Şimdi Ara

Cities in Motion ( Yamalar gelmeye başladı )!! (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
3
Favori
21.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Muhteşem gelişme söz konusu.İlk oyun gibi 2. oyunuda büyük zevkle oynayacağız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::LasVegas::: -- 10 Ekim 2012; 18:25:17 >
  • Yer üstüne (caddelerin üzerine) nasıl metro hattı kurabilirim ? Daha istasyonu kuramadım, iki yöne dönüyor anca istasyon caddeye uymuyor
  • ARkadaşlar daha önceden sistem kasması gibi bir olayı vardı bu oyunun. Trafik arttımı ciddi derecede kasmalar oluyordu sistem iyi olsa bile.
    Bu sorunu gideren patch var mı bildiğiniz? Bir süre sonra oyundan soğutuyordu bu kasma olayları.
  • şehir merkezine metro, merkezin dışına tranway hatları köy taraflarına da otobüs hattı çektim iyi oldu, hatlarda aktarma olması iyi oluyor.
  • Slm.arkadaşlar ,oyunu orjinal olarak steam'den alacağım...bazı sorularım olacak,tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum,hemde konuyu canlandırmış olalım.

1- oyundaki trafik sıkışıklığı sorunu sanırım çözüldü değilmi ?
    2- hangi DLC paketini tavsiye edersiniz?
    3- yeni başlayanlar için önerileriniz nelerdir,gelişme sırasında nelere dikkat kesilelim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefer33 -- 23 Şubat 2013; 1:30:13 >
  • 2.ci oyunun betasına katılan oldu mu ? Beni kabul etmediler
  • Arkadaşlar az önce ilk oyunu aldım. Oyunu kuruyorum. Crack dosyası içinde yok zaten. Kurulumdan sonra çalıştır diyorum. Ekran kararıp tekrar masa üstüne atıyor. Nasıl açılıyor bu oyun?
  • Kapasite artırma yaması'nın linkini verecek arkadaşa şükranlarımı sunacağım(yada upload edecek)...nette bulamadım....teşekkür.
  • Gayet güzel bir oyun Lol'dan zaman bulursam indiririm.
  • Oyun güzel Steam'deki DLC'lerini de alacağım; şu an en ucuzu Ulm DLC'si 2$ sadece ki Mayıs ayında Ulm'e gideceğim önden görmek iyi olur sanırım.

Bu arada CiM2 bu yılın 2. çeyreğinde çıkacak sanırım.
  • bu oyun bende kasiyor en düşük ayarlarda bile
  • Şu elevated metro station kurmayı beceremedim bir türlü. Caddelerin üstüne metro kurmak istiyorum ancak istasyon 2 yöne dönüyor anca. Haritayı çeviriyorum gene uymuyor bomboş caddeye
  • linkler ölmüş yenilebilir misiniz İstanbul yaması ?
    yama nere yüklenir bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tafaspor -- 2 Nisan 2014; 14:54:43 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.