Şimdi Ara

Cities in Motion ( Yamalar gelmeye başladı )!! (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
3
Favori
21.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eyw oldu çok saol... ya hocam aslında bi de benim şu senoryadaki amsterdama bi çözüm bulsan hiç fena olmaz aslında
  • Rica ederim hocam.Senaryoyu hiç oynamadım direk sandbox dan başladım ben.Ancak paradox'un forumlarında amsterdam görevinde bug olduğunu filan yazmışlar.Belki patchle filan sorunun düzelir
  • @ S@rKs-PoWeR

soalasıın
  • Rica ederim.
  • Bu akşamhttp://www.citiesinmotion.net/ da bir konu açtım ve oyundaki bütün araçları bütün yıllarda kullanmanın bir yolu varmı diye sordum.Adamın biri hemen ufak bir mod ile işi halletti.İndirmek isteyen olursa

http://www.citiesinmotion.net/index.php?page=DatabaseItem&id=47

• quote:

Orijinalden alıntı: S@rKs-PoWeR

Rica ederim hocam.Senaryoyu hiç oynamadım direk sandbox dan başladım ben.Ancak paradox'un forumlarında amsterdam görevinde bug olduğunu filan yazmışlar.Belki patchle filan sorunun düzelir

Eyw walla sen olmasan ne yaparmışız bilmiyorum... şu bozulmayı önleyen mod hayatımı kurtardı sayılır :D:D....
  • Oyunun püf noktası metro inşa etmek zaten. 2-3 güzel yere metro hattı döşeyince fazla parada gözüm olmadığı için hemen araçların bakımlarını %95' e çekiyorum.Kolay kolay bozulmuyorlar.Araçların genelde ömrü 10 yıl civarı zaten sonra yenilemek gerekiyor.
  • link lazım
  • Evet metro en Mantiklisi.Hem trafik derdi olmuyor hem hızlı.İstanbul da suan 15 tane metro hattı kullanıyorum hepside dolu nerdeyse.Her hatta en az 8 encok 12 tren var.Şirket degeri 3.5 milyar dolar oldu :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanTnçr -- 11 Mart 2011; 14:05:00 >
  • tamamen yüklendikten sonramı donuyor?
  • grafik ayarlarını minimum yapmayı dene büyük ihtimal oyunun bozuk
  • ben oyunu sildiğim için pek hatırlamıyorum ama optionsdan ekran ayarlarına falan gir çözünürlüğü en az olanı yap sol tarafta işaretli yerler varsa işaretleri kaldır öyle dene
  • p4 2 gb ram 512 mb ekran kartıyla yüklendikten sonra siyah ekran çıkıyordu grafik ayarlarını düşürerek açabilmiştim ama şehir büyüdükçe takılmaya başlıyor.
  • para sorununu çözmek için arkadaşlar bilet ücretlerini ayarladığınız yerin altında yüzdeli iki kısım var alt alta bir tanesi otobüs bakım oranı diğeri otobüs bekleme oranı bunları aşşağıya çekin ekonomideki marjdan tahmini değer artıda bırakın geliştikçe arttırın bu şekilde ekonominizi kontrol etmeniz kolaylaşır bu hizmete ayırdığınız paradır bilet fiyatlarını yeşilde tutmaya çalışınki talep alalmasın ben eğenerek oynuyorum oyunu ama illaki trafik sorunu talebi karşılayamam durumu oluyor bazı bölgelerde 2002 yılına kdr oynadım bağzı bölgelerde aynı hat üzerinde hem metro hem tramvay hem otobüs hatta helikopter bile koydum ama yok hala kırmızı surat bunu engelliyemiyosun hat güzargahını değiştirmekte başka bir çözüm.
    iyi oyunlar
  • Hoşuma gitti bu oyun deneyeyim bir.
  • Tutorial daki metroyu bi türlü kuramadım ne yapmamız gerekiyo bi yardım edin a gençler :(
  • arkadaşlar bende bu oyunun kopyası var ama kopya olduğundandır klasörü farklı ve bu nedenle yama indire miyorum.çözümünüz varmı
  • 1.0.19 patchini indirip yükledim. Zevkli bir oyuna benziyor bakalım.

Para şifresi felan demişsiniz, nasıl ulaşabilirim şifreye
  • Yeni keşfettim oyunu. Çok güzele benziyor cidden hemen çöreklendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pentacle*
    1.0.19 patchini indirip yükledim. Zevkli bir oyuna benziyor bakalım.

Para şifresi felan demişsiniz, nasıl ulaşabilirim şifreye

bu yamayi orjinal olmayan oyuna yukleyebiliyir muyuz..acilista sorun felan olmasin
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.