Şimdi Ara

Cities in Motion ( Yamalar gelmeye başladı )!! (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
3
Favori
21.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunu dün gördüm bi inceleyim dedim sardı sarmaladı beni :)

ama forumdada okduğm kadarıyla bazı hatalar patchlerle düzeltilmemiş hala. sno çıkan pach v2 mi ne onu yükledim ben.istanbulu oynayım dedim. otobüs hatlarını pek beceremedim. küçük alanlara bi hat sonra ana hatlarla birleştirmeyi denedim olmadı galiba :) kaç yılındyım bilmiorum ana yolla ve boğaz köprüsü felç trafik ilerlemiyor. duraklarda 300-400 kişi gördüm :) hemen aynı güzergaha metro yaptım 6 metro var hep si ful duraklarda hala 200e yakın kişi bekliyor. tramvay döşedim o ana yol hattına 2 tramvay koydum full ve onlarda trafiğe takıldı iyice kitledi iptal ettim :D

kar rahat yapabiliyorum ama trafik ve şu güzergah problemnini beceremedim. yada yapamadığı bişey var bilgileri paylaşsak hep beraber nasıl olur :)
  • Bendede exe hatası verip oyundan atıyor.
  • oyunu dün yükledim zaman geçirmek için harika bir oyun. şimdi istanbul map ini deniyecem bakalım olacakmı. biraz zorlu ama oyun. param sürekli azalıyor
  • Ya arkadaş bilet fiyatını 0,1 dolar yaptım bedava gibi,İstanbulun bir ucundan karşı yakanın diğer ucuna kadar hat kurdum,gasteye tvye reklam verdim ama 30 kişilik otoüse en fazla 3 kişi bindi Tahminime göre durak sayısını az tuttum,4 tane durak olunca millet yürümek istemiyor galiba.Sonra deneyecem.

Bu arada versiyonu ben 1.0.20 de oynamaya başladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan Aras

Ya arkadaş bilet fiyatını 0,1 dolar yaptım bedava gibi,İstanbulun bir ucundan karşı yakanın diğer ucuna kadar hat kurdum,gasteye tvye reklam verdim ama 30 kişilik otoüse en fazla 3 kişi bindi Tahminime göre durak sayısını az tuttum,4 tane durak olunca millet yürümek istemiyor galiba.Sonra deneyecem.

Bu arada versiyonu ben 1.0.20 de oynamaya başladım

bilet fiyatlarına pek bakmıyorlar açıkcası.4.0 ideal. bide önemli olan hattın iş yerleriyle evler arasında olması . bu arada kapasite arttırma yaması var onu indirsen iyi olur kapasiteler 63 57 fln oluyor

ben düzeni kurdum viyanada kredi çektim 99.750.000 3 metro hattı kurdum 2 si deli gibi çalışıyo 1 i de daha yeni olduğu için fazla binen yok. otobüs hatlarına 8 er otobüs koydum tabi kısa hatlara 3 otobüs. şimdi düzeni kurdum çok pis para kaznıyom yakında kredinin borcuda bitecek kredi çekmeden önce 57.000.000 param vardı ve sürekli azalıyodu. krediyle 157.000.000 civarı oldu. metrolorı kurunca 30.000.000 a kadar düştü şuan 136.000.000 ve halda artıyor

• Ben beceremedim battıkça battım,en son custom kolaylıkla 100.000 le başladım 5 dkda parayı batırdım
  • Oyunu kurdum ancak çalışmıyor."Cities In Motion.exe çalışmayı durdurdu" hatası alıyorum.

Yardımcı olur musunuz?Çok teşekkür ederim.

