcam_AutosaveInterval = 1;

Diye bir satır var.Onu 12 yaparsanız yılda sadece 1 defa auto save yapar

@droq

Hocam dosyayı bilgisayarınıza indirdinizmi acaba.İçinde hangi dosyaların olduğunu söylermisiniz.Modu siteden kaldırmışlar bende silmiştim.Eğer içindeki dosyarın isimlerini söylerseniz nasıl kuracağınız anlatırım
  • metro diye bi klasör çıktı rardan onu içinde scripts diye bi klasör var onun içinde de player.script diye bi şey var :)
  • Metro klasörünü direk oyunu içine at.Eğer kayırtlı oyuna girersen bütün araçları sat tekrar satın al.Sıfırdan girersen direk çalışır
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.