Şimdi Ara

Citroën C4 1.6 e-HDi Hakkında Fikriniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Passat'tan sonra C4 almaya kadar verdim, öncelikle tecrübeli forumdaşların yorumlarını merak ediyorum.
    Asıl husus ise baktığım araç sol önden kaza yapmış ve buna istinaden sadece sürücü yan hava yastığı açılmış.
    Sizce araç genel olarak nasıl? Kronik sorunu v.b sıkıntıları var mıdır? Piyasası var mı?
    Değer kaybı göz önüne alındığında aracı satın almak mantıklı mı?
    Vw'ci biri olarak Citroën 'e çok uzağım. Her türlü bilginizi paylaşmanızı rica ederim.
    İlgilenen herkese saygılarımla, teşekkür ederim.

Araç 82.000 'de ve 2013 model Confort Plus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hlldnc -- 11 Aralık 2017; 2:16:20 >

• otomatik düşünüyorsan 2015 sonrası tam otomatik değer kaybı diğer markalara göre biraz fazla güzel arabadır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 yıldır kullanıyorum -sorunsuz araç-performans iyi- şanzımana biraz alışmak gerek -270 tork sınıfına göre oldukça iyi -tüketim oldukça düşük şehir içi 5 6 civarı -aracın içi geniş -tavanı yüksek -beyaz renk en yakışan renk-2.el değeri her geçen zaman artan araç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canbeyt -- 11 Aralık 2017; 23:36:43 >
  • Passat'tan neden vazgeçiyorsunuz acaba merak ettim. Bizim millet genelde Passat'ı öve öve bitiremez

Şahsi fikrim önceki arabanızdan daha özgün daha estetik bir araca bineceğinizdir.
    Bu yıllarda üretilen Citroenlerden bayağı bir insan memnun diye biliyorum.

Size faydalı olması açısından şu bağlantıları okumanızı tavsiye ederim.
    1
    2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KatranKatırı -- 12 Aralık 2017; 1:9:48 >

• otomatik tavsiye etmem manueli çok çok güzel. ön takım hassas, bunun dışında bir yamuğunu görmedik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canbeyt

3 yıldır kullanıyorum -sorunsuz araç-performans iyi- şanzımana biraz alışmak gerek -270 tork sınıfına göre oldukça iyi -tüketim oldukça düşük şehir içi 5 6 civarı -aracın içi geniş -tavanı yüksek -beyaz renk en yakışan renk-2.el değeri her geçen zaman artan araç

2.eli eyi mi yav

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • defiant82 kullanıcısına yanıt
    ilk kasasınıda aldım sattım satarken kar ederek hızlı sattım bu kasa olan aracımda aldığım zamana göre değeri oldukça arttı - dizel otomatik bu beygirlerde bu kadar uygun fiyatlı araç alternatifi çok az

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canbeyt -- 12 Aralık 2017; 22:35:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Basitçe "kötü" otomatik şanzımanı dışında fiyat performans aracı. Bagaj hacmi segmentinde en geniş, yakıt tüketimi bayağı az. Parçaları ucuz, sigortası kaskosu ucuz. Donanımlı versiyonların şaşırtıcı özellikleri var. Bilinen kronik bir sıkıntısı araştırdığım kadarıyla yok, sadece ön takım hassas ve bilhassa elektronik hususlarda dikkat edilmesi gerekiyor. Biniciyseniz alınabilir, al-satçıysanız önermem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.