Şimdi Ara

çitin sell isteyen buraya mg için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler ben olinpiyada onyunuyorum dün troll berkersermi ne adını tam hatırlayamadım partyle onu kesti ve bana copleyt (çitinşel mageler için) ayaklık geldi kaç para eder yardımcı olursanız sevinirim

• areste +1 olanini 75m e gormustum
  • quote:

Orijinalden alıntı: knight_offline

areste +1 olanini 75m e gormustum
    Bana Chitin Shell Boots Lazım Assasin.Satıcak olan war mı.Tek eksiğim o
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaNiaC_07

Bana Chitin Shell Boots Lazım Assasin.Satıcak olan war mı.Tek eksiğim o

Alıntıları Göster
    piyasa bayagı arttı zaten complete ayaklık nerden baksan 10gb a gıder olimpiada bence hemen satma biraz bekle shelller completeler daha pahalılanıcak emin olabılırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: hıko_98

piyasa bayagı arttı zaten complete ayaklık nerden baksan 10gb a gıder olimpiada bence hemen satma biraz bekle shelller completeler daha pahalılanıcak emin olabılırsın

Alıntıları Göster
    kardeşlerim cevapladığınız için teşekkürler bende zamana bırakmayı düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ANAHTAR GÖREVİ

kardeşlerim cevapladığınız için teşekkürler bende zamana bırakmayı düşünüyorum

Alıntıları Göster
    tam bir türkçe ve kko terimleri katliamı ama komik bi yandanda çitinşel hhahahaqhahhah

• quote:

Orjinalden alıntı: ANAHTAR GÖREVİ

beyler ben olinpiyada onyunuyorum dün troll berkersermi ne adını tam hatırlayamadım partyle onu kesti ve bana copleyt (çitinşel mageler için) ayaklık geldi kaç para eder yardımcı olursanız sevinirim

Arkadaşım Complate de Boot En zor bulunan parçası biraz beklemeni tavsiye ederim hemen elden çıkarmaya bakma bide bizim clandan bi mage pet anlaşabiliriz belki

• quote:

Orijinalden alıntı: Moruq_

quote:

beyler ben olinpiyada onyunuyorum dün troll berkersermi ne adını tam hatırlayamadım partyle onu kesti ve bana copleyt (çitinşel mageler için) ayaklık geldi kaç para eder yardımcı olursanız sevinirim

Arkadaşım Complate de Boot En zor bulunan parçası biraz beklemeni tavsiye ederim hemen elden çıkarmaya bakma bide bizim clandan bi mage pet anlaşabiliriz belki
    kardeşim olinpiyadaysa neden olmasın sen nick versene banadiğer arkadaşa gelince çok komiksin

• quote:

kardeşim olinpiyadaysa neden olmasın sen nick versene banadiğer arkadaşa gelince çok komiksin

Alıntıları Göster
    çitinşel copleyt dağdan mı geldin sen

• quote:

Orijinalden alıntı: ERT689

çitinşel copleyt dağdan mı geldin sen

Alıntıları Göster
    zyhahahahah chtın shell mage ise complete

• quote:

Orijinalden alıntı: CrAzY_zOmBie

zyhahahahah chtın shell mage ise complete

Alıntıları Göster
    siz dalga geçin diye yaznmadım süt çocukları ben işyerindeyim ondan acilen yazdım okumadan nolmuş yani dalganızı başka yerde geçin kafamı attırmayın

• quote:

siz dalga geçin diye yaznmadım süt çocukları ben işyerindeyim ondan acilen yazdım okumadan nolmuş yani dalganızı başka yerde geçin kafamı attırmayın

Alıntıları Göster
    quote:

işyerinden acele yazınca çitinşel,compleyt olarak mı cıkıomus.görsem sölerim.
    bari adını bilmiorm yanlıs yazdm de bee.bide utanmadan kafamın tasını attırmaın diosn eziğin önde deparr atanısın olm sen

• quote:

Orijinalden alıntı: BauglirXul

tam bir türkçe ve kko terimleri katliamı ama komik bi yandanda çitinşel hhahahaqhahhah

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: vuraltunc

+1903

Arkadaşım yaşı ufak biraz ondan da olabilir

• yazış stiline hayran kaldım az ingilizce çalışsan ii olacak gibi
    Bence Git Hemen İng Çalış !!!!!
    iLKoKuL bEbELeRiİi®
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::Kronos::

yazış stiline hayran kaldım az ingilizce çalışsan ii olacak gibi
    Bence Git Hemen İng Çalış !!!!!
    iLKoKuL bEbELeRiİi®
    hehehehehehe çitinşelbi de copleyt ve berkerser o ne yaaaa(berserker
    olucak o)hehehehe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SILKROADCU -- 23 Şubat 2006 18:30:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SILKROADCU

hehehehehehe çitinşelbi de copleyt ve berkerser o ne yaaaa(berserker
    olucak o)hehehehe

Alıntıları Göster
    arkadfaşın biri abartıp 10gb falan demiş. bende yuh demek istiyoruum. alt tarafı +1 bi conpleyt şahsen alacak olsam kesinlikle +1 almam. gerçi şekil olsunm diye +1 giyenler var da şekilde kalıyo sadece :D şuanki piyasa fiyatının 2 misline koy gitrsin. kim naapsın +1 conpleyti

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

arkadfaşın biri abartıp 10gb falan demiş. bende yuh demek istiyoruum. alt tarafı +1 bi conpleyt şahsen alacak olsam kesinlikle +1 almam. gerçi şekil olsunm diye +1 giyenler var da şekilde kalıyo sadece :D şuanki piyasa fiyatının 2 misline koy gitrsin. kim naapsın +1 conpleyti

Alıntıları Göster
    complate yazamayan adamın complate sahibi olması garip

• quote:

Orijinalden alıntı: VicMerth

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: M¥MØ®uK

eHeHe haklısın bende şaştım

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

öle deme gene hacı eğer şifrem gelirse şekil olsun diye bende warrior chitin shell alacam

• quote:

Orijinalden alıntı: C@RtHeR

quote:

Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

öle deme gene hacı eğer şifrem gelirse şekil olsun diye bende warrior chitin shell alacam

Alıntıları Göster
    benim bildiğim bot en zor çıkanı. hele warrior shell bot olsaydı manyak para ederdi. o yüzden öteki complete lere göre fiyat koyma sakın. botlar daha değerlidir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.