Sorunun ayrıntıları böyle görünüyor:

Sorunlu Olay Adı: APPCRASH
    Uygulama Adı: Cities In Motion.exe
    Uygulama Sürümü: 0.0.0.0
    Uygulama Zaman Damgası: 4d2abf3c
    Hata Modülü Adı: atioglxx.dll_unloaded
    Hata Modülü Sürümü: 0.0.0.0
    Hata Modülü Zaman Damgası: 4a9ddc26
    Özel Durum Kodu: c0000005
    Özel Durum Uzaklığı: 6993feaf
    OS Sürümü: 6.1.7600.2.0.0.256.48
    Yerel Kimlik: 1055
    Ek Bilgiler 1: bacd
    Ek Bilgiler 2: bacddd399668a6224fd0e62cbd70cc4f
    Ek Bilgiler 3: f352
    Ek Bilgiler 4: f352af848087cf9d4002dc9d858d17ef
  • konuya can gelsin biraz.. oyunun yeni paketleri çıkacakmış ve bu pakette new york ile san francisco şehirleri de bulanacakmış

http://www.citiesinmotion.com/news/2012/1/san-francisco-new-york-to-become-two-newest-cities-in-motion

Cities in Motion: US Cities duyuru videosu

• Oyunu daha önce oynamıştım beğenince steamden koleksiyon sürümünü aldım. 9.99 $'dı gene girer indirime.
    http://store.steampowered.com/sub/12376/

Bir kaç mod eklemeside yaptım oyun güzel oldu.Türkçe yaması var ama çok az çevrilmiş keşke % 100 çeviri olsa güzel olurdu.Görevleri anlamakta güçlük çekiyorum.

En büyük sorun trafik oluyor.Tranvay koyuyorum trafik yüzünden geçemiyor keşke ayrı bir yolda gitse tranvayda herkes rahatça ulaşsa güzel olurdu.
    Tek şerit her yer otobüs durakta durunca herkes bekliyor.Buda aşırı beklemelere yol açıyor.

Helikopter hattı kurmanınızı öneriririm.Hava alanından çok binen oluyor.

Metro hattını hala kurmayı bilmiyorum Tutturial çok uzun gelince metro kısmına gelmeden kapatmıştım.

Şimdilik diyeceklerim bu kadar

• güzel bir oyun.
    ama daldınız mı tam bir vakit hırsızı!
  • Evet vaktinizi alıyor ama gerçekten zevkli bir oyun metro kurmayıda öğrendim :) Metro hattı iyi işliyor.

Cities in Motion: US Cities dlcsinide aldım 2 şehir var gayet güzel olmuş
  • http://www.cimexchange.com

Adresinde de kullanışlı dosyalar mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakinman

http://www.cimexchange.com

Adresinde de kullanışlı dosyalar mevcut.

sağol kardeş
  • arkadaşlar ben türkçe yamasını yükledim şimdi silmek istiyorum ama silinmiyor

oyunu 2-3 kere silip tekrar kurdum ama türkçe yama bir türlü gitmedi yardım?
  • BSC sayesinde beleş sahip olduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: sencagri

BSC sayesinde beleş sahip olduk

aynen
  • bi metro hattı kurdum. şehri 3'e böldüm duraklarla. iki durak arası 10 gün sürüyor. 1 ay sonunda ancak 3.durağa ulaşıyor. son patch yüklü. bu nedir yav :/ yok mu bunun çözümü ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizza -- 18 Nisan 2012; 23:35:20 >
  • Steam'den aldım bende oyunu 10$'a Seviyorum oynamasını ama dengeyi kuramadım bir türlü, otobüs hattı kuruyorum. Herşey güzel giderken insanlar yığılıyor bir durakta 80-90 kişi birikiyor, trafik sıkışınca da otobüs gelemiyor

Ya birde şu Steam'da maps klasörü nerde İstanbul'u indirdim ama nereye atmam lazım bulamadım. Belgelerimde de yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 1 Mayıs 2012; 11:16:49 >
  • arkadaşlar türkçe yamasınınlinkini bana ulaştırabilcek var mı..Bulamadım hiç bi yerde ..hep kırık link vermişler..Bi upoad ediverirseniz süper olur
  • İstanbul haritasını bir türlü bulamıyorum. Trafik sorununu da çözemedim, çok çok kalabalık trafik. Nedir çaresi=?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.